bugün
- sözlük kızlarının ojeleri10
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- romanya52
- nikola tesla'nın kürt olması8
- türkiye23
- hentbol4
- s'i l v'e r m'i s t13
- senin aklini alirim3
- işte muhalefet ile aramızdaki fark3
- almanya18
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- besiktastakideli4
- voleybol3
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
- fatma betül sayan kaya39
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir16
- 2027 dünya hentbol şampiyonası2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- sigorta asgari ücret batı icadıdır3
- spor3
- turkiye hentbol federasyonu2
- kadınların sapık olması2
- butlancıların birbirine girmesi4
- kanada4
- dünya61
- mehdinin en sevdiği balık7
- true nickli yazar25
- rapçilerin dümenden kavga etmesi3
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek5
- ermeni rum soykırımını inkar etmek16
- gilded bayan yazare5
- şapka2
- yaptığı çomarlık eleştirilince agresifleşen çomar5
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- heyt bea'nın gizli yeni partili çıkması4
- 28 eylül 2026 emniyette iş bırakma eylemi3
- anın görüntüsü32
- gamze akkuş ilgezdi2
- amerika birleşik devletleri31
- yarın iş var4
- sözlükteki anlık online sayısı5
- taşak ağrısı diye rapor alıp patrona yollamak5
- ikinci el çamaşır makinesi2
- italya5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- hiçbir şeyin sarmaması5
- 20282
- japonya3
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması3
entry'ler (1395)
Nickini begendigim yazar, tanimam kostursundur.
hard rock beyoğlu ana sponsorluğunda, istanbul merkezli olup öğrencilere anlaşmalı olan mekanlarda indirim sağlayan karttır efenim. android ve apple uygulaması da var kartın. ben de eskişehir sorumlusu olarak katıldım hayırlısı bakalım.
Lan salak misiniz amk ? dedigimdir. Dolasmazmis, yok parayi yucelten sizlersiniz bidi bidi. 1m lira diyor oyle bi sey olsa kuyruk olur, hazir olsun diye evden ciplak gelen olur. Al parani yarisiyla is kur yarisiyla yatirim yap bikac yila seni ciplak gormek icin para versinler.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Kafam cok guzel yazmak istedim.
Bir ekmek arasi cubuk kraker degildir.
pişmanım, fazlasıyla pişmanım. bedensel mutluluk uğruna ruhsal mutluluğumdan vazgeçtiğim için pişmanım. hayatımda tanıdığım en temiz, en saf, bana en çok değer veren, en güzel kızı kaybettiğim için pişmanım. ayrılmamızdan 3.5 ay geçmesine rağmen köpek gibi özlemekten ve bir şey yapamamaktan pişmanım. o saçma salak sözleri söylediğim için pişmanım. sesini duyamamak, yüzünü görememek, tenine dokunamamak ne kadar acı bir şeymiş. her gün içmeyi denedim, her gün sevişmeyi denedim yine de unutamıyorum aksine sanki daha da aklıma geliyor o, bal'ım. üniversiteye yeni başladığımda sırf o'nunla zaman geçirmek için her ay 13 saat yol çekmenin verdiği heyecanı, fiziksel yorgunluğa tercih etmeyi özlediğim için pişmanım. belki de en büyük hatam, bu acımasız hayattan O'nu korumaya çalışırken kendimden koruyamadığımın farkına varamamamdı. bunun acısını o'nu görmek istediğim söyleyip cevap alamayarak da çıkardım sağolsun. velhasıl özlüyorum köpek gibi bal.
(bkz: reklamlar) .
Türkçe'sinde sıkıntı olan yeni yazar. Hoş gelmiştir.
O konserde kaç çift yeni bir birlikteliğe sayfa açmıştı. Hatırladıkça hüzünlenirim.
Oyle bir insan varsa sevismenin hakkini vermemis demektir.
Seni sikerim paranı da vermem.
bir ihtimal olarak: hatay .
insana huzur veren sese sahip olan, fakat toplumumuz tarafından yeterince tanınmayan; hakkı verilmeyen şarkıcı. yeni neslin şarkılarını dinlemesini tavsiye ederim.
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
çirkin bir durumdur.
geç fark ettiğim ama dinlemekten vazgeçemediğim usta, büyüleyici ses. özellikle ilhan şeşen' le söylediği şarkıdan bıkamıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
eğer ağlaması demagoji unsuru değil de içtense ve değecek bir kızsa isteği yerine getirilesi kızdır. fakat unutmamak gerekir ki bir insan sırf istediği için sevilmez. kişinin içinde öyle bir şey varsa olur, zorlamanın anlamı yoktur.
girdiği entryler takip edilir, spesifik bir konuda düşüncesi üzerine tatlı bir sohbet başlatacak bir mesajla tanışılabilir.
biyolojik özelliklerinin dışında, ülkelerindeki ekonomik dengeden tatmin olamayışlarından kaynaklanan bir kaçıştır*. eğitim sistemini bilemediğimden yorum yapamayacağım ama diğer insanlara göre biyolojik özelliklerini pozitif yönde değerlendirerek başarıya ulaşıyorlar.