bugün
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması19
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları11
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- habire12 adamdır15
- sözlük bebeleri4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı9
- gocu bak bi6
- birader bay efendiler3
- bugün gelen kitaplar4
- sssilvermist4
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- manyak olmaya karar verdim8
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı6
- gürsel tekin4
- kadın olmak3
- erkek yazarlardaki eğilim3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur7
- diyet kokteyl tarifleri2
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak13
- muslettin amca12
- gece denize girmek12
- voleybol maçı izleyen erkek5
- şeriat3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- erkeklerin biraz şey olması9
- başak burcu8
- isveçlilerin dünyaya kattıkları2
- gizli gizli sözlüğü okuyan boykotçular2
- melissa vargas4
- bu devirde 500 liralık telefon kullanan fakir2
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- anın görüntüsü14
- sevgiliyle tenhada kendinden geçmek2
- yahudi şapkası2
- erkek egemen dil kullanan kadınlar4
- bad boy5
- melissa vargas'dan tokat yemek3
- bay biraderler bey biraderdirler2
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlükte nesil kavgası sona erdi2
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi4
- siyaset bilimci olmadan siyaset yapmak3
- melissa vargas benim allahımdır2
- geniş kitlelerce tanınma yolları2
- hijo de puta3
avp requiem rezaletini görünce daha bir sevdiğim film. su gibi, kafa yormadan akıp geçiyor. sinema tarihinin en karizmatik yaratıklarını görüyoruz. ama güzelim evrene basit senaryolarla yazık ediliyor o kötü. yine de ikinci kere bile izlenebilitesi var.
dünyanın en güzel film, comic serisi ve oyunlarından biridir. oyun diyorken özellikle AVP 2010.
aynı zamanda insanı en zor ikilemlerden birinde bırakan seri. xenomorphlardaki estetik, predator teknolojisi her zaman yarışacak. yine de ben predatorcüyüm.
aynı zamanda insanı en zor ikilemlerden birinde bırakan seri. xenomorphlardaki estetik, predator teknolojisi her zaman yarışacak. yine de ben predatorcüyüm.
--spoiler--
her iki seri hayranını tatmin edecek düzeyde hoş çerez film. piramit içinde mal insanlar çok yer kaplamasaydı iyiydi. alien ve predator savaşları kısa ama etkileyici. götüntü yönetmeni süper iş çıkarmış beğendim. eksik olan hepi topu 3 predator'dan ikisini filmi başında harcayan alien'lara gıcık oldum resmen. neyse sonda kalan predator abi tek başına hepsine daldı da, insan kızı pezevenglerin elinden kurtardı.
--spoiler--
her iki seri hayranını tatmin edecek düzeyde hoş çerez film. piramit içinde mal insanlar çok yer kaplamasaydı iyiydi. alien ve predator savaşları kısa ama etkileyici. götüntü yönetmeni süper iş çıkarmış beğendim. eksik olan hepi topu 3 predator'dan ikisini filmi başında harcayan alien'lara gıcık oldum resmen. neyse sonda kalan predator abi tek başına hepsine daldı da, insan kızı pezevenglerin elinden kurtardı.
--spoiler--
şuan izlediğim ve alien ve predatör filmleri ile pek de ilgisinin bulunmadığı, usta yönetmen Paul Anderson'un yönettiği sağlam Bilimkurgu - korku filmidir.
Oldukça iyi kurgulanmış bir bilim kurgu. Saf aksiyon olsun ne olursa olsun mantığından öteye gidip iki gelişmiş ırkın arasında kapana kısılı halde kalan insan ırkının yaşadıkları ile verilen gerilim , sahnelerin seyir zevkini arttırmış. Filmin sonunda predatör hayranlığım başladı.
alien reyizin çift vurup tek saydığı/sayacağı kapışmadır. predator neymiş. arnold reyiz ( predator - av 1987 ) tek başına eline vermişti serinin başlangıcında.
görsel
görsel
kıymeti bilinmeyen filmlerdendir. iki serinin kombini olarak belki en iyi film olabilir. tabi ikincisi çekilerek içine edilmiştir o ayrı.
Gerek alien gerekse predatör filmlerine yapılmış bir hakaretdir.
gönüllerin predatoru desteklediği ama içten içe de "alien de candır lan yazzık" iç çekmesini yaşatan versustur. şimdi alien daha çirkin daha saldırgan diye predator kazansın istiyorsun ama aslında alien in bu kadar saldırgan ve agresif tavırlar sergilemesi de bu predator ipneleri yüzünden. deney heyvanı gibi üretiyorlar bu alienleri sonra avlıyorlar tek tek safariye çıkmış gibi..
çıktığı zamanlarda bok atılan güzel bir bilimkurgu- korku filmiydi. artık böyle filmler pek yapılmıyor.
süper filmler bu zamanda yapamazsınız.
2004 yapımı filmin en güzel sahnelerinden biri predator un weyland ı öldürmek için boğazından tutup yakaladığı ancak infrared görüşle ciğerlerindeki kanseri görünce "şartlarımız eşit değil" mantığıyla bıraktığı sahnedir.
lakin weyland akabinde predator u yakmaya çalışmış akabinde hakkın rahmetine kavuşturulmuştur.
predator delikanlıdır.
lakin weyland akabinde predator u yakmaya çalışmış akabinde hakkın rahmetine kavuşturulmuştur.
predator delikanlıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar