bugün

/400
Yağış yok, ara sokaklarda kar var.

Kenedi'nin girişinde tomalar var üst yolu kullanın.
sıkıcı.
http://68.media.tumblr.co...0DVcY1ra0onfo1_r2_400.gif
an itibari ile kar yağan şehir. cidden şaka değil. ayrıca her sabah arabanın camlarındaki buzu temizlemekten ciğerim soldu. yaz gelsin artık bu ne.
Kar yağan şehir.*
An itibariyle beyaza boyanıyor.
Güzel fakat araba kayıyor. Kaymasa daha güzel olacak! Yol boyu kaza yapanlar gördüm. Allah yardımcıları olsun daha dikkatli lütfen.
Karın keyfini yine çocuklar çıkardı.

görsel
Eskiden oralara kar yağdığında hep sabah kalkıp arabayla işe gidip gidemeyeğimi düşünürdüm. Sabah camdaki buzları kazırken donan parmak uçlarımı ısıtırken hayata söverdim. Ulan derdim, bunlar kadın işi mi? ilerde evlenicem ve kocam benden önce arabayı kardan buzdan temizleyip, ısıtacak... hayale bak. Evlendim, adana da yaşıyorum. *
sabah gelinliği ile uyanan şehir.
evet kar yakışıyor evet gelinliği ile günaydın dedi lakin evden çıkıp 50 metre yürüdükten sonra yüzüm felç oldu mimik sıfır. teşekkürler gri şehrim. yok küfür etmeyeceğim.
Ayazına küfür eden insanlarının, kar yağınca romantizme bürünüp ben affleck'e bağladığı şehir. Üstümüze kar yağsa, kar altında kalsak herhalde sevinçten ölürüz ankara'da yaşayanlar olarak. Kar delisiyiz yemin ediyorum.
içindeki suratsız kasıntı insanlar olmasa, sırf şu görüntüyü izleyip çıkabileceğimiz bir müze haline gelse çok güzel şehir aslında.
canım belediyem. kar yağınca süzme mercimek çorbası dağıttılar.
görsel
an itibariyle bişi yağmayan şehir.
adının hakkını veren gri şehir.
Orospuya dönmüş.

görsel
görsel
görsel
(img:#1285458)

an itibarıyla gölbaşı.
Adama sormuşlar gardaş Ankaralı olmazsaydın ne olurdun diye ?
Adamda demiş ki mahçup olurdum gardaşşş.
görsel
Bembeyaz olmuş şehirdir.
optimumda çalışıyorum. evim yenimahallede. mesai bitimine 1 saat var. sanırım bu gece mağazada uyumama sebep olacak şehir. b.ku yedik aq.
Ölümüne nefret ettiğim şehir .
Benim için ankara meşrutiyet caddesi, karanfil sokak ve olgunlar kitap evi demektir bide eskisehir yolu o yolu sabahalrı boyle yapan topluma sesleniyorum istanbul yolunuda kullanınınnnn
Suyu bozuk* lakin havası için yaşanabilecek şehir. * *
© copyright 2005 - 2026