/80
işte burası benim şehrimdir ve kuşkusuz Türkiyenin en güzel ilk 3 şehri arasındadır.
dün gece -3 dereceye kadar düşen şehir. dün uçtu lan burası.
kuvvetli rüzgarın altüst ettiği şehir.
bu gece yağmur ve şiddetli kelimesi yeterli olmayan gök gürültüsü nedeniyle uyunamayan şehir.
akdenizin en güzel şehri. sevdiklerimle yaşamak istediğim şehir. ölmek istediğim şehir. allahım ne olur onu buraya getir.
antalya'da bazen yağmurla beraber o kadar şiddetli rüzgar olur ki sanki yağmur gökten değil yerden yağıyor gibi hissedersiniz.
sevilen, beğenilen, yakında beraber olunacak bir kızın olduğu yer.
kısmetse nisan ayında 2 hafta konaklayacağım sıcak şehir.

edit; o sıcak şehir ne halt yiyor orda.
dünyanın en romantik şehirlerin biridir. öyle ki hangi semtte olursanız olun hangi caddeden geçerseniz geçin kulağınıza gaipten bir müzik gelir. en mutlu anlarınızda bitmek bilmeyen oksijenin sarhoşu olur, en mutsuz anlarınızda durmak bilmeyen inceden rüzgarı yalnızlığını yüzünüze vuruverir bir anda. en etkili uyuşturucu ancak bu kadar bağımlılık yapar bir bünyede bir kere Antalya'da yaşadıysanız hele ki orada büyüyüp orada yetiştiyseniz başka bir kentte aynı huzuru bulmanız neredeyse imkansızdır. kendinizi ne kadar şartlandırırsanız şartlandırın vücudunuz kendisini ait hissettiği yeri kaleiçini yat limanını, king marketi, 40 merdiveni; larayı eski yolu, taraftarlar büfesini; konyaaltını sahil yolunu arayacaktır...
harikulade bir şehir. tarihi sokakları müthiş güzellikte. modern mimariyle yapılmış evler şehri güzelleştiren diğer unsur. denizi, limanları, mekanları harika. ve şu günlerde sıcacık.
Kış aylarında yağmur sıçan şehir.
görmek ve de belki yerleşip yaşamak istediğim şehirdir. *
kum, deniz, ve ıyyyy derecede rus.
9 yıllık bir istanbul arasından sonra döneceğim vilayet.
seçeneğin istanbul gibi bol olduğu bir yerden nereye gidersen git, zorluk olur.
o yüzden zorlanacağımı biliyorum ama allah'tan geçiş, alışma dönemim yaza denk geliyor.
inşallah güzel süprizler hazırlar antalya bana..umutlu olmak iyi bir şey değil ama..
sıcacık bir şehirdir. eskiden yağmuru bile sıcacık gelirdi bana bu şehrin, artık güneşi bile içimi dondurur oldu.
3 mevsim yaz , 1 mevsim bahar sloganına sahip şehir.
görsel
"bir başkadır benim memleketim" dedirten, tapılası şehir. can memleketim.
2012 Golf Turnuvasının düzenleneceği şehrimiz.
dün gece kalbi duran bebek bir dost'un arkasından;
bugün bir yaşına basan başka bir dostla birlikte izlediğim yağmurlu şehir.
ANTALYALI olmak ANTALYADA yaşamak bir ayrıcalıktır. Ne mutlu bana ki 19 senedir bu güzel şehirde yaşayıp, bu ayrıcalığın keyfini çıkarıyorum.
birazcık ayrı kalınınca kendini özleten, şimdi havalar da ısındı denize bile girilir aah, diyerek iç geçirmeye sebebiyet veren şehir.
Bugün Denize girilecek kadar mükemmel havası olan şehir.
Hele de torosların yanı başında mavice parlayan denizi yok mu!
Çok özlediğim hayatımın en güzel günlerinin geçtiği yer.
Hava bu mevsimde mükemmeldir ; emekliler parkında bir bira içerek falezlerden aşağıya o masmavi denize bakmak ise şahanedir.
Kaç yaşında olursam olayım bir gün yeniden güllükten dedemana kadar yürüyüp yorulup evime döneceğim ; bir gün yeniden Antalyalı olacağım.
bu sehirde yalnızlık çekilmez.
© copyright 2005 - 2026