bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar13
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi13
- eşiniz rol gereği öpüşse4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam9
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu7
- deniz göktaş20
- erkekleri taciz eden kadın8
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- suca suruklenen cocuk6
- sizce ben güzel miyim6
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği7
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- sizlerdenbirisi2
- özgür özel'in kastamonu da orman köylülerine sesle2
- kemal kılıçdaroğlu12
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi2
- ona bir şey söyle9
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- pandela44
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- başlıkların silinme sebepleri3
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- en son gelen mesaj2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- 35 yaşında ölmek6
- ev kedisi2
- tulumba tatlısı2
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- ali haydar fırat2
- sıla türkoğlu2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- malum sözlük2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- ai analiz2
- izafiyet teorisi2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
Varması ayri dert, ayrilmasi ayri dert; garip bir baskent. Tarçın gibi. Seven cok seviyor, sevmeyen sevenin sevgisine anlam veremiyor. Tadan begenmiyor ama ariyor. Uzun sure maruz kalan alisiyor. Alisinca vazgecemiyor.
Garip bir baskent. Cok garip. Garipligi tuhafligindan degil. Garip. Tuhaf degil. Boynu bukuk gibi, garip.
Yaralarini sarmaya gidiyorum, bantlarim cebimde. Bakalim, derdine ne kadar derman olacagim bu garip kentin.
Garip bir baskent. Cok garip. Garipligi tuhafligindan degil. Garip. Tuhaf degil. Boynu bukuk gibi, garip.
Yaralarini sarmaya gidiyorum, bantlarim cebimde. Bakalim, derdine ne kadar derman olacagim bu garip kentin.
soğuk mart ayında akşamları parkta saatlerce oturup bira içmemeniz gereken, yurdumun en güzel şehirlerinden birisi. sonra çok fena hasta olabilirsiniz.
yaşam kültürünün olmadığı yoksun bir şehirdir. her yeri alışveriş merkezi ile donatılan, insanların yapacak bir şey bulmadığı için ya pikniğe yada alışverişe merkezlerinde boş boş tur atmasıyla da kendisini size belli eder.. kanımca herhangi bir köye asvaltlar atılsın, kurum binaları yapılsın her yer ankara olur.
Halinden ancak ayrıldığın zaman anlayabileceğin senin dertlerini paylaşan şehir. değerini yaşarken bilin. başka şehirlerle karşılaştırmaya kalkmayın. her şehrin kendine has özellikleri vardır. ama ankara yaşamayı bilene en muhteşem şehirlerdendir.
10 mart 2013 pazar günü en düşük sıcaklığı 5 , en yüksek sıcaklığı 14 derece olacak şehir.
şehre ilk girdiğim de vay be ne büyük şehirmiş dediğim sonra, yokuş aşağı inip çıkmaktan soğudum şehir.
behzat ç izledikten ve vega'dan ankara parçasını dinledikten sonra hayranı olduğum şehir. her yıl giderim. bu yılda gittim.
insanlar ikiye ayrılır, ankaraya aşık olanlar ve henüz değerini anlamamış olanlar..
alisveris merkezleriyle dolu, duzen hastasi ve apacisi bol ankara, baskentimiz.
toplu taşımanın saat 23 itibariyle sona erdiği başkent.
itirazı olanları şöyle alalım: http://www.change.org/EGOsaatleri
itirazı olanları şöyle alalım: http://www.change.org/EGOsaatleri
(bkz: Ozledim lan seni allahsiz)
11 mart 2013 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 6 , en yüksek sıcaklığı 17 derece olacak şehir.
yaşadığım şehir. kışın kuru ayazıyla ara mahallelerde göz yakıcı soba dumanlarıyla meşhur şehir.
yalnızlığı öğreten şehir. son yıllarda film ve dizilerdeki kaybetme modasıyla hak ettiği ilgiyi görmeye başlamıştır.
pazartesi sendromunu yaşayanlara inat kot pantolonla bugün gezindiğim şehirdir. yarın salı sendromu yaşayacak olan tabii ki benim.
2012-2013 kışını çok sönük yaşayan şehir.
cidden o kadar gittim adam gibi kar yağmadı bizim konya gibi idi. seneye buraya taşınacak olmama sevinemiyorum.
cidden o kadar gittim adam gibi kar yağmadı bizim konya gibi idi. seneye buraya taşınacak olmama sevinemiyorum.
Ankara
tunalı hilmi caddesinde
yaşanması zor olan bir aşk tramvası
ve kızılayın o masum bakışları
altında dikmende soluksuz
kalan bir çocuğun
nefes alıp verişi
neresinden baksam aynı yolun
aynı kıyametin habercisi
sen gülersin ankarada
çocuklar güler sana
gelip geçici bir aşk molasında
su isteme merasimi
tandoğana gitmekte olan
bir metro gişesinden
alınan ve dönüşü olmayan bilet
gibi değişmeli kaderim
her ne kadar da
yabancı olsakta polatlının rüzgarına
gözümüze kaçmasın diye
toz bulutlarını kapanmalıyız başörtümüz
analı kızlı ördügümüz o nadide
çeyizliğimizle
bir başka da güzel
ankara kalesinden gün batımını izlemek
ulusa bakıp iç çekmek öyle derinden.
Cihan Balcıoğlu.
tunalı hilmi caddesinde
yaşanması zor olan bir aşk tramvası
ve kızılayın o masum bakışları
altında dikmende soluksuz
kalan bir çocuğun
nefes alıp verişi
neresinden baksam aynı yolun
aynı kıyametin habercisi
sen gülersin ankarada
çocuklar güler sana
gelip geçici bir aşk molasında
su isteme merasimi
tandoğana gitmekte olan
bir metro gişesinden
alınan ve dönüşü olmayan bilet
gibi değişmeli kaderim
her ne kadar da
yabancı olsakta polatlının rüzgarına
gözümüze kaçmasın diye
toz bulutlarını kapanmalıyız başörtümüz
analı kızlı ördügümüz o nadide
çeyizliğimizle
bir başka da güzel
ankara kalesinden gün batımını izlemek
ulusa bakıp iç çekmek öyle derinden.
Cihan Balcıoğlu.
gittikçe özlemi artan şehirdir.
çok özledim bahçelisini kızılayını her şeyini. o keskin soğuk kokusunu bile özledim. her gün aklımdan mutlaka bir kez geçiririm: yok yok ben uzun yıllar ankara'dan uzakta yaşayamam.
çok özledim bahçelisini kızılayını her şeyini. o keskin soğuk kokusunu bile özledim. her gün aklımdan mutlaka bir kez geçiririm: yok yok ben uzun yıllar ankara'dan uzakta yaşayamam.
izmirde bir insanin yuzune baktiginda o da bakar.kacmaz bakislarindan.buranin insanlari yuzyuze bakamiyor yolda, kaciyor hemen bakislar.
12 mart 2013 salı günü en düşük sıcaklığı 8 , en yüksek sıcaklığı 17 derece olacak şehir.
çocukken rüya gibi gelen fakat büyüdükçe kravat gibi boğazınızı sıkan gri şehirdir. tüm hüznü, acıları, hayal kırıklıklarını kaldırımlarında ve çirkin yapılarında bulundurur. ankara'ya bir kere de olsa gelen herkesin kötü bir anısı vardır ankara'yla ilgili.
ayrıca, kesinlikle bir öğrenci şehri değildir. otobüsleri saat 10'da biter, gidilecek mekanlar azdır.
ayrıca, kesinlikle bir öğrenci şehri değildir. otobüsleri saat 10'da biter, gidilecek mekanlar azdır.
istanbul'da yaşayanların haklı diğer şehirlerde yaşayanların haksız ve acımasız eleştirilerine hedef olan şehirdir.
geçen seneki kışın acısını bu sene fazlasıyla çıkartmış şehir. nerede geçen seninin -13, -14'leri nerede şimdilerin 16-17'leri.
13 mart 2013 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 7 , en yüksek sıcaklığı 16 derece olacak şehir.
oyun havalarinda costuran sehir. angara iyidir iyi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar