bugün
- fusya semsiyeli yabanci7
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- öldükten sonra hiçliğin olma ihtimali3
- tai lung20
- gocu abi3
- 6 köşeli yıldız4
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği5
- pandela'nın otizm olması4
- vize vermiyorlar ühü ühü4
- tai lung'un şkodası4
- kürtlerin atatürk ü3
- cinsel başlık açanı sikeyim2
- bir erkeğin keko olduğunu gösteren detaylar2
- aylık 402 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- herkesln direksiyonda telefonla oynaması3
- spor yapmayan erkek10
- buddy dude ile ip atlamak4
- sözlüğün bozması2
- kılıçdaroğlucu2
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- babam hiç dövmezdi insanı11
- arkadaşlar bakar mısınız9
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- küpe takan erkek erkek midir sorunsalı4
- türklerin gerzek olma nedenleri2
- olası israil türkiye savaşı6
- bu saatten sonra dolar alınır mı sorunsalı2
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- pandela27
- herkeste otizm olması2
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste5
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- denize girmek6
- ipini koparan sözlüğe geliyor3
- dünyanın sekizinci harikası2
- fren lukasın siyasetten anlamadığı gerçeği2
- evlen baskısı4
- işe yeni başlayan kıza sineklenen erkekler4
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- istanbul3
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum4
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış6
- sözlüğün kırbacı3
- nasılsınız5
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- yaş pasta alınan evdeki mutluluk3
- evagreenin sürekli haklı olması4
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım2
özeleştiri kavramına fransız kalan yazar.
milli manevi değerlerden kasıt kemalist olmaksa laik olmaksa ırkçı olmaksa ben bunları kaybettiğim için gurur duyuyorum aramak mı?
bunları aramaya gerenk yok dostum.
milli manevi değerlerden kasıt kemalist olmaksa laik olmaksa ırkçı olmaksa ben bunları kaybettiğim için gurur duyuyorum aramak mı?
bunları aramaya gerenk yok dostum.
(#8003556) helal olsun yazarıdır.
(bkz: #9048545)
genç yobazlar rahatsız.
genç yobazlar rahatsız.
not fenerbahceliyim yazarı.
fikirlere fikirlerle karşı gelemeyenlerin en eski taktikle -başlık altından- şahsına kin ve düşmanlık kustukları yazar.
(bkz: #9332594)
o bahsettiği izmir entry'leri "izmir yobazdır", "izmir faşisttir", "izmirli o. çocuğudur" tarzı başlıkların altına yazılmıştır.
yazarın cesareti varsa, o entryler kendi yazdıkları hangi entry'lerin karşılığında yazılmıştır, açıklar.
kendi gibi düşünmeyenlere karşı demokrasi, fikir özgürlüğü anlayışları ancak bu kadar işte, bakmayın siz o yobazların biz size demokrasi getireceğiz demelerine.
(bkz: #9332594)
o bahsettiği izmir entry'leri "izmir yobazdır", "izmir faşisttir", "izmirli o. çocuğudur" tarzı başlıkların altına yazılmıştır.
yazarın cesareti varsa, o entryler kendi yazdıkları hangi entry'lerin karşılığında yazılmıştır, açıklar.
kendi gibi düşünmeyenlere karşı demokrasi, fikir özgürlüğü anlayışları ancak bu kadar işte, bakmayın siz o yobazların biz size demokrasi getireceğiz demelerine.
beşiktaş'ın galibiyete sevindiğini söyleyen, maçı sanırım sadece özetlerden izlemiş olan yazar statüsünde kullanıcı.
rahatsızlık veren ufak sey olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
başlığına yazanların küçük bakış açılarından dolayı rahatlayan yazar.
ya daha ciddi eleştiriler olsaydı?
ya daha ciddi eleştiriler olsaydı?
genç fenerbahçeli yazar.
gençliğine yazık diyorlar ya o işte. denizli, şampiyonlar liginde sıfır, bursa'dan gol haberi mi var ile geçiyor heba oluyor hayatları.
gerginlik de diz boyu. lakin o gerginlik birkaç ay sonra aslantepe'de biter o yüzden hiç gelirmesin.
gençliğine yazık diyorlar ya o işte. denizli, şampiyonlar liginde sıfır, bursa'dan gol haberi mi var ile geçiyor heba oluyor hayatları.
gerginlik de diz boyu. lakin o gerginlik birkaç ay sonra aslantepe'de biter o yüzden hiç gelirmesin.
şimdi çok sinirli, onun için tırmalıyor. zamanla sakinleşip durulacaktır. yurt çapında böyleler şimdi bunlar. büyük lokma ye büyük söz söyleme lafını dinlemediğinden midesine oturdu tabi. ufak bir yardımımız dokunsun kendisine:
görsel
görsel
eksi oy konusunda şamar oğlanı olmuş minik aziz.
1 puanın haklı coşkusunu yaşayanları pek bi kızdırmış yazar. hocam bırak sevinsin garibanlar, bak adamlara sabri üçlü bile çektirmiş beraberliğin şerefine. sen de geç klavye karşısına, adamların genetik ezikliğini doyasıya seyredip tadını çıkar bence. gün onların günü, kolay mı lan fener den puan aldılar.*
enteresan entryleri ile günün saçmalayanı.
bir galatasaray maçı sonrası, başlığına sandığımdan daha az olumsuz entry girilmiş yazardır.
allah'tan fb, gs ile berabere kaldı da 3-5 entry ile kurtardık, ya bi de kazansaydık, burası onlarca eziklerin küfürlü entryleri ile dolmayacak mıydı?
ha biz kazanalım da, ezikler başlığım altında coşsun o ayrı...
(bkz: genç galatasaray lılar rahatsız) *
allah'tan fb, gs ile berabere kaldı da 3-5 entry ile kurtardık, ya bi de kazansaydık, burası onlarca eziklerin küfürlü entryleri ile dolmayacak mıydı?
ha biz kazanalım da, ezikler başlığım altında coşsun o ayrı...
(bkz: genç galatasaray lılar rahatsız) *
sözlük formatından habersiz kişilerin eleştirdiği yazar. bakın sözlük formatı ne diyor.
k) başlık açarken arama kolaylığı sağlamak için özel isimlerden sonra bir boşluk bırakılır.
"ronaldinhonun fenerbahceye transferi" yerine
"ronaldinho nun fenerbahce ye transferi" düzeninde bir başlık açılması tercih edilir.
k) başlık açarken arama kolaylığı sağlamak için özel isimlerden sonra bir boşluk bırakılır.
"ronaldinhonun fenerbahceye transferi" yerine
"ronaldinho nun fenerbahce ye transferi" düzeninde bir başlık açılması tercih edilir.
(#9780240) girisiyle içimi acıtmış yazar.
fenerbahçe gezegeni sakini...
6 kasımla ilgili başlıkları canlandıran lefter bartu de souza reenkarnasyonu. sözlüğün son yıllarda gördüğü en ezik fenerbahçeli olma yolunda hızla ilerliyor.
edit: bazı galatasaraylıları güldüren yazar. kızmak için sallamak lazım.
edit: bazı galatasaraylıları güldüren yazar. kızmak için sallamak lazım.
(bkz: #9841582)
bazı galatasaray'lıları kızdırmış yazar.
işin ilginci tanımadığım aynı insanın başlığıma girdiği 3 entry silinmişken, 4ncüsünü de girmesi. bu ne azim kardeşim, ne kızmışsın, ne ezilmişsin, elini yüzünü yıka bi.
bazı galatasaray'lıları kızdırmış yazar.
işin ilginci tanımadığım aynı insanın başlığıma girdiği 3 entry silinmişken, 4ncüsünü de girmesi. bu ne azim kardeşim, ne kızmışsın, ne ezilmişsin, elini yüzünü yıka bi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar