bugün
- çağlayı tanıyan yazarlar7
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi5
- true üniversitesi4
- ahtapot yemek9
- trueculuk5
- ciddi ciddi aşure seven insan21
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- velvet34
- evde kalmış kız kurusu6
- entry girilecek düzgün başlık4
- sütlaç gibi karı6
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı10
- sabah 8 de açılan dükkanların felsefesi4
- true'nun pipisi3
- haykırarak diyorum kürdüm3
- köfte patates abartılmış balon bir ikilidir5
- true'nun oy verdiği parti3
- tokmakçısına aşure yapan kız4
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi6
- geldi yine tipini siktiğim4
- bik bik kaç yaşında9
- eklenmesi gereken dersler4
- bok bok3
- joseph puterbaugh3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu4
- memduh bashgan3
- afgandaki şeriat modeli türkiyeye çağ atlatacaktır2
- sarapci koala4
- sofia cordova2
- inancı gereği akrabalarını üni'ye dolduran rektör2
- dere kenarında vurduran yazarlar3
- sabaha kadar kucaklar beni true true true true3
- evagreen5
- 4 ilde denize girmenin yasaklanması2
- true siksn sizi2
- uludağ sözlük bir ailedir10
- bir ilişkiyi kim yönetir8
- true club4
- goooooool gol gol gol gooool2
- bir kadını yaşıyla vurmak5
- golden rose silky shine hydrating lipstick 2012
- din ve seks işlerini ayırmak2
- bir daha doğmayacak olmak3
- nez'in memeleri5
- zaman kavramı olmayan insan6
- gocu9
- deniz göktaş34
- onlayn listesi nerde lan2
- bütün biraderlere hükmeden birader8
Canım biricik yazarı. Takip ediyorum bir kaç gündür nick değiştirmiş. Açmak bana kısmet oldu.
Kılıcın keskin yüreğin dolu olsun alpim
Kılıcın keskin yüreğin dolu olsun alpim
yıllar sonra nick değiştiren uludağ sözlük yazarı. eski nick'i vermeyeğim.
pkk'lılara savaş açmış, memleket hasretiyle yollara revan olmuş bir alperen ocakları mensubu yazar.
pkk'lılara savaş açmış, memleket hasretiyle yollara revan olmuş bir alperen ocakları mensubu yazar.
rüyasında destici'yi görmüş olduğuna inandığımız yazardır. anladık en iyisi destici, destici süper bir şey. yeter da.
Daha çok genç bir arkadaş. Dün destici yi gördü ve heyecanlı.
arkadaş muhtemelen gerçekleri sindirme konusunda sıkıntı içerisinde. öncelikle cemaatin dersanesinde sınava dahi girmemiş, ailemde tek tutuklu olan ya da ihracı bulunmayan cemaatin yanından geçmemiş biri olarak benim gibi bir türk milliyetçisine cemaat yaftasını yapıştırmak adiliktir.
bbp genel başkanının cemaatin güçlü olduğu dönemlerdeki söylemleri ortadayken genel başkan destici'nin cemaatle yakından bağı olmadığı söylemek için kişinin aklıyla arasına mesafe girmesi gerekir.
ve ayrıca ben alperenlere kişilik olarak kötü bir söylemde bulunmamışken senin alperenlerden bahsetmen trajikomiktir.
destici'nin 16 nisan'a kadar akp ye olan tavrı ortadayken saraya girip çıkarak bir pazarlık içine girildiği de apaçık ortadadır. daha parti içinde fikir birliği sağlayaman bir genel başkanın bir ülkeyi yönetmesi ise bana komik geliyor.
bbp genel başkanının cemaatin güçlü olduğu dönemlerdeki söylemleri ortadayken genel başkan destici'nin cemaatle yakından bağı olmadığı söylemek için kişinin aklıyla arasına mesafe girmesi gerekir.
ve ayrıca ben alperenlere kişilik olarak kötü bir söylemde bulunmamışken senin alperenlerden bahsetmen trajikomiktir.
destici'nin 16 nisan'a kadar akp ye olan tavrı ortadayken saraya girip çıkarak bir pazarlık içine girildiği de apaçık ortadadır. daha parti içinde fikir birliği sağlayaman bir genel başkanın bir ülkeyi yönetmesi ise bana komik geliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar