bugün

Ben hiç gitmedim.
Gerçi Ankara’yı da sevmem. Mecbur değilsem Bedava business class uçuş verseler bile gitmem.
Ankara Allah'ın belası bir yerdir zaten.
her hafta kullanırım mükemmel icraatlerden biri. ankara akşam 8 treni hiç bir yere durmadan doğruca istanbula geliyor aklınızda bulunsun, diğerleri bazı istasyonlarda duraksıyor.
--spoiler--
her hafta kullanırım mükemmel icraatlerden biri. ankara akşam 8 treni hiç bir yere durmadan doğruca istanbula geliyor aklınızda bulunsun, diğerleri bazı istasyonlarda duraksıyor
--spoiler--
Söğütlüçeşme'de silah patladı. 1 yaralı. Rezerve.
Ankara gibi bir yere gitmek için 4-5 saati gözden çıkartıyorsanız ya vaktiniz çok ya da vakti değersiz boş beleşsiniz demektir. Ancak bizim gibi vakti değerli olanlar için formül;

Sabiha gökçen. Online check in, maks 1 saat önce kapıda ol, sadece kabin ve el bagajı. Maks 45 dk da esenboğadasınız.

Oradan da kızılay 45 dk. 2.5 saatte merkezdesiniz. Artık oradan sonrası sizde. Vaktinize göre dönüş de aynı formül uygunsa, tertemiz.
Güzel bir şey bence. En son 2023'te yapmıştım.
Vaktimiz değerli olsa sözlükte harcamazdık yav.
Ben gittim, eskişehirden hızlı trenle defalarca ama kocaelinden kara trenle bir kere, yataklı vagonda gelmiştim güzeldi, çok içiyordum o zamanlar, trenlerde sigara, alkol serbestisi vardı, haremlik selamlık yoktu, çok güzel zamanlardı, kimsenin kimseye zararı olmadığı o 2000-2010 arası yıllar. Her şey 2010 yılından sonra o lanet toplum mühendisliği yüzünden adım adım bozuldu. Ben o günlere geri dönmek istiyorum amk ya..
toplu taşıma araçları arasında istanbul’dan gidişte en mantıklı seçenektir. işim gereği ve bazen de eş dost ziyaret etmek için başkente sık sık giderim.

Ankara’ya şahsi araçla gidemeyeceksem trenle giderim. Otobüs, uçak, hızlı tren arasında en mantıklısı bu. Uçak az bir rötar yapsa yht ile gitmediğine pişman oluyorsun. Trenin indisi bindisi kolay. istasyon Ankara’nın tam göbeğinde. Gidene kadar en az 1-2 kitap bitirebiliyorum. Daha ne olsun.
Çok avam.
© copyright 2005 - 2026