bugün
- elektrikli otomobil4
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- ankete gelin beyler27
- recep tayyip erdoğan22
- ne kadar yaşlısın19
- sarapci koala40
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- yaşlanma belirtileri2
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- anın görüntüsü18
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- sözlüğe küsmek4
- dolly parton'ın ölümü3
- kızarmış ekmek10
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- geceye bir tavsiye bırak2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- sevmediğiniz yazarlar14
- kendine yabancılaşmak10
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- avon ultra colour indulgence ruj3
- doğu perinçek6
- yalnızlık rahatlıktır15
- ben de reise oy vericem12
- ben gökten inen ekmeğim5
- gece2
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- terörsüz türkiye5
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek2
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir soru sor7
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali10
- velvet39
- laik teyzelerin fenotipi34
- kutlu doğum haftası9
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
halen sözlükte başlığının açılmamış olması ciddi bir ayıp... red dead redemption 2 nin ana karakteri, oyun dünyasının gelmiş geçmiş en gerçek en derin karakterlerinden biri. dizi, kitap,sinema dahil şu ana kadar hiç bir karaktere bağlanmadığım kadar bağlandım kendisine. john marston olmadan nasıl oynaycağım derken birden marstondan on kat değerli bir hal aldı.
RDR2 oyununun ana karakteri. Yazının bundan sonrası spoiler içerecektir, okumayınız.
adam gibi adam bir elemandır yani siz oyunda şerefsizce şeyler de yapsanız, arthur morgan duruma yine bir delikanlılık ekler. zaten oyunun en büyük özelliği olan karakterlerin yaşıyor hissini en çok hissettiren karakterimiz kendisi. onca iyilik yapsa da, çek senet tahsili görevi yaparken, borcunu ödemeyen verem hastası bir elemanı pataklar ve eleman da arthur abimizin suratına kanlı kanlı tükürür. Arthur abimiz de veremi kapar, tabi 1800'lerin sonları verem tedavisi yok. Arthur abimiz de sorgulamaya başlar Dutch ve çetesini. Bu hengamede Marston'ın ailesini çetenin gazabından korumak için hayatını feda eder. atına teşekkür edişi ve gün batışını izleyerek "May I stand unshaken" şarkısı eşliğinde hikayesinin nihayete erişi filan insanın yüreğine oturur. "Ulan Micah! Ulan şerefsiz it!" diye diye tırnaklarınızı yersiniz. öyle bir karakterdir.
aktör roger clark tarafından seslendirilmiş ve motion capture oynanmıştır.
adam gibi adam bir elemandır yani siz oyunda şerefsizce şeyler de yapsanız, arthur morgan duruma yine bir delikanlılık ekler. zaten oyunun en büyük özelliği olan karakterlerin yaşıyor hissini en çok hissettiren karakterimiz kendisi. onca iyilik yapsa da, çek senet tahsili görevi yaparken, borcunu ödemeyen verem hastası bir elemanı pataklar ve eleman da arthur abimizin suratına kanlı kanlı tükürür. Arthur abimiz de veremi kapar, tabi 1800'lerin sonları verem tedavisi yok. Arthur abimiz de sorgulamaya başlar Dutch ve çetesini. Bu hengamede Marston'ın ailesini çetenin gazabından korumak için hayatını feda eder. atına teşekkür edişi ve gün batışını izleyerek "May I stand unshaken" şarkısı eşliğinde hikayesinin nihayete erişi filan insanın yüreğine oturur. "Ulan Micah! Ulan şerefsiz it!" diye diye tırnaklarınızı yersiniz. öyle bir karakterdir.
aktör roger clark tarafından seslendirilmiş ve motion capture oynanmıştır.
(bkz: hello mister)
Böyle bir oyun bir daha gelmez. Arthur Morgan gerçekten efsane bir karakter. John Marston kimmiş? Arthur 80 kiloysa 70'i taşak. Adamın ağırlıktan sol ayağı sendeliyor siz düşünün. Gel gelelim Arthur'un hikayesine, spoiler vermek istemem o yüzden şöyle tamamlıyorum. Arthur oyunu oynadığınız ana kadar çok pişmanlık yaşamış ve bu pişmanlıkların biraz olsun üzerini örtmek için çaba sarf edecek adam. Karakter tanımı olarak en uygun figür Wolverine. Gerçekten size Logan'ı anımsatıcak.
20 yılı aşkın oyun oynarım ve size diyebilirim ki, bugüne kadar oynadığım benim gözlerimin dolmasına neden olan tek karakter. belki yaşlandık bilemiyorum ama kesinlikle oynadığım en iyi karakterdir.
bana bir kez daha oyun dünyasının, film dünyasını ne kadar solladığını göstermiştir. bir de naçizane düşüncem var. eğer bir gün rdr 2'nin filmi çekilecekse ve birisinin bu efsanevi karakteri oynaması gerekecekse bu isim bence jon hamm olmalıdır. yüzü, gülüşü ve sakallı hali bana bu karakteri hatırlatıyor.
bana bir kez daha oyun dünyasının, film dünyasını ne kadar solladığını göstermiştir. bir de naçizane düşüncem var. eğer bir gün rdr 2'nin filmi çekilecekse ve birisinin bu efsanevi karakteri oynaması gerekecekse bu isim bence jon hamm olmalıdır. yüzü, gülüşü ve sakallı hali bana bu karakteri hatırlatıyor.
Arthur morgan adamın dibidir. Oyun ve karakter hakkında methiyeler düzerdim fakat kafam suan karışık tekrar uğrar duzenlerim.
Arthur morganla balık tutmak benim kafayı toparlayabilecek tek aktivite. iki de sigara yandırırdık abimle of kebap.
ayağını morganına göre uzatmış arthur'dur...
Red dead redemption 2 baş karakteri.
Biz adam dedik gelecek nesil atam diyecek.
finalde salaklık yağpan karakter.
Oğlum sabah akşam bunun adını sayıklıyor. Daha 16 yasında. Arthur aşağı Arthur yukarı... Sanırım oyun en iyisi, oyun dünyasının nirvanası imiş. Bizim sıpa öyle dedi. Onun yalancısıyım :-).
Can kardeşim Arthur Morgan....
Ne iyi ne de kötü adamdır. Kendisi gri alandadır. Yeri geldiğinde iyi yeri geldiğinde pisliğin teki olabiliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar