bugün
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması12
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- kadın olmanın avantajları16
- hayatın kuralları9
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio23
- yaşamak istenilen şeyler10
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- günün şiiri2
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- okan buruk13
- geceye bir şarkı bırak10
- türkiye'ye geldim11
- fenerbahçe7
- penisi seks objesi olarak görmek7
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- kankadan sevgili olur mu5
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- kurtar bizi müsavat16
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- ismail kartal4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- friedrich hegel la bi cay icek7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- zengin olunca yapacaklarınız3
- kürtsüz türkiye4
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- alevi kızların alev alev yanması13
- aldığınız en büyük risk3
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- trans kadın çekiciliği5
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- düşük zeka belirtisi2
- anın görüntüsü30
- yaşamak istenilen şehir2
- devran dönecek8
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi2
entry'ler (236)
yalnız ölmek.
o değilde anket sorularının devamı için nereye tıklıyoruz anketçi kardeş :)
o değilde anket sorularının devamı için nereye tıklıyoruz anketçi kardeş :)
ter kokar. bak şu an kokusu geldi vallahi. o basenler birbirine sürtmekten pişik olmuştur çoktan.
benim için bir ilk olacaktır. sosyal medyada birisine küfür etmemi sağlayan orul orul orospu çocuğu bir işverene sahip mekan. baklava tepsileri götünüze girsin.
kendi adını koy , ha ismin raziye falansa aç osmanlıca sözlük iyi eden vs. anlamlara gelen ne varsa yerleştir.
yalancı , dolandırıcı , dünyanın kendi etraflarında döndüğünü düşünen , hak yemekten korkmayan tiplerdir.
edit: tam bu giriyi gönderdikten 20 gün sonra haksız bir şekilde istifamı isteyen hatta istifa etmemem durumunda beni mesleğimle ve sosyal çevremle tehdit edip tazminatımı yiyen it için yazmıştım. harbiden öyleymiş :)
edit: tam bu giriyi gönderdikten 20 gün sonra haksız bir şekilde istifamı isteyen hatta istifa etmemem durumunda beni mesleğimle ve sosyal çevremle tehdit edip tazminatımı yiyen it için yazmıştım. harbiden öyleymiş :)
aslında ingilizce bilmemektedirler.
300 paralel.
19 - çorum iskilip ilçesinde 1 senecik kullandığım ve plaka olduğumu farkettiğim.
708 çorum g.paşa
456 çorum 23 nisan
1318 ankara keçirören şenlik
708 çorum g.paşa
456 çorum 23 nisan
1318 ankara keçirören şenlik
aslında okumaması problem , okuması da problem.
kızımızın tek eğlencesi mangodan çanta , skimtrak grubundaki solist çocuk , kuzenler iken birden instagramdan Kafka ve Camus sözleri paylaşımı kitap kapağı paylaşımı ve sonrasında gelen "ben artık kezban değilim ,elitim" nidalı varoş şiirler. yapmasınlar.
kızımızın tek eğlencesi mangodan çanta , skimtrak grubundaki solist çocuk , kuzenler iken birden instagramdan Kafka ve Camus sözleri paylaşımı kitap kapağı paylaşımı ve sonrasında gelen "ben artık kezban değilim ,elitim" nidalı varoş şiirler. yapmasınlar.
uludağ üniversitesi ingilizce öğretmenliği bölümünde bir zamanlar Abdullah Can tarafından verilen fakat artık kaldırılmış olan bir derstir. ingilizce öğretmenliğinde söz dizimi yok evet.
gelgelelim bana "sen mezun olmadan emekli olmuyorum , bırakmıyorum" demiştin. Kırdın beni hocam. RTE sevgisini her yerde belli eden yurtlar bedava olsun diye çığlıklar atan hüloğğlara formasyon verilirken sen de bu okulu bu bölümü böyle bırakıp beni bir kez daha yetim bıraktın ya hocam. Daha ne diyeyim.
Abdullah CAN , söz dizimi dersi ile -eğer okuyan ve "ingilizce öğretemiyoruz abi ülkemizde" diye hayıflanan eğitimci arkadaşlarım varsa- S+V+O ile eğitimi durduracak şekilde gerçekten ingilizce Öğretmeyi öğretmeye çalışan bir insandı. Akomikisyen bir hoca tarafından hunharca linç edilmek istense de bir gitsin bin ACAN olarak gelelim biz.
Abdullah CAN , söz dizimi dersi ile -eğer okuyan ve "ingilizce öğretemiyoruz abi ülkemizde" diye hayıflanan eğitimci arkadaşlarım varsa- S+V+O ile eğitimi durduracak şekilde gerçekten ingilizce Öğretmeyi öğretmeye çalışan bir insandı. Akomikisyen bir hoca tarafından hunharca linç edilmek istense de bir gitsin bin ACAN olarak gelelim biz.
merak ettiğim sorunsaldır. benim şimdi 7. yılım ama stajımı 8. yılımda alabiliyorum. buna göre bir staj için atılacakmıyım.
(uluduyuru istiyoruz ey zall)
(uluduyuru istiyoruz ey zall)
Hayat belirli paydalarda buluşmadığınızda gerçekten çekilmez bir hale geliyor. En azından bu adamın aklı olduğunu gösteriyor.
Çocukluğun kaliteli olduğu , frikiklerin penaltı gibi görüldüğü yıllardır.
Tutmayan tahminlerdir.
Arabayatağı metro istasyonundan nilüfere kadar yürünmüştür. Sonrasında parkta uyuyakalınmıştır. Hikayesi çok acıklıdır
Her hafta geriliyorum açıklayacaksınız diye. Bizi satan kuşum aydın olsun
eylül akşamı - pilli bebek.