bugün
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri19
- gocu kaç yaşında7
- yaşar dinleyen erkek6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gocu34
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek4
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- muhafazakar eşcinsel4
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- avm gezme kültürü4
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar2
- tissot la loche4
- kahvaltı9
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım2
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek3
- sıcak içeceği soğutarak içen insan3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- sanane demek yanlıştır4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- nakit para taşımamak2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yeni parti tüzüğü4
- sinirlenince yaptığınız şeyler2
- avi 8 spitfire2
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- düşün ki o bunu okuyor7
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
- çorapla uyuyan erkek3
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- ona bir şey söyle9
- boyumun 2 cm kısalması22
- flört uygulamasında eşleşme algoritması2
- güne bir ayrılık şarkısı bırak2
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan5
- ekmeği eliyle değil bıçakla bölen erkek2
- terörist mecliste konuşma mı yapar3
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak2
- yazarların kötü oldukları konular3
- uyudun mu mesajı14
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- prenses gibi büyüyen kızlar9
entry'ler (279)
Kimse bu olay üzerinden faşistlik, kardeşlik kasmasın. Gayet doğru yapılmış bir hareket. Ben bir erkek olarak bile inşaatların yanından geçerken rahatsız oluyorsam bir kız hayli hayli rahatsız, tedirgin olur.
ilkokul diploması.
10 liraya satan bir yer henüz görmedim ama benim sürekli olarak yediğim yerde 7 tl. insan yerken gerçekten lezzeti hissediyor, değişik bir haz alıyor. Tavsiyem en az bir kere olsun kaliteli bir yerden yiyin.
Kesinlikle deadpool.
Açıkçası ben lahmacunu bıçakla keserek ufak parçalar halinde ekmek arasına koyup üzerinede zeytinyağı, karabiber ve mayonez koyarak yediğim için tercih etmeyeceğim kız türüdür. Bu devirde lahmacunu elle ve soğanlı falan yiyebilecek kadar ilkel insanlar kaldı mı cidden. Ayrıca tavsiye ederim ekmek arası lahmacun çok güzel oluyor.
Parkinson. Tedavisi yoktur, iyileşmez. Sadece ilerlemesi yavaşlatılabilir ama eninde sonunda insanı yiyip bitirir. Çok zor bir hastalık.
Sinemada izlemek istediğim ama erkek halimle böyle bir filme gitmenin çok absürt kaçacağını düşündüğüm için henüz izlemediğim film. internete düşünce kesinlikle izlemeyi düşünüyorum.
Gereksiz ve tehlikeli bir zihniyettir. insanlar kendini illa da bir ideolojiye bağlamak istiyorsa hümanizmi seçsinler. Ne güzel, devleti, milleti, dini, dili, ırkı önemsemiyorsun, insana insan olduğu için saygı gösteriyorsun. Milliyetçilikte ise bir insan bir ulusu, ülkeyi sevmediği için(hakaret etmek demiyorum, sadece hoşlanmamak) linç edilebilir, dışlanabilir. Türk kanı asildir milliyetçilere göre, herkes türklüğü sevmek zorundadır. Ulan ben de türküm. Eminim türklüğü de türk insanlarını da(en azından sadece yüzde ellisi hehe) benim kadar seven bir başka insan yoktur. Ama geçmiş tarihimizi saymazsak günümüz türkleri diğer birçok milletten geri kalmış ve gelişime, yeniliğe kapalı insanlar.
Ben, bana dünyanın herhangi bir yerinde türklük nasıl bir his diye sorsalar kefeniyle ölüme giden cesur türkü mü örnek olarak göstereyim yoksa elinde tüfeği, kılıcı, diriliş ertuğrul izleyerek haz duyan şanlı türkü mü örnek göstereyim? Şu saçmasapan ideoloji prangalarınızdan kurtulup kendinizi aşın artık lütfen.
Ben, bana dünyanın herhangi bir yerinde türklük nasıl bir his diye sorsalar kefeniyle ölüme giden cesur türkü mü örnek olarak göstereyim yoksa elinde tüfeği, kılıcı, diriliş ertuğrul izleyerek haz duyan şanlı türkü mü örnek göstereyim? Şu saçmasapan ideoloji prangalarınızdan kurtulup kendinizi aşın artık lütfen.
Bilgi paylaşılınca kıymetlenir. Tek işi insanlara doğru ve kaliteli bilgiler aktarmak olan fazlasıyla kültürlü bir insana bile hakaret etmek size ne kazandırıyor acaba? Sizin özendiğiniz hayatı yaşayan, asla ve asla edinemeyeceğiniz hayat tecrübesine sahip insanları aşağılayıp hakaret edince onlardan bir şey eksilmiyor, sadece siz daha fazla hasetliğinizde kayboluyorsunuz.
sattığıma pişman olduğum muhteşem konsol. ps2 gibi eski değildir ps4 gibi de insanın cebini yormaz. candır.
iphone 8 için 7 nin aynısı diyen samsung fanboylarının susup oturmasını sağlamıştır. Adamlar dalga geçer gibi tamamen aynı tasarıma yer vermişler, sadece parmak izi okuyucusu kameranın yanından alta taşımışlar.
güzel değil fakat kötü demeye de insanın dili varmıyor. çok değişik bir tat.
Sabah gelip prizli masaya oturup laptopunu(genellikle macbook olur) açıp akşama kadar wordden bir şeyler yazan takım elbiseli tipler. Gittiğim her şubede istisnasız en az bir adet görüyorum bu tiplerden. Kendim ise starbucksı sadece kahve amaçlı kullanıp ara sıra kitap falan okurum.
Benimdir. Sigaram, alkolüm yok, sürekli para yiyen bir sevgilim yok. Kıyafet ve ayakkabılarımı ihtiyaç olduğunda aşırıya kaçmadan yenilerim. Bir kitaba 25 lira verdiğim de oluyor bir oyuna 300 lira verdiğim de. işin en komik tarafı sizin hobi amaçlı harcadığınız para miktarlarıyla dalga geçen insanların istisnasız, evet tek bir istisna dahi olmadan hepsinin ayda minimum 300 lira sigaraya veriyor olması. Çevrenizde size bunları diyen varsa dikkat edin, mutlaka sigara içiyodur.
Androidli herhangi bir telefon. iphone kalitesini bir kere tattıktan sonra androide geçen maldır.
Türbanlıdır ve akpli olmama ihtimali sıfırdır.
Sakin ve güvenli bir muhitte kendime 2 katlı villa alırım, 300-400 bine altıma güzel bir audi ya da volvo çekerim. Bu kadar. Bunlar dışında az parayla neler yapıyorsam aynılarını yapmaya devam ederim. Para insanı değiştirmiyor arkadaşlar, hepimiz insanız. Yapabileceğimiz şeyler aynı.
Türk im diyorsa zaten maldır. Büyük harflerle türküm demesi gerekiyordur. Ayrıca araplardan da nefret ederim.
Siz kılıçdaroğlu demeye devam edin, bu saatten sonra hz. Muhammed elinde kuranla gelip tayyibi yalanlasa peygambere küfür edecek müslüman bir kitle oluştu türkiyede. Sıkıntı insanlarda, muhalefette falan değil.
Samimidir. Evlenilesi kızdır.