bugün
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata15
- güzellik göreceli değildir6
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı18
- 40 yaş üstü erkekleri sözlükten tahliye ediyoruz19
- bu saatte uyuyan adam2
- akşam yemeğinden sonra uyumak5
- karton toplayan cocuk'un gerçek yüzü18
- üç sözlük kızına evlenme teklif etmek7
- kale3112'nin yanında işe girip tiktok çekmek7
- üşümek hiç ısınmamak4
- kolye140
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- bira şişeden mi kutudan mı içilir sorunsalı4
- coskuyla sabunlanan pipi8
- erkek düşmanlığı yapan kadınlar9
- sözlüğün en güzel kızları sıralı liste9
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi20
- sözlük yazarlarının salataları15
- gecenin bir vakti gelip vurdurmam lazım diyen kız8
- caminin tuvaletinde 31 çekmek5
- bdsm ci kadın yazar12
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı14
- salata bile yapamayan tip5
- çizme giyen bir kadının daha kadın olduğu gerçegi3
- sözlük erkeği düşürmeye çalışan kız6
- zorda kalsanız kendinizden küçükle sevişir misiniz3
- türkiye nin en büyük sorunu13
- hangi 3 futbolcu ile ev arkadaşı olmak isterdiniz6
- egzotikbirkul6
- havanın soğuması2
- fransa da sokağa çıkma yasakları4
- herhangi bir arkadaşa ihtiyaç duymamak3
- belinde don t stop dövmesi olan kız7
- fon vurgunu34
- usualsuspects'in ayağı15
- kızı için şoför arayan adamın ilanı10
- mandalinanın yanında ekmek yemek3
- 20583
- duş almak yerine sadece kafasını yıkayan insan6
- dişi bir yazarla karşılıklı çay içmek7
- arkadaşlar cenabet kim3
- eskortluk yapan sözlük yazarı34
- telefona eşini benim karı diye kaydeden erkek3
- yazarların hayattaki başarıları9
- kekim kabarmıyor uff diye mesaj atan kız4
- kürt kızlarının afet'i devran olması4
- sözlüğü amcalardan arındırıyoruz kampanyası6
- uzaylıların beyini bizden büyük mü2
- uzaylılarda düğün geleneği var mı2
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası16
entry'ler (1395)
Nickini begendigim yazar, tanimam kostursundur.
hard rock beyoğlu ana sponsorluğunda, istanbul merkezli olup öğrencilere anlaşmalı olan mekanlarda indirim sağlayan karttır efenim. android ve apple uygulaması da var kartın. ben de eskişehir sorumlusu olarak katıldım hayırlısı bakalım.
Lan salak misiniz amk ? dedigimdir. Dolasmazmis, yok parayi yucelten sizlersiniz bidi bidi. 1m lira diyor oyle bi sey olsa kuyruk olur, hazir olsun diye evden ciplak gelen olur. Al parani yarisiyla is kur yarisiyla yatirim yap bikac yila seni ciplak gormek icin para versinler.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Kafam cok guzel yazmak istedim.
Bir ekmek arasi cubuk kraker degildir.
pişmanım, fazlasıyla pişmanım. bedensel mutluluk uğruna ruhsal mutluluğumdan vazgeçtiğim için pişmanım. hayatımda tanıdığım en temiz, en saf, bana en çok değer veren, en güzel kızı kaybettiğim için pişmanım. ayrılmamızdan 3.5 ay geçmesine rağmen köpek gibi özlemekten ve bir şey yapamamaktan pişmanım. o saçma salak sözleri söylediğim için pişmanım. sesini duyamamak, yüzünü görememek, tenine dokunamamak ne kadar acı bir şeymiş. her gün içmeyi denedim, her gün sevişmeyi denedim yine de unutamıyorum aksine sanki daha da aklıma geliyor o, bal'ım. üniversiteye yeni başladığımda sırf o'nunla zaman geçirmek için her ay 13 saat yol çekmenin verdiği heyecanı, fiziksel yorgunluğa tercih etmeyi özlediğim için pişmanım. belki de en büyük hatam, bu acımasız hayattan O'nu korumaya çalışırken kendimden koruyamadığımın farkına varamamamdı. bunun acısını o'nu görmek istediğim söyleyip cevap alamayarak da çıkardım sağolsun. velhasıl özlüyorum köpek gibi bal.
(bkz: reklamlar) .
Türkçe'sinde sıkıntı olan yeni yazar. Hoş gelmiştir.
O konserde kaç çift yeni bir birlikteliğe sayfa açmıştı. Hatırladıkça hüzünlenirim.
Oyle bir insan varsa sevismenin hakkini vermemis demektir.
Seni sikerim paranı da vermem.
bir ihtimal olarak: hatay .
insana huzur veren sese sahip olan, fakat toplumumuz tarafından yeterince tanınmayan; hakkı verilmeyen şarkıcı. yeni neslin şarkılarını dinlemesini tavsiye ederim.
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
çirkin bir durumdur.
geç fark ettiğim ama dinlemekten vazgeçemediğim usta, büyüleyici ses. özellikle ilhan şeşen' le söylediği şarkıdan bıkamıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
eğer ağlaması demagoji unsuru değil de içtense ve değecek bir kızsa isteği yerine getirilesi kızdır. fakat unutmamak gerekir ki bir insan sırf istediği için sevilmez. kişinin içinde öyle bir şey varsa olur, zorlamanın anlamı yoktur.
girdiği entryler takip edilir, spesifik bir konuda düşüncesi üzerine tatlı bir sohbet başlatacak bir mesajla tanışılabilir.
biyolojik özelliklerinin dışında, ülkelerindeki ekonomik dengeden tatmin olamayışlarından kaynaklanan bir kaçıştır*. eğitim sistemini bilemediğimden yorum yapamayacağım ama diğer insanlara göre biyolojik özelliklerini pozitif yönde değerlendirerek başarıya ulaşıyorlar.