bugün
- fondöten sürmek8
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi3
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- sözlüğümüzün en şekil yazarları2
- cd devrinin bitmesi6
- kürdün 2 vazgeçilmezi2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru3
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- 2 temmuz 2026 mado da kahvemden böcek çıkması2
- yeni sevgiliden beklentiler6
- botların biraz bokunu çıkarması2
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası3
- deniz göktaş35
- velvet48
- pandela 319
- gustavo alfaro2
- sokuk yazarlar6
- en gıcık olunan insan davranışı6
- sikişirken hüzünlenmek6
- aşk10
- kürt hareketinin devşirme olması15
- aleyna tilki7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sandalye8
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- yapsam yaptım derim4
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen5
- lamba5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- ciguli kral16
- masa5
- amedspor12
- samsung4
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın2
- ata demirer dinin mizahı olmaz2
- diamond bosphorus14
- bik bik kaç yaşında10
- memduh bashgan9
- mony tontana11
- ahtapot yemek9
- elektriği ödeyen adam7
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- kemal kılıçdaroğlu20
- 2026 dünya kupası33
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- evde kalmış kız kurusu7
nickinden anladığım kadarıyla akdenizli asil bir yazarımızdır. hoşgelmiştir.
On ikinci nesil kız. Hoş geldin.
Dişi yazar. Hoş gelmiş. Önce ben gördüm bu arada o yüzden sulanmasın kimse.
beşiktaşlı olduğu için adamdır.
fenerlilerin en akıllısının rambo okan olarak beyan eden jimnastik kulübü sempatizanı yazar. olsun insanları ayırmadan sevmesini biliriz. o değil de 929 giriyle + 1270 karma yaparak tarih yazan yazar..
bilmeyenler için söyleyelim. bu karmayı nasıl yapmış arkadaşımız eksi oylama olan girilerini silerek yapmış gerçekten çok yazık..
görsel
bilmeyenler için söyleyelim. bu karmayı nasıl yapmış arkadaşımız eksi oylama olan girilerini silerek yapmış gerçekten çok yazık..
görsel
Değişik bir tip. Eski nickini bir türlü hatırlayamadım ama entrylerden hemen anlaşılıyor zaten. Bas donuzu geç. Evet.
beşiktaş taklaya gidince rakip futbolculara saran beşiktaşlı yuzır.
eksi oy alan entrylerini silip her gün aynı başlıkları uplayıp artı kasmaya çalışan spastik reis.
bunun yüzünden sözlükte 7 gün ceza yedim. günde 30 tane entry giriyor artı oy alana kadar 2 gün bekletiyor oylanmazsa siliyor tekrar aynı başlığı uplayıp yazıyor. hayatımda bunun kadar işsiz, vasıfsız bir yazar görmedim. takipçilerinin hepsi de sahte hesaplar. artı karma icin her türlü hile hurdaya bas vurur.
Klasik tinerci bu. Nick altına yazıyor, başlık sola gelmeyince başlık açıyor onu da sallamazsan mesaj atıyor. ilginç bir tip. Hayatında inönü stadını görmemiştir ama sorsan en beşiktaşlı budur. Çok da sallamayın o yüzden.
Ölmüş sözlükte karma kasacam diye eksi alan entryleri silen vasıfsız. Artık şu sözlüğe sırf şunu eksilemek için giriyorum düzenli eksimi veriyorum 2-3 saat sonra aklıma geliyor gene girip gene eksiliyorum. Aynı başlığa 7-8 kere silip silip yazıyor. Babası en kısa zamanda interneti keser de bu boş beleş tipik de norma hayata döner. Anca kolpa neyse sen daha çok entry sileceksin eksilemeye dewamke hahahasiktir. Evet.
profil fotoğrafından ne tür bir yobaz olduğu hemen anlaşılan yazar. allah önce kendisine sonra ailesine ve ahbaplarına yardım etsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar