bugün
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz26
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı10
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- yazarların sağlık sorunları4
- patatesin her ortama uyum sağlaması3
- kendinden zeki biriyle konuştuğunu anladığın an3
- çindeki üç boğaz barajı dünyanın eksenini kaydırdı3
- mezar komşunuzun çok ses yapması3
- ben ve sevdiklerim hariç herkes aptal hissi2
- solucanların bel fıtığı olmaması2
- herkesin kendini normal sanması2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- penis boyu takıntısı6
- güne bir şiir dizesi bırak2
- uyurken ağzına böcek girmiş olma ihtimali2
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sabah tostu3
- ya bi siktirin gidin15
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- ucan tekme atan hipopotam43
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sözlükte bile yalnız olmak10
- itlik kopukluk2
- sözlük çiftleştirme servisi11
- üzülünce kime gidersiniz8
- nick vermeden bir yazara seslen13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- ulu sözlük telegram grubu12
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- akp de fon krizi tartışmaları3
- recep tayyip erdoğan13
- zamanda kaybolmus yazar2
- düş sokağı sakinleri4
- 144p film izlemek2
- şapka takar mısınız12
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek4
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- tomtom mahallesi3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
tüm bölümleri konu olarak birbirinin kopyası olan ve sadece diyalogların değiştiği aptal dizidir, ya bir dizi devamlı dram mı anlatır bu insanların hayatında hiç mutlu günü geçmez mi? toplumu bu kadar öküz yerine koymak doğrumu ? bu dizide oynayan oyuncuların hiç mi iş prensipleri yoktur, bu senaryoyu hala nasıl kabullenirler, bir açık oturum ortamına gelince entellektüel havalarından yanlarına varılmaz.* dizi için merak edilenler ve cevaplarıyla alttadır.
a-deniz niye aliye'yi hala baştan çıkaramamıştır.
a1 - aliye frijittir.
a2 - deniz beceriksizdir.
b- müco neden sinan aganın kuyusunu kazar.
b1 - sinan müconun sevgilisini götürüp müco yu boynuzlamıştır.
b2 - müco ile sinan'ın eskiye dayanan escinsel ilişkisi vardır ve sinan mücoyu terk edip aliye ile evlenmiştir.
c- peki bu dizinin sonu ne olur
c1- aliye deniz ile evlenir tavuk çiftliği kurar.
c2- aliye sinan ile evlenir, leyla deniz ile evlenir, müco zeliş ile nişanlanır.
c3- aliye müco ile evlenir, deniz sex shop açar, sinan zeliş ile evlenir.
c4- kudret sabancı aliye ile evlenir.
a-deniz niye aliye'yi hala baştan çıkaramamıştır.
a1 - aliye frijittir.
a2 - deniz beceriksizdir.
b- müco neden sinan aganın kuyusunu kazar.
b1 - sinan müconun sevgilisini götürüp müco yu boynuzlamıştır.
b2 - müco ile sinan'ın eskiye dayanan escinsel ilişkisi vardır ve sinan mücoyu terk edip aliye ile evlenmiştir.
c- peki bu dizinin sonu ne olur
c1- aliye deniz ile evlenir tavuk çiftliği kurar.
c2- aliye sinan ile evlenir, leyla deniz ile evlenir, müco zeliş ile nişanlanır.
c3- aliye müco ile evlenir, deniz sex shop açar, sinan zeliş ile evlenir.
c4- kudret sabancı aliye ile evlenir.
ne anneye benzer dizide, ne sevgiliye,
hasta eder bizi mıy mıy sesiyle,
hasta eder bizi mıy mıy sesiyle,
dizide masum anne rolünü taslayıp;ahlakçı kesilen ama gerçek hayatta işi götüren bir aktrisin canlandırdığı karakter..
istanbulda bir çaybahçesinde üretilen tosta ismini veren ilk türk dizisi
(bkz: kumral ada mavi tuna) daki öldürülesi karakter
(bkz: bitmeyen senfoni) .
oy aliye aliye/tütün koydum sepete/gel kız bize gidelim/rakı koydum bardağa/yasasın 23 nisan dağlar hey hey..türküsünün bas kahramanı hatun.
esra akkaya'nın eşi ile yasak aşk yaşayan sanem çelik'in başrolde oynadığı gudik televizyon dizisi...
(bkz: sanem çelik)
sanem çelik'in başrolünü oynadığı dizi. sanem çelik, aliye kodadıyla her bölümde "çocuhlarım olmadan asla" diyerek yürekleri parçalamaktadır. dizi aslında senaryonun işlenişi, prodüksüyon kalitesi ve daha pek çok açıdan çok iyidir. dizi de her zaman ağır bir hava vardır. çoğu dizi gibi bazen güldürüp bazen hüzünlendirmeye çalışmaz. bir mesajı vardır o mesajı en ağır şekilde verir. bu tarz ağır hava bir de yanık koza'da var. aliye dizisinin profesyonel ellerden çıktığı son derece bellidir. hakkını vermek gerekir. diziyi pek sevmesem de kalite açısından hakkını yememek gerekir. o halde repeat after me: aliye kaliteli çekilen bir dizi.
ayrıca dizide bir de türk dizilerine özgü büyük klişe vardır ki akıllara ziyandır. dizide aliye karakteri ile uzaktan yakından alakalı herkes aliye aliye diye yanıp perişan olmaktadır. dizide ömründe aliyeyi hiç görmemiş ve görme ihtimali hiç olmuycak kişiler bile "aliye, aliye" diye yanıp tutuşmaktadırlar. televizyonda hava'nın bugün soğuk olacağını söylerler, o alakasız kakterler "aman aliye üstüne kalın bişey alsada üşütmese bari" diye düşünürler.* bu derece yani. bu tarz bi alakadarlıkta yıllar öncesinin küçük ibo dizisinde vardır. dizideki bütün karakterler ibo için ne yapacaklarını şaşarlardı.
ayrıca dizide bir de türk dizilerine özgü büyük klişe vardır ki akıllara ziyandır. dizide aliye karakteri ile uzaktan yakından alakalı herkes aliye aliye diye yanıp perişan olmaktadır. dizide ömründe aliyeyi hiç görmemiş ve görme ihtimali hiç olmuycak kişiler bile "aliye, aliye" diye yanıp tutuşmaktadırlar. televizyonda hava'nın bugün soğuk olacağını söylerler, o alakasız kakterler "aman aliye üstüne kalın bişey alsada üşütmese bari" diye düşünürler.* bu derece yani. bu tarz bi alakadarlıkta yıllar öncesinin küçük ibo dizisinde vardır. dizideki bütün karakterler ibo için ne yapacaklarını şaşarlardı.
aylar sonra cocularının yarısına kavusabilen modacı hatun kişi
uyuz, mıymıy, iç bayan, oyundan eğlenceden anlamayan, sürekli ağlak ifadeli bi anneye, çocuklarının niye bu kadar düşkün olduğunu anlayamadığım dizi.
tum turkiyenin nefretini kazanan sinanin ex-karisi
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar