bugün
- kırgızistan8
- japonya6
- çin8
- gürcistan25
- latin atasözleri6
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- antalya şu an 28 derece4
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- geceniz nasıl geçiyor7
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- cep telefonu4
- tez yazmak4
- geceye bir şarkı bırak15
- ispanya3
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- ctrlx22
- ağlamamak için kendini tutmak11
- kazakistan2
- sabahattin zaim üniversitesi2
- özlenilen şeyler2
- fransa3
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- evli kadınla beraber olmak2
- uluslararası ilişkiler2
- hewal ebo18
- portekiz3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- kuran da namaz yok21
- lahmacunu elle yiyen kız14
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- ilgi isteyen kız16
- içim yanıyor be sözlük7
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- e'e f e6
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- sigortalı bir iş bul çalış4
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- şu an çalan müzik2
- neden namaz kılmıyorsun4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- kalem şakir2
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- güneş gözlüğü3
- asansörde kalmak7
Koca memlekette Kutu oyunu kiralayacak bir yerin bulunmadığını, olan sadece bir tanesinde de tabunun kiralanmış olduğu gerçeğini öğrenmiş olduğum şehirdir. Vay arkadaş ya.
Şehrin havasını soluduktan sonra kafamdaki gri ve soğuk imajının sona erdiği şehir.
Kış aylarında pek sevilmeyen ilimiz. Üstteki entry öyle izlenim bırakıyor.
bugünlerde bir öğrenci yurdunda erkeklere kızlar olarak kartopu savaşı yaptığımız şehir. gece 2ye kadar sürdüğü için etraftan deli gibi şikayet aldık. çok sayıdaydık ve kimse de vazgeçmedi devam ettik. donana kadar saatlerce oynadık. “sarılı kızı vurun” diye bağıran erkekleri sarılı kız ağlattı arkadaşlar. neyse, bu yılın ankaraya yağan karı yine çok güzeldi. ne sınav stresi ne dünya derdi kaldı. insanlarıyla ve paylaşımlarıyla mükemmel bir şehir.
Çok özlüyorum ankarayı. 2013 yılında balıkesire taşınmamla birlikte uzaklaştım. Her anım her arkadaşım her güzel şey orada kaldı. Çok üzgün hissediyorum kendimi o dize kadar gelen karlarda debelenmediğim için. Eryaman sokaklarında buz gibi havada arkadaşlarımla dolaşamadığım için de ayrıca üzgünüm.
Vega'nın çok güzel bi' parçası.
çok boş şehir. içerisinde tek değerli yer anıtkabir'dir. zaten şehrin 3te biri memur, 3te biri pavyoncu, 3te biri çinçin kafasında insanlar.
Götkesen soğukları resmi olarak başlamıştır.
Bu Gece sağlam ayaz olacak şehir.
Çam ağacı gel beni süsle diyor resmen.
(img:#1784114)
Canına yandığım, beyaza bürününce ne güzel oluyor ağacın, asfaltın, gri binaların..
Karlar altındaki şehrim..
Canına yandığım, beyaza bürününce ne güzel oluyor ağacın, asfaltın, gri binaların..
Karlar altındaki şehrim..
"kar yağınca hava yumuşar" lafı burada geçerli değil.
soğuk yine göt kesiyor.
evi barkı olmayanlara çok yazık.
soğuk yine göt kesiyor.
evi barkı olmayanlara çok yazık.
Bugün kışını yaşamak için güzel bir gün.
Şöyle bir yaya geçidinin olduğu şehir. Çünkü hepimiz gerektiğinde buharlaşabiliyoruz amına koyayım.
Yer: Keçiören belediye arkası.
görsel
Yer: Keçiören belediye arkası.
görsel
Alışan başka yerde yaşayamaz genelde. Alışabilmektir iş
bu haftaki iş seyahati programıma aniden eklenmiş olan şehir. sıkı giyineceğiz mecburen.
Işık kirliliği sayesinde türkiyenin en büyük pavyonu olan şehir.
denizi olan şehir.
alışkanlık haline geliyor bir süre sonra.
bu durum her şehir için geçerli tabi.
ancak buradaki durum biraz daha farklı bana kalırsa. başka bir büyükşehirde de uzunca bir süre yaşamama rağmen o şehirde olduğumun farkına belirli aralıkla varıyordum.
burada öyle değil. artık aklıma hangi şehirde olduğum sorusu bile gelmiyor. ne bileyim vücudunuzun bir uzvu gibi düşünün işte. öyle bir hal alıyor.
güzel bir semtinde yaşıyorsanız bence yaşamak için sayılı ideal şehirler arasında.
kimi bilinen yerler hariç buradaki insanların çoğu belirli bir kültür düzeyine sahip olduğu için canınızı çok sıkmaz etraftaki insanlar. kendi halinizde takılır gidersiniz.
bu durum her şehir için geçerli tabi.
ancak buradaki durum biraz daha farklı bana kalırsa. başka bir büyükşehirde de uzunca bir süre yaşamama rağmen o şehirde olduğumun farkına belirli aralıkla varıyordum.
burada öyle değil. artık aklıma hangi şehirde olduğum sorusu bile gelmiyor. ne bileyim vücudunuzun bir uzvu gibi düşünün işte. öyle bir hal alıyor.
güzel bir semtinde yaşıyorsanız bence yaşamak için sayılı ideal şehirler arasında.
kimi bilinen yerler hariç buradaki insanların çoğu belirli bir kültür düzeyine sahip olduğu için canınızı çok sıkmaz etraftaki insanlar. kendi halinizde takılır gidersiniz.
sevgisi çok farklı çoook.
Işıl ışıl her yer , her yer sanki pavyon mood.
Öküzü, trafik canavarı bol olan, saçma sapan insanların kaynadığı şehir. Beni kendinden iten kişisel sebeplerim de var tabii.
Tek iyi yanı ise atamın orada olması.
Tek iyi yanı ise atamın orada olması.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar