bugün
- ciğer yiyen midesizler7
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- yüz görünümlüğü6
- nervio benimle evlenir misin6
- yarın yataktan kalkamayacak yazar4
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- ciğer sevmemek cahillik mi3
- truesuz sözlük11
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- rüyada nervio yu görmek9
- korkulan ölüm şekli6
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması5
- dinci ahlaksızlığı20
- yunan adalarına gitmek20
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi8
- yunan aşığı tip15
- ismet gürbüz'ü denize atmak2
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak16
- sexting4
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- en lezzetli balık6
- allahın yabancı kadınlara torpilli davranması3
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- turşu suyu içen bayan4
- arjantinli erkekler6
- yakınım nasıl ama2
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- antipanik5
- takıntılı olduğunuz hareketler4
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- rujlu erkekle öpüşmek14
- elisa3
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- ucu nereye giderse gitsin5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- pakistan6
- sözlük erkeklerini cimere şikayet etmek3
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- simli ped kullanan sözlük erkeği2
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- ruj sürmüş kadının dudaklarını yiyip bitirmek3
- filozofların yunanların delileri olması3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- kalbin cız ettiği anlar3
entry'ler (1395)
Nickini begendigim yazar, tanimam kostursundur.
hard rock beyoğlu ana sponsorluğunda, istanbul merkezli olup öğrencilere anlaşmalı olan mekanlarda indirim sağlayan karttır efenim. android ve apple uygulaması da var kartın. ben de eskişehir sorumlusu olarak katıldım hayırlısı bakalım.
Lan salak misiniz amk ? dedigimdir. Dolasmazmis, yok parayi yucelten sizlersiniz bidi bidi. 1m lira diyor oyle bi sey olsa kuyruk olur, hazir olsun diye evden ciplak gelen olur. Al parani yarisiyla is kur yarisiyla yatirim yap bikac yila seni ciplak gormek icin para versinler.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Kafam cok guzel yazmak istedim.
Bir ekmek arasi cubuk kraker degildir.
pişmanım, fazlasıyla pişmanım. bedensel mutluluk uğruna ruhsal mutluluğumdan vazgeçtiğim için pişmanım. hayatımda tanıdığım en temiz, en saf, bana en çok değer veren, en güzel kızı kaybettiğim için pişmanım. ayrılmamızdan 3.5 ay geçmesine rağmen köpek gibi özlemekten ve bir şey yapamamaktan pişmanım. o saçma salak sözleri söylediğim için pişmanım. sesini duyamamak, yüzünü görememek, tenine dokunamamak ne kadar acı bir şeymiş. her gün içmeyi denedim, her gün sevişmeyi denedim yine de unutamıyorum aksine sanki daha da aklıma geliyor o, bal'ım. üniversiteye yeni başladığımda sırf o'nunla zaman geçirmek için her ay 13 saat yol çekmenin verdiği heyecanı, fiziksel yorgunluğa tercih etmeyi özlediğim için pişmanım. belki de en büyük hatam, bu acımasız hayattan O'nu korumaya çalışırken kendimden koruyamadığımın farkına varamamamdı. bunun acısını o'nu görmek istediğim söyleyip cevap alamayarak da çıkardım sağolsun. velhasıl özlüyorum köpek gibi bal.
(bkz: reklamlar) .
Türkçe'sinde sıkıntı olan yeni yazar. Hoş gelmiştir.
O konserde kaç çift yeni bir birlikteliğe sayfa açmıştı. Hatırladıkça hüzünlenirim.
Oyle bir insan varsa sevismenin hakkini vermemis demektir.
Seni sikerim paranı da vermem.
bir ihtimal olarak: hatay .
insana huzur veren sese sahip olan, fakat toplumumuz tarafından yeterince tanınmayan; hakkı verilmeyen şarkıcı. yeni neslin şarkılarını dinlemesini tavsiye ederim.
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
çirkin bir durumdur.
geç fark ettiğim ama dinlemekten vazgeçemediğim usta, büyüleyici ses. özellikle ilhan şeşen' le söylediği şarkıdan bıkamıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
eğer ağlaması demagoji unsuru değil de içtense ve değecek bir kızsa isteği yerine getirilesi kızdır. fakat unutmamak gerekir ki bir insan sırf istediği için sevilmez. kişinin içinde öyle bir şey varsa olur, zorlamanın anlamı yoktur.
girdiği entryler takip edilir, spesifik bir konuda düşüncesi üzerine tatlı bir sohbet başlatacak bir mesajla tanışılabilir.
biyolojik özelliklerinin dışında, ülkelerindeki ekonomik dengeden tatmin olamayışlarından kaynaklanan bir kaçıştır*. eğitim sistemini bilemediğimden yorum yapamayacağım ama diğer insanlara göre biyolojik özelliklerini pozitif yönde değerlendirerek başarıya ulaşıyorlar.