bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz21
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sabah tostu3
- penis boyu takıntısı5
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- zamanda kaybolmus yazar2
- 144p film izlemek2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- düş sokağı sakinleri4
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek4
- akp de fon krizi tartışmaları3
- tomtom mahallesi3
- ya bi siktirin gidin15
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlükte bile yalnız olmak10
- üzülünce kime gidersiniz8
- ucan tekme atan hipopotam43
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sözlük çiftleştirme servisi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- şapka takar mısınız12
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- yemek yedikten sonra kusmak9
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- nervionun beni engellemesi9
- sezen taş7
- arkadaşlar buldum9
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
- sizce karizma mıyım13
- kemalizmin çöküşü8
her alevinin sahip olabileceği bir mertebe değildir. Annesi ve Babasının mutlak suretle alevi olması gerekir. Ancak alevi dedelerinin el verdiği tek taraftan alevi olan kişilerde vardır bunlara da dede-alevi denir.
yakında imam gibi maaşa bağlanacak kişilerdir. din görevlileridir.
Alevilerin inandığı ve sözleri doğruluktan öte olmayan kişilerdir. Dede soyu vardır. Dedeler ehl-i beyt soyundan gelmek zorundadır. Kendi kanından olduğu sürece dede torunu, dede kızı, dede çocuğu gibi de söylemler yansıtılabilinir.
hz ali nin nasıl ibadet ettiğini, nasıl namaz kıldığını, hz muhammed a. s m a balılığını anlatan insandır. siyasete girmemeli, ancak islam dan bahsetmelidir.
bu dedelerin çoğu çok cin oluyormuş..
küpe takan bir gence imamın vereceği malum tepki yerine çıkarsan daha iyi olur yakışıklı şeklinde tepki verebilecek kaliteli insandır.
biyik uzatmalarindan maksat agizlarini kapatmak ve muhurlu oldugunu belirtmek icindir.
komik tiplerdir.
Facemde var bi tane takip ettiğim, kuranı tuvale atıp resmini facebooka koymuştu.
Gerisini siz düşünün artık.
Gerisini siz düşünün artık.
ağzına giren sararmış bıyıklarından ve kahvede oturup cebinden çıkardığı altın bilezik, yüzük, kolye ile kumar oynayıp ağızlıkla gıcık gıcık sigara içişinden tanıyabileceğiniz tiplerdir.
bzıları çok entelektüel ve birikimlidir. hatta şair olanı bile var (bkz: haydar ergülen).
burada alevi dedelerini boklayan arkadaşlara aşağıdaki başlığı okumalarını öneririm.
(bkz: kız kardeşine tecavüz eden imam)
burada alevi dedelerini boklayan arkadaşlara aşağıdaki başlığı okumalarını öneririm.
(bkz: kız kardeşine tecavüz eden imam)
hiçbir argümana dayandırmadan çamur atanların, attıklarını çamurları ellerine yüzlerine bulaştıracak kadar ilim ve irfan sahibi insanlardır. insan sevgisi ve insana değer odaklı bir yaklaşımın birilerine zarar vermesini beklemek ütopik olurdu zaten.
kendimi hiçbir sıfata sokmayan ve sadece insan olarak gören biriyim. burada yapılan yorumları okudukça üzülüyorum. cehalet ülkenin her evine bulaşmış ve esir almış. tek kelime ile yazık!
bir konu yada kişi hakkında yazmadan önce bari biraz araştırın, okuyun.
bir konu yada kişi hakkında yazmadan önce bari biraz araştırın, okuyun.
Anadolu'nun kimi yerlerinde de baba olarak anılan, toplumun değer verdiği kişilerdir. fakat beş parmağın beşi elbette bir değildir ve bu insanların arasından da değer gördüğü toplumu sağan insanlar çıkmaktadır.
Daha fazla bilgi için; (bkz: Bir Ses Böler Geceyi)
Daha fazla bilgi için; (bkz: Bir Ses Böler Geceyi)
hayır şimdi bişi demiyim de çok korkunç oluyorlar ya*
bir keresinde görmüştüm oradan biliyorum bıyıklarını keserlerse belki korkunç olmazlar ama.
bir keresinde görmüştüm oradan biliyorum bıyıklarını keserlerse belki korkunç olmazlar ama.
süzgeç bıyıklı, kendini alim yerine koyan kişi. cahildir bir çoğu. Sünni düşmanıdır bir çoğu.
Çok değişik sakal tarzları vardır, filozofa benziyorlar birde, en büyük hobisi saz çalarken ki fotolarını profil fotosu yapmaktır.
Bir Alevi olarak diyebilirim ki konuyu en iyi #6569232 entrysi özetlemiş. Günümüzde genel olarak kapitalist sisteme yenik düşmüş, tek yapabildikleri inançları kazanca dönüştürmek olan inanç öncüleridir.
imamın isim değiştirmiş hali işte kendi mezhebine göre uygulamaları var. hoş, mezhep diye bir şey yok, dini bütün haldeyken parçalara ayırmak bu.
inşallah yarın pirimden icazet alıp kavuşacağım ünvan.
ee yaş 39 oldu çağımız yavaştan gelmeye başladı.
ee yaş 39 oldu çağımız yavaştan gelmeye başladı.
en azılıları tunceli ve sivastan çıkan dedelerdir. öyle tuhaf sakalları var papaz gibi üçgen çeneden alta doğru uzayan pos olmuş dudak ve çene ağız bölümü görünmez full sakaldır gördüğüm an bunlardan anında uzak dururum.
allahım sana geliyorum fotosu. görsel
allahım sana geliyorum fotosu. görsel
fötr şapka + altı şalvar üzeri ceket takım elbise ( gri ya da bej ) + koç gibi bıyıklar dedesidir.
Baş köşeye oturup saz organizasyonunu yöneten dededir.
gece insanın rüyasına giren suratlarında nur kalmamış hayatları abdestsiz namazsız geçmiş boş beleş kişilerdir. net..
tipe bak en ufak nur belirtisi var mı : görsel
tipe bak en ufak nur belirtisi var mı : görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar