bugün

Malatya'yı 2-0 la geçerek süper lig yolunda iddiasını arttırmış takımdır.
Gaziantep bşb ye farklı yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmış takımdır.
lig a da samsun'u 2-0 yenerek beklentileri boşa çıkarmamış takımdır.
ilk 6'ya girebilmek için daha çok uğraşması gereken sevgili takımımdır. edebiyat ve tarih demektir. mide bulandıran vestel manisaspor ise vahşi kapitalist bölümler olan ekonomi, coğrafya ve işletmenin takımıdır.
(bkz: inkılap tarihi)
türk telekom karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetle ilk 6 şansını canlı tutmuş canım takımımdır. vestel manisa kümeye!
sebat'la 1-1 berabere kalarak son 3 haftaya 6.ncı sırada giren canım takımlarımdan biridir.
"yüksek orman" anlamına gelir.
(bkz: altay dağları)
ilk altıya kalarak play-off maçlarında alacağı iki galibiyetle süper lige çıkmayı hedefleyen siyah beyazlı takım.
es es'i 3-2 ile geçerek play-off 'a kalmış, süper lige çıkmasın dört gözle beklediğimiz güzide takım.
malatyaspor'u elese bile diyarbakırspor'a ya da kasımpaşa'ya karşı maalesef ama maalesef hiç şansı olmayan canım takımdır. play-off'a kalması bile bir mucizedir.
http://webarsiv.hurriyet.....tr/2005/04/28/634544.asp
maalesef malatyaspor'dan fark yemesi kuvvetle muhtemel olan canım takımdır. zira malatyaspor bir yıldızlar topluluğu. lige altayım çıkamazsa malatyaspor'un çıkmasını canı gönülden dilerim.
bahtsız bir takımdır. iki sene üstüste finalde fark yiyerek süper lig'in eşiğinden geri dönmüştür.
(bkz: büyük altay)
maalesef straevski gibi yıldız bir defansı olan d.bakırspor'a karşı zerre kadar şansı olmayan canım takımdır.
uzun zaman sonra tekrar süper lige dönmesi yüksek bir ihtimal olan takım. geçen bu şansı sakaryaspor'a kaptırmışlardı.
süper lige çıkmak için, play-off finalinde kasımpaşayla karşılacak takım.
(bkz: büyük altay)
an itibariyle süper lige çıkamamış ve biz izmirlileri sinirden deliye çevirmiş takımdır.kenan hakkındaki yorumlarımı da başka bir entryde yapıcam.
senelerdir beklediği, arzu ettiği süper lig biletini çok şanssız bir şekilde kasımpaşaspor'a kaptıran izmir'in en güçlü takımlarından.
sanırım sadece sohodo degil melankolik'in de som agzi nedeni ile super lige cıkamamıs takım.

---spoiler---

-abi kanal D spor'u acsana mac kac kac. en son dakka 119 , altay yeniyordu.
ben : abi şimdi gör bak kasımpasa atmıştır.
-hadi lan ordan *
(kanal acılır goruntulerden izlenimler verilir)
ben: lan olum bu altaylı futbolcular neden sinirli lan. la sunlara bak lan kasımpasa atmıs olmasın.
-hastrrr lan. masaj yapıyorlar attı galiba kasımpasa.
ben: vallahi atmıslar olm baksana suratları bes karıs altaylıların.
(spiker dakika 120+1 de kasımpasa'nın gol attıgını söyler)

ben: ulan ne som agiz var bende ya.
-allah belanı... kanka olm sen sus bak daha yorum yapma.
(10 dakika sonra penaltılara gecilir.)

ben: abi altay ilk penaltıyı kacıracak.
(kasımpasa kalecisi altayın ilk penaltısını kurtarmayı basarir)

- lan melan bak bir daha konusursan kotu olur.
ben: abi bak gorursun kasımpasa cıkarar.

(skor 6-7 altay penaltıyı atar ve kaleci yine basarilidir.) * *

kasımpasa birinci ligde.

---spoiler---
altay takımının bundan sonra ikinci hatta üçüncü lig gediklisi olacağı maalesef açık net gorunmektedir. bir macta iki defa son dakika golu yenmez. yenirse de artık o takımın kulubunden hayır gelmez.
taraftarlarını futboldan soğutan takım. futbol da neymiş ki bi topun arkasında yirmi kişi bi o tarafa bi bu tarafa koşturup duruyorlar. basketbol daha zevkli.
büyükşehir belediyesinin, valinin, medyanın onca desteğine rağmen süper lige çıkamayan takımdır. ''suyun karşısının'' ahını alanlar teker teker kahrolmaya devam ediyor.
güncel Önemli Başlıklar