bugün
- akp seçmeni9
- sabahları nefret edilen şeyler7
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası3
- göz teması kuramama5
- dede sözleri2
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- kız troller12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- kalabalığı seviyor musunuz13
- true'ya özgürlük5
- azerbaycan4
- yalnızlık2
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- tekerlek toplayan cocuk14
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- aile2
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- yazarların anlık durumları9
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- özel sektör de çalışmak11
- avokado yiyen insan8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- çocuklar niye sünnet edilir7
- fiziği güzel sözlük kızları56
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- ona bir şey söyle5
- ellerim bos gonlum hos14
- şeker hastalığı9
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- mafya kızı olma isteği6
umutsuzluğun aynı zamanda umutun başkenti.
ankara'da deniz olmadığından insanlar birbirlerinin yüzüne bakarlar.(anonim)
kaldırımları güzeldir, bir de odtü'nün dönüşü.
kapalı yağmurlu yeni gelenlerin hemen ısınamayacağı ama zaman geçtikçe sevebileceği şehir.
behzat ç. vesilesiyle sevmeye başladığım şehirdir.
gökleri de bahtı gibi kara olan, üstünüze 7/24 kuşların pislediği boşkent.
sevmeyenlerin gelip mahvettiği canım şehir.
silah zoruyla getirmiyoruz ya, gelmeyin amına koyayım, yazma odtü yü, a ü yü, gazi yi, hacettepe yi başka yerde oku.
silah zoruyla getirmiyoruz ya, gelmeyin amına koyayım, yazma odtü yü, a ü yü, gazi yi, hacettepe yi başka yerde oku.
sonbaharlarda her seferine kendine bir kez daha aşık eden şehir. kapalı, gri havada taktım kulaklığı yürüdüm kızılaydan tunalıya kadar. var mı böyle keyif başka şehirde?
Sakarya caddesi. 7. caddedir.
bugulu sessiz sakin ama guzeldir.
bugulu sessiz sakin ama guzeldir.
Başkent olmasının dışında bir özelliği bulunmayan il.
güneşsiz gökyüzü ile bir başka güzel şehir.
istanbul insanı kendine aşık eder, lakin ankara' ya aşık olunur. zorakidir, sıkıntılıdır bu aşk, ama bir başladı mı; ne istanbul dinler, ne bağdat. bir başkadır taşı da, toprağı da, soğuğu da, kara kışı da..
bir başkente yakışmayacak kadar alçakgönüllü görürüm ben onu.
istanbul ailenin şımarık ve güzel kızı ise o bir baba gibi olgun ve sakindir. bir baba şefkati ile adil olma çabasındadır sanki tüm çocuklarına; gözü dersaadet'den başka mekanı-mekan görmeyen kimilerine inat.
denizi yoktur. buna mukabil deprem riski de yoktur.
huzurlu bir şehirdir ankara, sokak çeteleri iliklerine kadar işleyememiştir henüz. bir kadın olarak, trafik magandalarının sizi bariyerlere sıkıştırma girişimlerine fazlaca maruz kalmazsınız örneğin. felç olmuş bir trafikte araba kullanırken, kendisini çok akıllı diğer insanları ise aptal zanneden şark kurnazları pek çıkmaz örneğin. hani şu, herkes dururken tahsisli şeritten yel gibi gidip kavşakta polisi görünce direksiyonu önünüze kırıveren şark kurnazlarından.
trafiğin en sıkışık olduğu zamanlarda dahi şehrin bir ucundan diğerine varışınız bir saati geçmez bu şehirde. pendik'den kartal metro durağına e5 üzerinden bu sürede yetişemeyip kadıköy metro durağının yanıbaşındaki haldun taner sahnesinde oyun kaçırmış biri olarak önemli bir detaydır benim için.
devlet gücünün tüm ihtişamı ile yanıbaşınızda bulunmasının hatta, dünya hali bu; bir savaşta kaybedilecek son kale olmanın rahatlığını da yaşarsınız.
ölenler neden ölür bilmem ama ben bu şehrin nisan ya da mayıs'ında asla ölmem.
istanbul ailenin şımarık ve güzel kızı ise o bir baba gibi olgun ve sakindir. bir baba şefkati ile adil olma çabasındadır sanki tüm çocuklarına; gözü dersaadet'den başka mekanı-mekan görmeyen kimilerine inat.
denizi yoktur. buna mukabil deprem riski de yoktur.
huzurlu bir şehirdir ankara, sokak çeteleri iliklerine kadar işleyememiştir henüz. bir kadın olarak, trafik magandalarının sizi bariyerlere sıkıştırma girişimlerine fazlaca maruz kalmazsınız örneğin. felç olmuş bir trafikte araba kullanırken, kendisini çok akıllı diğer insanları ise aptal zanneden şark kurnazları pek çıkmaz örneğin. hani şu, herkes dururken tahsisli şeritten yel gibi gidip kavşakta polisi görünce direksiyonu önünüze kırıveren şark kurnazlarından.
trafiğin en sıkışık olduğu zamanlarda dahi şehrin bir ucundan diğerine varışınız bir saati geçmez bu şehirde. pendik'den kartal metro durağına e5 üzerinden bu sürede yetişemeyip kadıköy metro durağının yanıbaşındaki haldun taner sahnesinde oyun kaçırmış biri olarak önemli bir detaydır benim için.
devlet gücünün tüm ihtişamı ile yanıbaşınızda bulunmasının hatta, dünya hali bu; bir savaşta kaybedilecek son kale olmanın rahatlığını da yaşarsınız.
ölenler neden ölür bilmem ama ben bu şehrin nisan ya da mayıs'ında asla ölmem.
sonbaharı güzeldir.
kar yağışlarının başlayacağı şehir. ne zaman başlayacak bilmiyorum ama başlayacak, inanıyorum.
Bir an önce ayrılmak istediğim şehir. Ve mümkünse bir daha hiç görmeyeceğim şehir.
çat ayazınin bile ozlendigi sehirdir. candir.
ilginçtir, pazartesi sabahları ve cuma akşamları trafiği ile istanbul 'u aratmaz. tabii bunda büyük çok büyük şehir belediyemizin de katkısı inanılmaz fazla. sanki sadece işe, okula pazartesi gidilip cuma dönülüyor.
mesai günleri kahvaltı niyetine simit krem peynir yiyen insanların yaşadığı şehir. içleri kuruyacak farketmeyecekler...
asil mi asil askerleri barındıran en özel şehir.
altı üstü gri... kocaman ama kocaman bir şehir hepi topu...
benden tüm ankara sevmeyenlere gelsin, ilerde belki sizde benim gibi sonradan seversiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0
http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0
Milletvekili şehri bide türkücülerin en çok çıktığı yer.
çok boktan şehir. deniz yok bir kere. oysa ben bir su samuru olduğumdan denizin olmadığı hiçbir yerde yaşayamam. imkansız yani. böyle yazları nemden yapış yapış olacağım ki anlayacağım denizin varlığını. yoksa at o şehri çöpe. ha bir de neden boktan şehir? çok az kişi yaşıyor abicim. küçük. oysa yaşadığım şehrin en az 15 milyon nüfusu olmalı. neden? çünkü kaotik ve hareketli şehir hayatı damarlarıma zerk edilmiş bir kere. göt kadar alanlarda organize edilen büyük konserlerdeki gibi tıklım tıklım olmalı şehir. yürürken insanlara çarparak ilerlemeliyim. oysa ankara öyle değil, resmen köy. köy ya.
istanbulluyum.
istanbulluyum.
ankara cümle yapısı: "gardaş+nesne+yüklem+amk+la"
Gündemdeki Haberler