bugün
- akp seçmeni10
- sabahları nefret edilen şeyler8
- sözlük yazarlarının saatleri3
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası4
- instagram kızlar içindir2
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- fatma betül sayan kaya43
- kendine yalan söylemenin felsefesi2
- erkekler 4 bin yıldır aynı şeyi istiyor cinsellik2
- melih gökçek muhalif olsaydı2
- göz teması kuramama5
- kız troller12
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- kalabalığı seviyor musunuz13
- true'ya özgürlük5
- internet3
- günün sözü2
- yalnızlık2
- azerbaycan4
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- tekerlek toplayan cocuk14
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- aile2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- yazarların anlık durumları9
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- özel sektör de çalışmak11
- avokado yiyen insan8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- fiziği güzel sözlük kızları56
- çocuklar niye sünnet edilir7
senfonik-power metal yapan türkiye 'nin en iyi rock icra eden topluluklarından.
zaten nadir olan yerli senfonik rock gruplarının en iyisidir. Özellikle "1945" albümündeki "ışık ver bana" en iyi parçasıdır bence.
beyni sayılabilecek s.canözer'in iron maiden bağısıklığı oldugu grup.
şarkı sözlerini bütün web'de -kendi resmi siteleri dahil- aradıktan sonra ancak http://www.anatolianrock.com/sgoster-h-118.htm bir kısmını bulabildiğim, türkiye'nin en iyi power metal yapan hafif nightwish özentisi grup.
almora türkiye nin ilk ve tek senfonik metal grubu değildir.türkiyenin ilk senfonik metal grubu wacken open air festivalinde de sahne alan ilk türk grubu olan knight errant tır.almora knight errant tan esinlenerek kurulmuştur..
cok basarılı bir vokale sahip, turkiyede "senfonik metal"in en iyi temsilcisi olan, yurtdısında buyuk basarılara imza atmıs grup. sarkı sozlerini cok iyi yazıyorlar, keman ve flut muzige ayrı bi hava katıyor. severek izliyoruz kendilerini.
daha çok shehrazad şarkısı ile ve bulunduğunuz ortamın sahip olduğu teknolojiye göre bazen klibiyle de karşılaştığınız farklı olan herşeyin mükemmel olması gibi onların da mükemmel olduğunu düşündüğüm ayrıca aynı sebepten dolayı piyasa olmamalarına da ayrıca sevindiğim bu faklılıklarını koruyup onlara değer veren insanların kendilerini bilmeleri olayını koruyacaklarını umut ediyorum.
'Candle in the night' dinlemeyen varsa dinleyin yani.
'Candle in the night' dinlemeyen varsa dinleyin yani.
cyrano dinlenesi sarkisidir.basarilariyla turkiye'de duyulmayan grup japonya'da cok popülerdir.
zannimca en iyi sarkisi cehennem geceleri dir.
herseyin s.canözer enstrümantelini yapsa cok cok ve cok mutlu olabileceğim;1945'in kapak tasarımında istedikleri masalsılıgı yakalamıs hos grup.bir de son zamanlarda fan sitesini tekrar acmıslar,iyi olmustur.
bayan vokalinin muhteşem sesi beni benden alıp götürmüştür.sıkılmadan ve bıkmadan dinlenesi, başarılı bir türk grubu.
Klasik rock enstrumanlarının yanında keman, flüt, yaylı tambur ve soprano vokal örgüsünü müziğine başarılı bir şekilde adapte eden ve ülkemizin senfonik metal tarzındaki ilk temsilcisi...
http://www.anatolianrock.com/almora/gruphakkinda.php
http://www.anatolianrock.com/almora/gruphakkinda.php
Yüxexes'teki performansı ile beğeni toplayan yeni bayan vokaliyle ve Hakan Aysev'le yaptıkları 1945 isimli parçayla bizi bizden alan müthiş gruptur,orijinal albüm alamayan biz gençlerin az harçlıklarının kurbanı olmuştur ya da ben kuruntu yapıyorum.
1945 albümüyle bizlerle buluşmuş,avrupada en iyi gruplardan biri olarak gösterilmesine rağmen türkiyede değeri bilinmeyen gruptur.albümlerinin satıldığı ülkeler: amerika,fransa,lübnan,japonya vs..
Gündemdeki Haberler