bugün
- silver ile evlenecek erkek52
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın14
- sözlükteki bayan azlığı6
- gammaz çetesi8
- sarapci koala61
- sözlük sapığı kim5
- deniz gül3
- şarapçının mal varlığı5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- saadetler dilemek3
- popeyes3
- hezekiel2
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- melekenin balıkları kavurması2
- hristiyanlık2
- büyük insan3
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- arkadaşlar fasfakirim ya4
- mitsubishi lancer2
- carrefour3
- kfc2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- teomancalmasur8
- evgeny grinko3
- tuzlu kahve dizisi8
- ellerim bos gonlum hos29
- pazartesi diyete başlamak4
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- recep tayyip erdoğan6
- düşen insana gülmek3
- rica etsem beni linçler misiniz13
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- dünün en beğenilen entry leri3
- cop316
- el chadaille bitshiabu9
- uzay gemisini değnekçiye bırakan uzaylı2
- sözlükteki akepeliler2
- dut çayı2
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- sözlükteki bot yazarlar3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- aşk-ı memnu4
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası8
- ben geldim naneler10
- yüzüklerin efendisi6
entry'ler (900)
neden hep geçmiş sanki daha az acı vermiş gibi bugünkü gözyaşlarından denizler oluşturuyoruz r diye sordum aklımdan geçen bir harfe. bu aralar insanlar boş konuşuyor, karışık konuşuyor, mübalağalı konuşuyor. harflerle direkt irtibata geçmek istedim. yan yana dizilip en güzel cevapları oluştursunlar istiyorum. olmayacak şeyler peşindeyim, biraz ölüp gelmeyesim var.
hayatına doldurduğun bunca değişikliğin içinde asıl değişen ne biliyor musun: sensin!
çorbaya özünden bir şeyler katarak içmesi problematiği.
anıların sindiği o şeyler, anılar uzaklaştıkça, ayrılınca insandan, keskin bir hüzün bırakıyor. bu hüzünden sarhoş olmuş haldeyim. henüz geçmiş olan bir anılar zinciri var, bir daha asla gelmeyecek olan. yerini doldurmak mı? ney neye ne kadar benzer ki? bir oyalanmak işte, geçene kadar; içindeki ve dışarıdaki anılara benzeyen her şey.
new age tarzı müzik yapan 1970 almanya doğumlu şarkıcı.
fransa'nın kuzeyinde bir şehir.
bir şekilde her albümünde şarkıları güzel olan şarkıcı. sesi of kendi pöf olmasına karşın şarkıları alıp başını gidiyor. öyle.
neşeli bir sesle şarkı söyleyen şarkıcı sesi.
kötü bir durum, çaresiz. daha kötüsü ise aşık olduğun kişinin arkadaşının size aşık olmasıdır. berbattır tek kelimeyle.
şöyle de güzel bir yoruma sahip; https://www.youtube.com/watch?v=MZbKMOgCGGs
zevkli bir iş. yanı sıra da doyurucu. hobilere eklenebilir.
insanı derviş yapacak kalibreye sahip durumdur. kazı kazı boş çıksın. çıkan da lazım olmasın. böyle bir şey.
--spoiler--
debra saçmalamasaydı iyiydi. ya nedir bu amerikan filmlerinde dizilerindeki üvey kardeş aşkı birlikteliği? lost'ta da vardı aynı. adamlar ensesti endirekt servis ediyorlar sürekli. hayır ne oluyor yani sonuçta? bi pislikten de uzak kalın. kimse hayatında bunu o sahne önünde yaşadığı gibi yaşamıyor. bundan etkilenen/tetiklenen bünyeler sonra dalıyorlar hayatın içine. 3. sayfalarda okuyoruz sonra. ya bunlar zevk falan olayını aşmış. hayvanlığı normallemişler bünyelerinde. drama izlemiyoruz, bir bilgi anlatılmıyor. deb'in fantezilerinden bir kuple. bu yani. sen kardeş gibi gör gel 30 yaşına aa aşıkmışım de.
bunun dışında acayip beğendiğim dizi.
--spoiler--
debra saçmalamasaydı iyiydi. ya nedir bu amerikan filmlerinde dizilerindeki üvey kardeş aşkı birlikteliği? lost'ta da vardı aynı. adamlar ensesti endirekt servis ediyorlar sürekli. hayır ne oluyor yani sonuçta? bi pislikten de uzak kalın. kimse hayatında bunu o sahne önünde yaşadığı gibi yaşamıyor. bundan etkilenen/tetiklenen bünyeler sonra dalıyorlar hayatın içine. 3. sayfalarda okuyoruz sonra. ya bunlar zevk falan olayını aşmış. hayvanlığı normallemişler bünyelerinde. drama izlemiyoruz, bir bilgi anlatılmıyor. deb'in fantezilerinden bir kuple. bu yani. sen kardeş gibi gör gel 30 yaşına aa aşıkmışım de.
bunun dışında acayip beğendiğim dizi.
--spoiler--
2 haftadır telefonun kapalı. öldün mü?
bir 12.12.2012 kadar rakamsal simetrisi yoktur. dünya gözüyle 2.12.2002 olmuşsa da teğet geçmiştir yine. ortalaması yok bunun. bir zaman gelecek 2.12.2112 olacak işte ona rastlayacak kişiye selam ederim.
dalga geçiyor bir şeylerle. gülüyor eğleniyor falan işte kendince.
20. bölüm 4. part 7. dakikada salih ve vedat ın diyaloğu muhteşemdi. yok böyle bir şey.
ayrıca murat'ın mesut'u kıskanma sahnesini 3 kere izledim. şu söz var ya mübalağalı güzel: " ben yalnızca ahmet in mutlu olduğunu düşünürdüm, birden..."
ayrıca murat'ın mesut'u kıskanma sahnesini 3 kere izledim. şu söz var ya mübalağalı güzel: " ben yalnızca ahmet in mutlu olduğunu düşünürdüm, birden..."
kendini sultan mehmet han a benzetip at koşturmuş tarih bla bla yazanların demiş falan reklamında. biri de dedi mi "acaba bre be hey gafil kimsin lan sen?" ben oraya takıldım. kimyası nasıl işliyorsa artık bir itici elktromanyetik ağımlar falan. itimcirikli.
heyecanlı yerde bittiği için dizinin devamını izlemek. bakınız: türk dizisi, 2 bölümde sabaha çıkıyorsun.