bugün
- nick vermeden bir yazara seslen10
- şapka takar mısınız11
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi6
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum8
- ulu sözlük telegram grubu5
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- istanbul8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- ya bi siktirin gidin3
- sezen taş6
- friedrich hegel la bi cay icek6
- özelden aktifim ben diyen yazar3
- yemek yedikten sonra kusmak9
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- takip edilesi discord sunucuları2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- nervionun beni engellemesi10
- ucan tekme atan hipopotam43
- arkadaşlar buldum9
- orijinalinden güzel olan cover lar2
- kemalizmin çöküşü8
- tarihçi kimliğini kullanıp tarihçi olmayanlar3
- dominika2
- sözlük yazarlarının kullandıkları tarayıcılar3
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- karamelize soğanlı mantarlı makarna4
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- üstad kadir mısıroğlu3
- kemalizm neden çöktü5
- ctrlx2
- moğolistan'ın çin'in kuzeyinde bulunması3
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- arkadaşla ben vazgeçtim5
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- ali emre ballı6
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- özgüveni olmayan erkek2
- kpss mülakat sınavında adaylara sorulan sorular2
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak3
- sigaradan bile zevk alamamak2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
ankara'da yaşamayanların kullanmadığı başkasına söyleyince kavga çıkartabilen ankara'da 30 yaşında ki adama da söylesen sorun olmayan kelime.
has angaralıların nerede yaşıyor olurlarsa olsunlar vazgeçemedikleri dil alışkanlığı.
aslen kokenleri koy olup, koylerine geldiklerinde sehirde yasamak istediklerini ister sitemez belirten cocuklardir...
surekli biseyler isterler mizmizlanirlar hadi gidelim artik derler. genelde guzel guzel elbiseleri vardir koy cocuklariyla oynamayi severler ama annelerinden korktuklari icin ustlerini kirletmemeye calisirlar.
o kadar cok sey isterler ki koy halki onlardan bezer, hatta bazen kendi cocuklarina
angara bebesi misin ona buna saldiriyon da derler.
surekli biseyler isterler mizmizlanirlar hadi gidelim artik derler. genelde guzel guzel elbiseleri vardir koy cocuklariyla oynamayi severler ama annelerinden korktuklari icin ustlerini kirletmemeye calisirlar.
o kadar cok sey isterler ki koy halki onlardan bezer, hatta bazen kendi cocuklarina
angara bebesi misin ona buna saldiriyon da derler.
(bkz: behzat ç)
angara'lı bebedir.
(bkz: dar geldi sana angara)
(bkz: dar geldi sana angara)
(bkz: çalgı çengi)
(bkz: sincan bebesi)
(bkz: keçiören bebesi)
(bkz: la bebe)
(bkz: dikmen bebesi)
(bkz: ben) 'angara bebesidir simit atmaz martıya, sapan çeker kargaya'
türkçe deki 29 harfin yetersiz kalacağı bir dili var bu bebenin.
- anaaaam ğapğaranlık oldu laaa. (bu harflerle anca bu kadar.)
üstelik bu bebe daaa sekiz yaşında bi kız.
- anaaaam ğapğaranlık oldu laaa. (bu harflerle anca bu kadar.)
üstelik bu bebe daaa sekiz yaşında bi kız.
konuşmalarının, kişiliklerinin hastası olduğum bebelerdir.
yalnız ben bu bebelerden korkuyorum lan. adamlarda üst düzey dövüş teknikleri var. "angara bebesi üst geçit styla v1"i bir yüklüyorlar bünyeye sonra kaç amına koyim kaç...
yalnız ben bu bebelerden korkuyorum lan. adamlarda üst düzey dövüş teknikleri var. "angara bebesi üst geçit styla v1"i bir yüklüyorlar bünyeye sonra kaç amına koyim kaç...
sizin için nota olan "la" bizim için yaşam tarzı..
Bi ankaralı olarak kaba saba insanlar olduğumuzu söyleyebilirim. Övünülecek bir tarafı yoktur.
bir ankaralı olarak sıradan insanlar olduğumuzu söyleyebilirim. bir farkımız yoktur.
bir ankarasız olarak değişik insanlar olduklarını söyleyebilirim. bir atarları vardır.
te osmanlıdan kalma dedemlerimle yani öp öz ankaralı birisi olarak şunu söyliyebilirim ki la, bebe gibi dilimize pelesenk olmuş sözcükler bizlere ait değildir çevre illerden çok nüfus aldığımızdan dolayı bizlerin üstüne yapışmıştır ha kötümü bence değil ama benim kötü bulduğum çoğu kimsenin köçekleri ankara ile özleştirmesidir ki o işte tamamen bir yanlıştır çünkü köçeklik kusura bakmasınlar kastamonuya ait bir şeydir. bizim şanımızla benimde 5 sene nacizane oynamaya çalıştığım seymenimiz vardır. mesela bir kelime daha ufaklık veletlere vazalak derler.
kısaca serseri.
üniversiteden mezun olurken nijeryalılara sakız etmiştim bebe diyip geziyordu pıtırcıklar.
garipseyen insan çoktu yapacak birşey yok ama behzat ç den çok kişi öğrendide orda da la ve bebenin cılkını çıkardılar yerli yersiz kullanımlarla.
garipseyen insan çoktu yapacak birşey yok ama behzat ç den çok kişi öğrendide orda da la ve bebenin cılkını çıkardılar yerli yersiz kullanımlarla.
Sincan ve çevresinde yaşayan 16-25 yaş arası gençlerdir. Eğitim düzeyi düşük olan bu grubun en temel özelliği batı özentisi olmamaktır. izmir'deki, Istanbul daki gibi batı hayranlığı yoktur. Kendi kurdukları küçücük dünyalarında yaşarlar. Hepsi vatanını milletini seven, askere giderken komando olmak ister misin sorusuna düşünmeden evet cevabı veren insanlardir.
istanbul u sevmez, angaragüçlü olur, atara atar, gidere gider yapar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar