bugün

/15
bu akşam 21.30 da kol kola 30 mayıs 2011 mavi marmara baskını anması yürüyüşüne katılacağız. allah ondan razı olsun. ecirlerini artırsın.

(bkz: inşallah cennette yıllanırız vesselam)
bir kaç yazısına binaen konuşursam, iyi yazar iyi. kendine özgü gidiyor. bozmaması dileğiyle.
(#10282678)
Sanırım tarih ve coğrafya okumamış, fişlerden söktüğü Türkçeyi yeterli görüp, sözlüğe başlamış yazar.
#10398515 nolu entrysi ile nankörlük boyutunu aşmış olan yazarcık. atatürk heykellerinden rahatsız oluyorsa dünyanın büyüklüğü hakkında kendisine genişçe bilgi verebilir ve uçak biletini alması konusunda yardımcı olabilirim.
şuursuz bi yazar, barınmamalı böylesi ülkede. (bkz: her yerde karşılaşılan atatürk heykeli)
görsel
bugün dolaştık. çok dolaştık hem de. islami konuları ele aldık, yetimleri konuştuk, mazlumlardan bahsettik. sözlük mözlük aklımızın ucundan bile geçmedi.
geç bulup erken kaybettiğimiz. uludağ seni çok arayacak.
moderasyona kafa tutmuştur.
atatürk'e her saldırışında ruhlar aleminde bedenen kendisini andığım yazardır , çok sövmüşlüğüm vardır kendisine kusura bakmasın artık ama ben iftira atan herkese sövüyorum be hacı ne bileyim ben böleyim dahada çok sövecek gibiyim içimden sana...
ben de ciddiye almıyorum kendisini. baksana kendi kendine konuşuyor mınakoyim.
ordunun kafasına göre teröristlere savaş açamayacağını hatta operasyon bile yapamayacağını, bunun kararını hükümetin verdiğini bilmeyen şeydir. azıcık kitap falan okuyun lan.
kombinesini de aldı, pegasus'a. oh. çok mutlu. bu orucu 2 gün daha tutabilir. swh
(#12896119) tam olarak şöyle biridir.
kesinlikle annesi babası akrabadır.
12 yaşında sünnet olduğu bir gerçektir.
atatürk'e hakkını helal etmeyen bir vasıfsızdır. peki ya atatürk, o etmezse ne bok yiyeceksin?
(#12926646)
atatürk'e hakkını helal etmeyen dinci şakirt pkkcı kürtmüş . çok acaip penisimizdedir.
"eceli gelen köpek, cami duvarına işermiş" sözüyle saygılarımı sunduğum yazar.
(#12926646) entarisiyle zeka seviyesini kanıtlamış olan yazar. tek kelime sadece yuh !
oysa haklı yazarlardandır.
trollük yapma uğruna milleti ailesine sövdürecek kadar ne diyeyim garip bir arkadaş, çok çok yazık...
(#12926646) trollcan.
silindi. ehe. bu sefer güldürdü.
6. nesil silik.

(bkz: bugün bayram erken kalkın çocuklar)
© copyright 2005 - 2026