bugün

/146
ilk kitabı tutunca iki tane daha yazıp zirvede bırakmış olan alemlerin rabbi. hamdü senalar olsun.
Herşeyin kendisine ait olduğu ve O'na döndürülecek olduğumuz, malikimiz.
nisan'da "evet" diyecekmiş, "hayır" diyenleri de cehennemde yakacakmış...
Sevilen bir marvel karakteri.
Düşmanlarını yakıp kül eder.
"Hayırda yarışınız" diyerek seçimlere müdahale etmiş, alemlerin rabbi dedik bağrımıza bastık, kalkmış kılışdarı destekliyor.

Öyle oradan seçimlere müdahale etmesin, parti kursun siyaset yapacaksa.
Dünyada cayır cayır yanıyosun işte, hala mı inanmıyorsun?
işte yapmış.
Allah bu başlığı takip ediyor.

Tanım: Bir yaratıcı.
ahzab 17

de ki: sizin sahibiniz kimdir? eğer size bir sıkıntı gelse, sizi koruyacak olan allah’tır ve size gelen rahmet o’ndandır. onlara allah’tan başka bir dost yoktur ve yardımcı da yoktur.
Duamiz.bitti,cakalllik yapmayın
Banımı kaldır. Dua edemiyorum.
allahın size ne olduğunu söyleyemem ama onun bir canlı yaratık olarak düşünmeniz gerektiğini de söyleyemem.
Üçüncü nesil silik.
Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayâsızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.
ihtiyaçlı olmaktan aridir.
(bkz: #36399712)
keşke olsa dediğim varlık. insan olmadığını bilince zor zamanlarında sığınacak kimsede bulamıyor. emin olun inanmamak inanmaktan çok daha zor. keşke bu bildiklerimi hiç bilmeseydim, kuranı okumasaydım. en azından kendimi beni dinleyen bir yaratıcının var olduğuna inandırarak cennet arzusuyla dua falan ederdim. kısacası diğer sıradan insanlar gibi olurdum. öyle birşeyin olmadığını bilince, yıllar boyu bütün hayatınızı üzerine şekillendirdiğiniz dininizi kaybedince bazı şeyler çok farklı oluyor.
Kararsız olan ateistlere Caner Taslaman'ın programlarını takip etmelerini öneririm.
bak şimdi geçen mahallede geziyoruz. sene 571.. tam hatırlamıyorum ama 6.yüzyıl işte kanka orasını karıstırma. mahelleliyi trollemek için bişe yapalım dedik düşündük düşündük en son dedikki bu mallar alçıdan yapılmış şeylere tapıyo, yukarıda bişe var diyelim tek yüce varlık o diyelim sonra bunlara istediğimiz şeyi yaptıralım

tuttu mu ?

tuttu. iyi güldük zamanında..
hala gülüyoruz
muhammed denince muhammed deme, hz. muhammed sallallahu aleyhi vessellem efendimiz diyeceksin diye milleti uyaran adamların, allah teala yı, allah teala yahut allah celle celalühu olarak zikretmeme yanlışlığına düştükleri yüce yaratıcı.
muhammed peygamber diyenleri uyarıp 50 tane övücü sıfat getirenleri, muhammed i de yaratan allah teala yı anarken daha dikkatli olmaları konusunda hatırlatmak isterim.
kendisinin olmadığını her gün daha fazla anladığım hayali varlık. ha eğer varsada aman öyle inanayımda cennete gireyim diye düşünmüyorum, kendisinden tiksiniyorum. onun o iğrenç, hastalıklı, sadist hayal dünyasında yaşamaktan sıkıldım artık. varsan gel yüz yüze konuşalım, sorduklarımın cevabını veremeyeceğin için beni hemen cehennemine atacağını ikimizde biliyoruz sert oğlan.

edit : Durmayın hemen eksileyin. Hiçbirinizin neye inandığından haberi bile yok. Size mutluluklar.
Allah bu tur insanlari bile yasatiyor ve hala sans veriyor.
Allah halimdir.gunahkarlara cezalarini hemen vermez.
Olmayan.
üstünden inanılmaz rahatlıkla kazanç sürdürülebilen hayali varlık.
Müslümanların tanrısıdır. kendisine de sevap, günah, cennet ve cehennem sistemine de inanmıyorum. incile göre, isa bütün günahları çarmıha gerildiğinde beraberinde almış götürmüştür. Ortada günah kalmamıştır. Dolayısıyla müslümanlar neyin kafasını yaşıyor. Yoksa allah tükürdüğünü mü yaladı diye de düşünmüyorum, tabikide yoktur allah mallah. Kısacası yallah diyorum. inananlara da saygım var elbette. Pek çok insan, babadan doğma inandığı için bazı şeyleri idrak edemiyorlar, yazık.
© copyright 2005 - 2026