bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi11
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni15
- camide rakı içen izmirli kız5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- sözlükte olayların yükselme hızı3
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- nasılsınız fakirler7
- götünde donu olmayıp tatile gitmek6
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- alihan kuriş7
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- süleymancılar13
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- velvet12
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- çocuk yapmak3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri6
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kara pıtılılar3
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- denize bakan ev6
- kediyi parçalayan pitbull5
- iremga32
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- halsizlik ve üşengençlik problemi2
- geliyor geliyor ismet geliyor5
- sabah libidosu3
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
- kaç cm3
- alfred hitchcock vs stanley kubrick2
- anın görüntüsü29
- biriyle flörtleşmeye üşenmek5
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle9
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı4
- iyi partiye vericem3
- bıyıkların ağıza girmesi2
- sözlükte şakalı komiklikli başlıklar açmak2
- kırgınlık ve kızgınlık arasındaki fark3
- kemalistlerin asıl memleketi2
- çocuk kitapları2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü2
- kadın yazara katılmak2
- erdem saros2
- diziden nefret etmek2
- sevgilin affetse aldatır mısın2
dantöz atena.
şovun birinde aslen rizeli olduğunu söylemiş.
yüzü intizar fiziği kim kim kardashian olan kadın kişisi.
(bkz: milf)
(bkz: milf)
benim "ibo" dediğim ibrahim tatlıses'e, "ibrahim bey" diyen eski oryantal.
resmen ibrahim tatlıses'le asena'dan daha samimiyim.
resmen ibrahim tatlıses'le asena'dan daha samimiyim.
Dansözlük, güç demektir. Güç ise önce sahibini ezer...
bir zamanların iboshow larını getirir akla. *
ibrahim tatlıses´in sayesinde meşhur olan bir bağyan.
en son okan bayülgen´le bi programda resmen kameralar karşısında ciddi ciddi sırnaştığı , bi "hadi masaya yatırıp zik beni" demediği kaldığı, insanı ekran başında utanç içinde bırakan bir programda izlemiştim kendisini.
şimdilerde şarkıcı olmuş şarkı söylüyormuş.
bi ismi güzel ve anlamlı...başkaca da bi özelliğini göremiyorum. ama türkiye´dir prim yapar. böylelerini gördükçe , n´apsam, ben de mi kendime meme taktırsam acaba, diye sormuyor diilim. iyice ayağa düştü çünkü magazincilik.
en son okan bayülgen´le bi programda resmen kameralar karşısında ciddi ciddi sırnaştığı , bi "hadi masaya yatırıp zik beni" demediği kaldığı, insanı ekran başında utanç içinde bırakan bir programda izlemiştim kendisini.
şimdilerde şarkıcı olmuş şarkı söylüyormuş.
bi ismi güzel ve anlamlı...başkaca da bi özelliğini göremiyorum. ama türkiye´dir prim yapar. böylelerini gördükçe , n´apsam, ben de mi kendime meme taktırsam acaba, diye sormuyor diilim. iyice ayağa düştü çünkü magazincilik.
ibrahim tatlısesle tanıdığımız kişilik kimdi ki o neydi yani dansöz dansını konuşturması gereken ama memeleri konuşulan şahsiyet.
i will always love you ile sınırları zorlamıştır. Gerçekten burdan tebrik ederim.
samimiyetinden ötürü sevdiğim, başarılı ancak çirkin dansözdür.
(img:#307264)
suratı çirkin ama vücudu harbiden kaya gibi olan feci halde seksi hatun. benzemez kimse sana adlı yarışma programında yarışmacı. performansları oldukça kötü orası ayrı.
türk mitolojisinde; Oğuz Kağana yol gösteren ve liderlik yapan kurt erkektir. Türeyiş destanındaki kurt ise dişi olarak gösterilmiştir.
Göktürklerin kurttan türeyişi ile ilgili destan Bahattin Ögelin Türk Mitolojisi adlı eserinde şu şekildedir:
Göktürkler eski Hunların soylarından gelirler ve onların bir koludurlar. Kendileri ise Aşina (A-shih-na) adlı bir aileden türemişlerdir. Sonradan çoğalarak ayrı oymaklar halinde yaşamaya başladılar. Daha sonra Lin adını taşıtan bir ülke tarafından mağlup edildiler. Mağlubiyetten sonra Göktürkler, soyca yok edildiler. Tamamen öldürülen Göktürkler içinde, yalnızca on yaşında bir çocuk sağ kalır. Lin memleketinin askerleri, çocuğun çok küçük olduğunu görünce, ona acırlar ve öldürmezler. Çocuğun el ve ayaklarını keserek bir bataklığa bırakırlar. Bu sırada çocuğun etrafında bir dişi kurt peyda olur ve çocuğu besler. Bir süre sonra kurt hamile kalır ve bir mağaranın içinde on çocuk doğurur. Zamanla bu on çocuk büyür ve evlenir. Zamanla her birinden bir soy türer. Göktürk devletinin kurucularının geldikleri Aşina ailesi de bu on boydan biridir.
Göktürklerin kurttan türeyişi ile ilgili destan Bahattin Ögelin Türk Mitolojisi adlı eserinde şu şekildedir:
Göktürkler eski Hunların soylarından gelirler ve onların bir koludurlar. Kendileri ise Aşina (A-shih-na) adlı bir aileden türemişlerdir. Sonradan çoğalarak ayrı oymaklar halinde yaşamaya başladılar. Daha sonra Lin adını taşıtan bir ülke tarafından mağlup edildiler. Mağlubiyetten sonra Göktürkler, soyca yok edildiler. Tamamen öldürülen Göktürkler içinde, yalnızca on yaşında bir çocuk sağ kalır. Lin memleketinin askerleri, çocuğun çok küçük olduğunu görünce, ona acırlar ve öldürmezler. Çocuğun el ve ayaklarını keserek bir bataklığa bırakırlar. Bu sırada çocuğun etrafında bir dişi kurt peyda olur ve çocuğu besler. Bir süre sonra kurt hamile kalır ve bir mağaranın içinde on çocuk doğurur. Zamanla bu on çocuk büyür ve evlenir. Zamanla her birinden bir soy türer. Göktürk devletinin kurucularının geldikleri Aşina ailesi de bu on boydan biridir.
bir zamanlar türk malın da abiye kuzu karakterini canlandıran karı.
--spoiler--
gadın bu neey?
avokado arman!
--spoiler--
--spoiler--
gadın bu neey?
avokado arman!
--spoiler--
tv8 - kingodisko programında dans adı altında saçma sapan hareketler yapan dansöz. Hah üstündekileride çıkarttı tam sıçtı.
hala kadın olduğuna inanamadığım, şarkı söylediğini duyduğumda banu alkan etkisi yaratan kıvrak dansözümsü.
"işte bu aralar önüme gelenle fingirdeşiyorum" gibi bir açıklamada bulunmuş kendisi.
ibrahim tatlıses'in hayatına girmiş çıkmış diğer kadınlardan daha delikanlıdır.
bacakları benimkinden kalın dansöz.
sol framede adını görünce öldü zannedilen dansöz. 27 yaşındayım kendimi bildim bileli bu kadın dans ediyor. ilginç hani.
survivor teyfik in azılı rakiplerinden birisi. ayrıca ermeni soykırımı da yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar