bugün

/400
Gölbaşı aynı izmir gibidir. Harikadır. Göller vardır. Bana haber verirsen eymir'e götürürüm seni arabayla girmenin anahtarı bende çünkü. Kesin gelin yani harika bir yer burası özellikle şentepe.
gölbaşı civarı bana uzak olduğu için pek bilgim yok. kışın soğuk olur sadece. dikkat etmek lazım. ayrıca az önce sağanak vardı mis gibi yağmur kokusu geldi.
gölbaşı civarında ikamet için öneriler alabileceğim şehirdir. bana çok uygun bir iş ilanı var, kabul edilmem de çok olası başvursam, ama izmir'den gelme biri olarak oralarda ne yapılır ne edilir, kiralar masraflar falan nasıldır ankaralı arkadaşlar bana bi el atarsa sevinirim.
görsel
şairin dediği gibi;

bazen geniş sağrısını rüzgara vermiş bir harp gemisi gibi, zaman ve hadiselerin denizinde çevik ve kudretli yüzer, bazen bir iç kale, bütün ümitlerin kendisinde toplandığı sığınak olur, bazen bir kartal yuvası gibi erişilmesi imkansız yükselir...
Tekrar görmeyi istediğim şehir.
özleden şehir.
yanakları öpülesi, bağra basılası.
sadece 5 dakika şiddetli yağmur yağan ve akşam eve dönüş yolunda cehennem fragmanını yaşatacak şehir.
kışını sevdiğim şehirdir. o soğuk o yüze tokat gibi vuracak o kadar.
haluk leventin en iyi şarkısıdır.
sonbaharda ayrı bir güzel olur.
Kızılırmak. Statue of melih's shoes.

görsel
gökçek parkı, ankara.

görsel
Kavuşmak için son günleri saydığım canım şehrim. Özledim be!
hiç gitmedim. Muhtemelen böyle bir yer:
görsel
Özlediğim.
bir iki yıl içinde yerleşmeyi düşündüğüm şehirdir.

nesi cezbediyor bilmiyorum ama garip bir şekilde çok seviyorum.
garip bir şekilde bu aralar kendini bunalmış hisseden şehir.
doğup büyüdüğüm ama bir türlü sevemediğim şehir, başka bir yerde yaşamaya başlasam, tüm ailem ve arkadaşlarım da bir şekilde ankara dışına yerleşmiş olsa muhtemelen ömrüm boyunca özlemini çekmem.
Özlediğim şehir. Gerçekten çok özledim be.
dinozorlara takmış, evrenin hologram olup olmadığını sorgulatan bir adet belediye başkanı tarafından yönetilen şehir. ülke bunu da gördü. kafasını üst geçide çarpmış bir dinozor.

görsel
benim acimdan iyi anilar birakmamis gri ve kumul sehirdir.
Anıtkabir gibi bir güzelliği olmasa çekilecek bir yer değil bence, çok sıkıcı.
görsel
cok ozledim, coooook.
© copyright 2005 - 2026