bugün
- ciğer yiyen midesizler6
- yüz görünümlüğü6
- nervio benimle evlenir misin6
- yarın yataktan kalkamayacak yazar4
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- sexting5
- rüyada nervio yu görmek9
- korkulan ölüm şekli6
- dinci ahlaksızlığı20
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi8
- yunan adalarına gitmek20
- yunan aşığı tip15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak16
- truesuz sözlük10
- allahın yabancı kadınlara torpilli davranması3
- en lezzetli balık6
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- turşu suyu içen bayan4
- yakınım nasıl ama2
- arjantinli erkekler6
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- antipanik5
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması4
- takıntılı olduğunuz hareketler4
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- elisa3
- rujlu erkekle öpüşmek14
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- pakistan6
- ucu nereye giderse gitsin5
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- sözlük erkeklerini cimere şikayet etmek3
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- simli ped kullanan sözlük erkeği2
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- ruj sürmüş kadının dudaklarını yiyip bitirmek3
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- filozofların yunanların delileri olması3
- kalbin cız ettiği anlar3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük yazarlarının ruh hali7
- sizce instagram ders sözlük de tenefüs mü2
- akın gürlek'in fon soruşturması açıklaması4
- evlenmeyip zina mı yapalım4
ölü yatırım olarak değerlendirilebilecek yatırımdır.
not: beyler paranızı daha mantıklı yerlerde değerlendirin.
--spoiler--
Ay'dan arsa alan ünlüler arasında eski ABD Başkanı George Bush, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Tom Cruise, Kim Bassinger ve Ay'dan 5 milyon dolarlık arsa alan ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç de bulunuyor. Şu ana kadar dünyanın 172 ülkesinde 2.5 milyondan fazla kişi Ay'dan arsa satın aldı.
--spoiler--
http://ekonomi.haberturk....760576-aydan-arsa-aldilar
not: beyler paranızı daha mantıklı yerlerde değerlendirin.
--spoiler--
Ay'dan arsa alan ünlüler arasında eski ABD Başkanı George Bush, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Tom Cruise, Kim Bassinger ve Ay'dan 5 milyon dolarlık arsa alan ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç de bulunuyor. Şu ana kadar dünyanın 172 ülkesinde 2.5 milyondan fazla kişi Ay'dan arsa satın aldı.
--spoiler--
http://ekonomi.haberturk....760576-aydan-arsa-aldilar
cennetten arsa almaktan iyidir.
savaş ay'ın "ben mekanı kapattım, dağılın lan" diyerek son noktayı koyması muhtemel yatırım furyasıdır.
satın alan insanlara bakınca bu işte bir pislik var yoksa bu pezevenkler kaçmak için mi aldılar diye kıyamet teorileri üretmeye neden olan yatırımdır.
ayrıca alkollü şekilde mehtabı izlerken ne bakıyon lan orası benim topraaam kavgalarına davetiye çıkartır.
ayrıca alkollü şekilde mehtabı izlerken ne bakıyon lan orası benim topraaam kavgalarına davetiye çıkartır.
98745987 yıl sonra 'buralar hep delik deşikti' demeye hak kazanmamızı sağlacak olan eylem.
Adana'da, odun alamadığı için kendisini öldüren kadın,
öğrenci evlerinde, yarı aç yarı tok geçen günler,
savaş mağdurları, öksüz ve yetimler,
Afrika'da açlıktan ölenler ve kilometrelerce su almak için yürüyenler düşünülünce,
akla diyarbakır belediye başkanı Osman Baydemir'in (Tasvip etmesem de) has...r şeklindeki küfürünü getiren başlıktır.
öğrenci evlerinde, yarı aç yarı tok geçen günler,
savaş mağdurları, öksüz ve yetimler,
Afrika'da açlıktan ölenler ve kilometrelerce su almak için yürüyenler düşünülünce,
akla diyarbakır belediye başkanı Osman Baydemir'in (Tasvip etmesem de) has...r şeklindeki küfürünü getiren başlıktır.
işi espriye vurursak imar verilecekse aldığımız arsalar seneler sonra değerlenecekse aydan arsa alınır. 200m2 arsa alsak 6 kat emsal verilse çift daire tanesi 300 milyardan iyi para.
en basit tabirle mallıktır.
delinin biri çıkıyor ay'dan arsa satıyorum diyor (kimden, nasıl, ne şekilde satma hakkı aldığını bilmiyorum).
ucuz fiyata satıyorum diyor (gerçekten metrekaresine göre ucuz ama...).
Bin akıllı da almak için kuyruğa girip bu arsayı satın alıyor.
La ne yapacaksın olm ordaki arsayı?
Götüne mi sokacaksın salak herif.
delinin biri çıkıyor ay'dan arsa satıyorum diyor (kimden, nasıl, ne şekilde satma hakkı aldığını bilmiyorum).
ucuz fiyata satıyorum diyor (gerçekten metrekaresine göre ucuz ama...).
Bin akıllı da almak için kuyruğa girip bu arsayı satın alıyor.
La ne yapacaksın olm ordaki arsayı?
Götüne mi sokacaksın salak herif.
(bkz: dikkat dolandırılıyorsunuz)
"kimin malını kime satıyorsunuz lan?" sorusunu akıllara getiren saçmalama eylemidir. "bir gün buralar çok değerlenecek" mantığı burada geçmez lan. geçse bile senin 62. nesilden torunun ancak görür. mal mısınız amk?
toki'nin gündeminde olan konu. yeni ucuz konutlar ay da yapılacak fakirler oralara sürülecek.
beton teknolojisi aya ulaştığında köşeyi döneceğini sananların yaptığı yatırım olabilir.
ay kimin ki? piyadenin girmediği yer elde edilmiş sayılmaz diye bir söz vardı. ilerde ay için savaş çıkabilir. gerçi kıyamet yaklaştı görünüyor.
tamam geleceğe yatırım hesabı alalım, almayalım demiyorum da kimden satın alacaz? *
parayı kime ödüyorlar amk? ay kimin ki kime satıyor ayı?
cidden gerizekalıca eylem. ulan allah'ın ayını satıyorlar biz de keriz gibi okuyoruz.
uzaya gitmek ay üzerinde hak iddia etmeleri anlamına gelmez. o zaman ben de ağrı dağı'na gideyim tapusu benim olsun.
cidden gerizekalıca eylem. ulan allah'ın ayını satıyorlar biz de keriz gibi okuyoruz.
uzaya gitmek ay üzerinde hak iddia etmeleri anlamına gelmez. o zaman ben de ağrı dağı'na gideyim tapusu benim olsun.
ay nedir ki cemaatler cennetten satıyor .
ilginç bir yatırımdır. sinekten yağ çıkarmak tanımının farklı bir örneği olarak, arsaları satan kişinin güvenilirliği tartışılır.
aydan alınan arsanın kat iznini kim verir? önceden kimindir de kime satılır? yüzme havuzu yapmak istesek ne olacak? gibi garip düşüncelere girerek derin felsefi tartışmalar yapılabilecek bir konudur.
aydan alınan arsanın kat iznini kim verir? önceden kimindir de kime satılır? yüzme havuzu yapmak istesek ne olacak? gibi garip düşüncelere girerek derin felsefi tartışmalar yapılabilecek bir konudur.
mülkiyeti kimde kimden alıyoruz diye sorulur.geçen trt de bir proğramda adam aydan ardsa almı ay yüzeyindeki yeri iretlemiş çıktıarını gösteriyordu,bide övünüyordu aydan arsa alan ilk türküm diye.allah dedim başka dert tasa vermesin bu arada bisikletle gelmişti röportaj yapmaya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar