bugün
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- dünüşü4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor2
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- yunanistan29
- tekne turu14
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- şimdi mokv olacaktı2
- eğitimin anlamsızlığı3
- en son aldığınız iltifat14
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- türk ateisti3
- sözlük yazarı dövmek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- nureddin mahmud zengi2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- sabahın köründe denize girmek2
- gebze2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- cem küçük10
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- balıkesir vs eskişehir2
- gürcistan26
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- üşüyen erkek12
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- nebiye salat ve resule itaat4
- anın görüntüsü12
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
atamizin battigi kisi. #9982719
sanırsam memeyle sorunları olan yazar.sevimsiz buldum...
küçükken ateşli hastalık geçirmiş bir yazarcık. şimdi beni kemalist diye bilmeden yaftalarsa asıl ona gülerim.
zoraki edit: bakın hemen başka birisi o görevi yaptı, ne kemalist ne ulusalcıyım tamam mı ? anlayana kadar okuyun bu editi.
zoraki edit: bakın hemen başka birisi o görevi yaptı, ne kemalist ne ulusalcıyım tamam mı ? anlayana kadar okuyun bu editi.
beynin bedava olduğunu bilmediğini düşündüğüm yazar.
ya da gidip bir tane edinmeye üşeniyor.
ya da gidip bir tane edinmeye üşeniyor.
beni "ateizm dininin müridi " olmakla suçlamış meczup.
böyle bir din olmadığı gibi, jackskellington kulunuz öyle bir din olsaydı ona da karşı çıkardı. dinlerin tümünün karşısıtıdır keza. öte yandan herhangi birisine mürit yazılacaksa, efendisi spinoza ve okulunun kapısında "matematik bilmeyen girmesin" yazdıran platonu tercih ederdi.
böyle bir din olmadığı gibi, jackskellington kulunuz öyle bir din olsaydı ona da karşı çıkardı. dinlerin tümünün karşısıtıdır keza. öte yandan herhangi birisine mürit yazılacaksa, efendisi spinoza ve okulunun kapısında "matematik bilmeyen girmesin" yazdıran platonu tercih ederdi.
mantıksız yazar. düşünmeden saçma sapan entry girmede üstüne yok.
motorlu taşıtlar vergisi konusunda beni ayıktırıp, 180 tl'nin cebimde kalmasını sağlayan duyarlı yazar. *
ofkesini anlayamadigim yazardir. diger yazarlarin da ona ofkesini tabi.
geleceğin zaman gazatesi yazar adayıdır kanımca.
feytullah gülene olan bağlılığını feytullah güleni sevmeyenlere ettiği hakaretlerle tescilleyen yazarcık. aynı şekilde recep tayyip erdoğana bağlılığına göstermiş olan yazar.
kendisine şu yazıyı armağan ediyorum.(#6330929)
kendisine şu yazıyı armağan ediyorum.(#6330929)
(bkz: akp seçmen profili) (bkz: yobaz) aynı başlıklar altındada toplanabilir.
moderatörlerin buda farklı bir renk olsun diyerek uçurmadıklar yazar.
altıncı nesil çaylaktır. zaten olması da gerekiyordu, iyi olmuş. *
#5811127 cehaletinin yanında terbiyesizliğinide bu entryisiyle herkese göstermiş yazardır neden yazardır o da ayrı mesele.
hadsiz..
hadsiz..
yanlış bir şeyin asla savunulamayacağını gösteren yazar. akp savunuculuğu yapma uğruna saçmalıyor da saçmalıyor.
mhp ile dtp'yi aynı kefeye koyorak , her ikisinin de terör konusunda çözüm istemeyen kandan beslenen partiler olduğunu söylüyor.
kandan beslenen ve terör konusunda çözüm istemeyen dtp ile dialog kuran parti ve lideri kim kardeşim?
sonra entrysinin bir yerinde, sivilceli ergen, kokoş konken kadını(bu karıların çoçukları hiç güneydoğuya düşmez) şeklinde bir cümle kuruyor.
şu başınızın üzerinden eksik etmediğiniz adamların çocukları askerliklerini nasıl yaptı, hatırlıyormusun acaba?
yani senin zihniyetine göre askerliğini güneydoğuda yapmamış evlatlara sahip kokoş konken kadını kim oluyor bu durumda haberin var mı?
mhp ile dtp'yi aynı kefeye koyorak , her ikisinin de terör konusunda çözüm istemeyen kandan beslenen partiler olduğunu söylüyor.
kandan beslenen ve terör konusunda çözüm istemeyen dtp ile dialog kuran parti ve lideri kim kardeşim?
sonra entrysinin bir yerinde, sivilceli ergen, kokoş konken kadını(bu karıların çoçukları hiç güneydoğuya düşmez) şeklinde bir cümle kuruyor.
şu başınızın üzerinden eksik etmediğiniz adamların çocukları askerliklerini nasıl yaptı, hatırlıyormusun acaba?
yani senin zihniyetine göre askerliğini güneydoğuda yapmamış evlatlara sahip kokoş konken kadını kim oluyor bu durumda haberin var mı?
(#5811127) böyle de bir yazar işte.
tayyip'i sevmeyen insanlara adi mahluklar diyebilecek kadar seviyesiz 6.nesil yazar.
sevenlerin ne mal olduğu bu kadar belli olduğu için sevmiyor çoğu kişi rte'yi zaten.
sevenlerin ne mal olduğu bu kadar belli olduğu için sevmiyor çoğu kişi rte'yi zaten.
tayyipsever yazar.
büyük bir hümanist olduğunu düşünüyorum. yoksa zor.
büyük bir hümanist olduğunu düşünüyorum. yoksa zor.
yazdığı ve gerçekten gereksiz olan entry'lerini gelen tepkilere dayanamayarak silen korkak yazar. nick altında da kabadayılık yapar kendileri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar