bugün
- kalabalıklar içinde yalnız olmak7
- hayattan zevk alamamak15
- rüyamda kadın olmuştum5
- nickten isim tahmini yapmak69
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- gocunun nerede olması12
- yazarların öldükten sonraki planları3
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- hikayeyi devam ettir30
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- biber dolması olsa da yesek5
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- yeşilçam filmi izlemek6
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- cioran neden intihar etmedi3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- uysaljakoben16
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- aziz nikola3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- cem küçük5
- yeni parti50
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- sen true yu savundun2
- bal porsuğu3
- nick vermeden bir yazara seslen16
entry'ler (489)
ne çekiniyoruz ne de midemiz bulanıyor. Abazalarla uğraşmak istemiyoruz sadece. Ya da zaten konuştuğumuz biri vardır. UPS.
valla okuyom.
aşkım ben simit yerim de, çocuklarımıza simit yetmez... kusura bakma...
babamınkiler benim sayılıyor mu.
gitgide normalleşen ve sonucunda gerçekten lgbt ile alakası olmayan bireyleri bile öyle hissettiren durumdur. bu o kadar yaygınlaşmaya başladı ki artık, herkes kendisine öyle olmamasına rağmen, öyle sandığı için eşcinsel ya da biseks tanısı koyuyor. bu kadar netflix dizisi varken, bu kadar feminist varken, zaten aksi mümkün değil gibi şu saatten sonra. biz o kadar çok seviyoruz ki uyutulmayı, biri gelse de bize bir şeyleri inandırsa, bayılıyoruz buna.. lgbt normal değildir. evet, eşcinsellik diye bir şey gerçekten var. kadın veya erkeklik hormonunun fazla olması ile ortaya çıkar. ama bunun sebebi kişinin olduğu cinsiyetteki gibi hissetmemesinden, hormonlarının olduğu cinsiyete göre salgılanmamasından kaynaklanıyor. bu bir hastalıktır ve tedavi edilebilir. şayet tedaviler işe yaramıyor ise o zaman kişi kendini hissettiği cinsiyete göre ameliyat olabilir. bunların dışında kesinlikle lgbt normal değildir. kadın ve erkek birbirlerini tamamlayan birer yarımdırlar. fizikleri, ruhları, psikolojileri buna göre yaratılmıştır. bir araya geldikleri zaman birbirlerini tamamlarlar. lgbtyi insanların gözü önünde yaşamak doğru değildir, topluma zarar verir, toplumun psikolojisin etkiler. ve böyle özenti lgbt bireyler çıkar ortaya. aslında vücudunda her şey normal olduğu hâlde, kendisinin tam aksi hissettiğini savunur, buna kendi de inanır.
lütfen biraz doğru bilgi.
“eşitliğin bedeli şu olmuştur: kadin ve erkek eşittir çünkü kadını erkekten ayıran farklar yoktur artık. aydınlanma felsefesindeki l'âme n'a pas de sexe (ruhun cinsiyeti yoktur) tezi, günümüzde yaygın görüş olmuştur. cinsler arasındaki karşıtlık giderek yok olmakta, bu karşıtlığa dayanan cinsel sevgi de ortadan kalkmaktadır. artık kadın ve erkek karşıt kutuplar olarak eşit değil birbirinin aynı olmaya başlamıştır. günümüz toplumu, bireysel olmayan eşitlik idealini önermektedir çünkü zahmetsizce, sorun çıkarmadan çalışan, seri halde üretim yaparken tamamen birbirine benzeyen insan atomlarına ihtiyaç duymaktadır. bu insanların aynı emirleri yerine getirip yine de kendi gönüllerine göre davrandıklarını sanmaları istenir. günümüz seri üretimi, ürünlerin standart olmasını nasıl zorunlu kılıyorsa, toplumsal süreç de insanların tek tip olmasını ister ve bu standartlaştırmaya da 'eşitlik' adı verilir.”
erich fromm - sevme sanatı
lütfen biraz doğru bilgi.
“eşitliğin bedeli şu olmuştur: kadin ve erkek eşittir çünkü kadını erkekten ayıran farklar yoktur artık. aydınlanma felsefesindeki l'âme n'a pas de sexe (ruhun cinsiyeti yoktur) tezi, günümüzde yaygın görüş olmuştur. cinsler arasındaki karşıtlık giderek yok olmakta, bu karşıtlığa dayanan cinsel sevgi de ortadan kalkmaktadır. artık kadın ve erkek karşıt kutuplar olarak eşit değil birbirinin aynı olmaya başlamıştır. günümüz toplumu, bireysel olmayan eşitlik idealini önermektedir çünkü zahmetsizce, sorun çıkarmadan çalışan, seri halde üretim yaparken tamamen birbirine benzeyen insan atomlarına ihtiyaç duymaktadır. bu insanların aynı emirleri yerine getirip yine de kendi gönüllerine göre davrandıklarını sanmaları istenir. günümüz seri üretimi, ürünlerin standart olmasını nasıl zorunlu kılıyorsa, toplumsal süreç de insanların tek tip olmasını ister ve bu standartlaştırmaya da 'eşitlik' adı verilir.”
erich fromm - sevme sanatı
Güneşli ve güzel havalar. inanç. olumlu giden şeylere odaklanmak. sahip olduklarımızı sayıp şükretmek.
AKP'nin yasını tutarlar, başka partiyi tutamazlar.
kadının bacakları çok ince, poposu bacaklarına göre fazla büyük. shop foto.
kendini onurunu düşünmeyen kişidir. kimsenin kalbini kırmaya meraklı değiliz ama maalesef bu kişiler bundan anlıyorlar. engelleyeceksin direkt. kendimden örnek vermem gerekirse, kimseyi kıramam son raddesine kadar sabrederim, nazikçe konuşmak için. ama bu yanınızı kullanarak, duygu sömürüsü yapan çok kişi oluyor.
Allah düşmanıma vermesin.
beni her sey aglatiyor. bir kere otobus beklerken yagmurda kopek islaniyor, usuyor diye gozlerim dolmustu. hamallık yapan insanlari görünce agliyorum cunku cok uzuluyorum. buyuk seylere gerek yok. birinin parmagina igne batsin, sanki kendi parmagima batmis gibi hissediyorum. ici buruk bir canli gorunce tum dunyaya sinirleniyorum birden. haksizliga ugrayan insanlara agliyorum.. yemek yerken bazen boğazıma bir yumru oturuyor. düşünüyorum, dünyanın öbür ucunda veya yakınımda, ülkemde -dili-dini-ırkı ne olursa olsun- aç kalanlar acaba su an ne yapiyorlardir, sonrasinda ne yapacaklar..
bir şey beklemiyorum. Ne yapıyorsan kendin için yap, akıllı ol. Kendine değer ver, kendini geliştir. Bomboş bir hayat yaşama. Bilinçli ol, merak et. Keşfet. Öylesine yaşama. Amaçların olsun. Önce kendine, sonra insanlığa yararın olsun. ilişkiyi veya evliliği ya da adı her neyse, bir level olarak görme. Buna odaklanma. akışına bırak. doğal ol. Acele etme. Tadını çıkar.
umutlu yaşıyorum. her zaman pozitif olmaya çalışıyorum. ana odaklanarak, o an neyi yapıyorsam, başıma ne geldiyse canı gönülden yaşıyorum. dolu dolu yaşıyorum. hislerimi dışa vurarak, son günümmüş gibi yaşıyorum. cesurca yaşıyorum, kaybetmekten korkmadan. içimden geçenleri yaparak yaşıyorum. ama benim için en önemlisi, her zaman umutlu yaşıyorum. ne olursa olsun olumsuzlukların içindeki en az olumsuzu bularak, ona minnet duyarak yaşıyorum.
feminikler niye erkeklerin haksızlığa uğradığı bir konu açılınca hemen savunmaya geçiyorlar, kabul etmiyorlar? ay karıdan da soğudum erkekten de. Bana ne mk. Yeyin birbirinizi.
seksin asıl zevkini almayı bilmeyen erkek/kadındır. muhtemelen evlilik öncesinde tecrübesi yoktur veya azdır. evlilik öncesinde fazla mast yapmış erkek/kadındır. alışkanlık hâline getirmiştir.
ulaşımına bakmadan, eflatun alır. Daha ince parmakları.
kesinlikle katildigim ve bariz acik olan gercek.