bugün
- ağlıyorum sözlük9
- sözlük ablası14
- beni seviyor musun sözlük13
- sen farklısın diyen erkek18
- volvo ex302
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek34
- osmanlı dönemiyle gurur duymak6
- ahmet hakan'ın ben böyle yağmur görmedim yazısı2
- 210 olduğunu iddia eden sözlük beyinin 158 çıkması4
- 30 yaş üstü erkeklerin patatese dönmes3
- 623 000 bin asker kaçağı12
- fon skandalı yasa teklifinin komisyonda kabulü3
- kant'ın ahlak felsefesinde niyetin önemi2
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı70
- said nursi denilince akla gelen şeyler18
- 15 ekim 2026 hoffenheim beşiktaş maçı15
- aşk7
- dünyanın altı günde yaratılması5
- köpeği hakaret olarak kullanmak13
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı87
- wtfadamim2
- iltica23
- ikinci kez sünnet olmak11
- evde çiçek yetiştiren erkek19
- ayrıldık36
- abd israil vs türkiye farkı18
- deccal'in gelişinin alametleri2
- gay diyerek hakaret ettiğini sanan insan10
- queen ravenna ve gücü7
- cuma namazına gitmek yerine sözlükte takılmak7
- cinler bilinçaltı karanlığında yaşamaktadır7
- napıyosun bakiyim gece gece7
- arkadaşlar size bi soru sorucam56
- gün 40 saat olsaydı6
- istanbul mahvoldu19
- affedersiniz ama kartoncu12
- bütün yazarların bir gün öleceklerini düşünmek5
- dündar ziya gültekin9
- beşiktaş6
- aquila bicipite5
- tengir budun neden sözlükte yazmıyor artık6
- game of thrones taki kerhaneci12
- ilkokul bebesine türbanı savunmak33
- arkadaşlar ben hapise giriyorum7
- eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri8
- gs ve fbnin 2 maçta 7şer gol yemesi7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- azerbaycan sünni ülkesiymiş gibi algı yapmak6
- fenerbahçeli yazarlar19
- queen ravenna hanım10
entry'ler (1395)
Nickini begendigim yazar, tanimam kostursundur.
hard rock beyoğlu ana sponsorluğunda, istanbul merkezli olup öğrencilere anlaşmalı olan mekanlarda indirim sağlayan karttır efenim. android ve apple uygulaması da var kartın. ben de eskişehir sorumlusu olarak katıldım hayırlısı bakalım.
Lan salak misiniz amk ? dedigimdir. Dolasmazmis, yok parayi yucelten sizlersiniz bidi bidi. 1m lira diyor oyle bi sey olsa kuyruk olur, hazir olsun diye evden ciplak gelen olur. Al parani yarisiyla is kur yarisiyla yatirim yap bikac yila seni ciplak gormek icin para versinler.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Kafam cok guzel yazmak istedim.
Bir ekmek arasi cubuk kraker degildir.
pişmanım, fazlasıyla pişmanım. bedensel mutluluk uğruna ruhsal mutluluğumdan vazgeçtiğim için pişmanım. hayatımda tanıdığım en temiz, en saf, bana en çok değer veren, en güzel kızı kaybettiğim için pişmanım. ayrılmamızdan 3.5 ay geçmesine rağmen köpek gibi özlemekten ve bir şey yapamamaktan pişmanım. o saçma salak sözleri söylediğim için pişmanım. sesini duyamamak, yüzünü görememek, tenine dokunamamak ne kadar acı bir şeymiş. her gün içmeyi denedim, her gün sevişmeyi denedim yine de unutamıyorum aksine sanki daha da aklıma geliyor o, bal'ım. üniversiteye yeni başladığımda sırf o'nunla zaman geçirmek için her ay 13 saat yol çekmenin verdiği heyecanı, fiziksel yorgunluğa tercih etmeyi özlediğim için pişmanım. belki de en büyük hatam, bu acımasız hayattan O'nu korumaya çalışırken kendimden koruyamadığımın farkına varamamamdı. bunun acısını o'nu görmek istediğim söyleyip cevap alamayarak da çıkardım sağolsun. velhasıl özlüyorum köpek gibi bal.
(bkz: reklamlar) .
Türkçe'sinde sıkıntı olan yeni yazar. Hoş gelmiştir.
O konserde kaç çift yeni bir birlikteliğe sayfa açmıştı. Hatırladıkça hüzünlenirim.
Oyle bir insan varsa sevismenin hakkini vermemis demektir.
Seni sikerim paranı da vermem.
bir ihtimal olarak: hatay .
insana huzur veren sese sahip olan, fakat toplumumuz tarafından yeterince tanınmayan; hakkı verilmeyen şarkıcı. yeni neslin şarkılarını dinlemesini tavsiye ederim.
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
çirkin bir durumdur.
geç fark ettiğim ama dinlemekten vazgeçemediğim usta, büyüleyici ses. özellikle ilhan şeşen' le söylediği şarkıdan bıkamıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
eğer ağlaması demagoji unsuru değil de içtense ve değecek bir kızsa isteği yerine getirilesi kızdır. fakat unutmamak gerekir ki bir insan sırf istediği için sevilmez. kişinin içinde öyle bir şey varsa olur, zorlamanın anlamı yoktur.
girdiği entryler takip edilir, spesifik bir konuda düşüncesi üzerine tatlı bir sohbet başlatacak bir mesajla tanışılabilir.
biyolojik özelliklerinin dışında, ülkelerindeki ekonomik dengeden tatmin olamayışlarından kaynaklanan bir kaçıştır*. eğitim sistemini bilemediğimden yorum yapamayacağım ama diğer insanlara göre biyolojik özelliklerini pozitif yönde değerlendirerek başarıya ulaşıyorlar.