bugün
- uludağ sözlüğün hacklenmesi14
- kolye142
- 18 ekim 2026 uludağ sözlüğün hacklenmesi10
- bik bik'in hacker'a yalakalık yapması9
- sözlükte aynı anda iki hesap kullanan tip4
- hacker'ın hesabı mı kısıtlaması4
- nerde bu sözlük nerde bu zall nerde bu mod5
- sen kimsin sorusuna 3 kelimelik cevap ver13
- konya denilince akla gelenler4
- pizza bira ikilisi6
- pazarları çizgi film izlemek için erken uyanmak4
- sözlük elden gidiyor4
- asla evlenilmeyecek erkekler7
- cep telefonu17
- boykot dedektifi2
- nokia16
- erlik5
- chatgpt'nin sorunu ne2
- rüzgar12
- günün sözü6
- fuck bahçeli tişörtü2
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- bal10
- 13 cuma'nın köklerine dönüş2
- lale14
- 17 ekim 2026 gençlerbirliği galatasaray maçı22
- türkiye'nin kıymeti bilinmemiş şarkıcıları4
- var olmak için ne yaptınız13
- abd de futbol sahasına kamyonet dalması2
- pazar günleri ekmek almak3
- pazar günü erken kalkmak3
- sevgiliye uzaktan bakmak3
- ilkokul bebesine türbanı savunmak65
- yüzde 50 burslu psikoloji bölümü kazanmak12
- evi ev yapan şeyler14
- kaplan17
- bileklik19
- yogartiksen39
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı75
- fil9
- aslan15
- sözlük obezlerinin fotoğrafları10
- billie eilish'in memeleri7
- kader4
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek48
- kuş5
- at6
- sevgili nedir7
- eskortluk yapan sözlük yazarı25
- başka birinin ayağını yalamış erkekle evlenmek7
entry'ler (1395)
Nickini begendigim yazar, tanimam kostursundur.
hard rock beyoğlu ana sponsorluğunda, istanbul merkezli olup öğrencilere anlaşmalı olan mekanlarda indirim sağlayan karttır efenim. android ve apple uygulaması da var kartın. ben de eskişehir sorumlusu olarak katıldım hayırlısı bakalım.
Lan salak misiniz amk ? dedigimdir. Dolasmazmis, yok parayi yucelten sizlersiniz bidi bidi. 1m lira diyor oyle bi sey olsa kuyruk olur, hazir olsun diye evden ciplak gelen olur. Al parani yarisiyla is kur yarisiyla yatirim yap bikac yila seni ciplak gormek icin para versinler.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Neyse hayaldi iyiydi yasadim kendimce.
Kafam cok guzel yazmak istedim.
Bir ekmek arasi cubuk kraker degildir.
pişmanım, fazlasıyla pişmanım. bedensel mutluluk uğruna ruhsal mutluluğumdan vazgeçtiğim için pişmanım. hayatımda tanıdığım en temiz, en saf, bana en çok değer veren, en güzel kızı kaybettiğim için pişmanım. ayrılmamızdan 3.5 ay geçmesine rağmen köpek gibi özlemekten ve bir şey yapamamaktan pişmanım. o saçma salak sözleri söylediğim için pişmanım. sesini duyamamak, yüzünü görememek, tenine dokunamamak ne kadar acı bir şeymiş. her gün içmeyi denedim, her gün sevişmeyi denedim yine de unutamıyorum aksine sanki daha da aklıma geliyor o, bal'ım. üniversiteye yeni başladığımda sırf o'nunla zaman geçirmek için her ay 13 saat yol çekmenin verdiği heyecanı, fiziksel yorgunluğa tercih etmeyi özlediğim için pişmanım. belki de en büyük hatam, bu acımasız hayattan O'nu korumaya çalışırken kendimden koruyamadığımın farkına varamamamdı. bunun acısını o'nu görmek istediğim söyleyip cevap alamayarak da çıkardım sağolsun. velhasıl özlüyorum köpek gibi bal.
(bkz: reklamlar) .
Türkçe'sinde sıkıntı olan yeni yazar. Hoş gelmiştir.
O konserde kaç çift yeni bir birlikteliğe sayfa açmıştı. Hatırladıkça hüzünlenirim.
Oyle bir insan varsa sevismenin hakkini vermemis demektir.
Seni sikerim paranı da vermem.
bir ihtimal olarak: hatay .
insana huzur veren sese sahip olan, fakat toplumumuz tarafından yeterince tanınmayan; hakkı verilmeyen şarkıcı. yeni neslin şarkılarını dinlemesini tavsiye ederim.
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
favori parçam : https://www.youtube.com/watch?v=MI1Oz5bbnXg
çirkin bir durumdur.
geç fark ettiğim ama dinlemekten vazgeçemediğim usta, büyüleyici ses. özellikle ilhan şeşen' le söylediği şarkıdan bıkamıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
https://www.youtube.com/watch?v=lzEVoGuShy4
eğer ağlaması demagoji unsuru değil de içtense ve değecek bir kızsa isteği yerine getirilesi kızdır. fakat unutmamak gerekir ki bir insan sırf istediği için sevilmez. kişinin içinde öyle bir şey varsa olur, zorlamanın anlamı yoktur.
girdiği entryler takip edilir, spesifik bir konuda düşüncesi üzerine tatlı bir sohbet başlatacak bir mesajla tanışılabilir.
biyolojik özelliklerinin dışında, ülkelerindeki ekonomik dengeden tatmin olamayışlarından kaynaklanan bir kaçıştır*. eğitim sistemini bilemediğimden yorum yapamayacağım ama diğer insanlara göre biyolojik özelliklerini pozitif yönde değerlendirerek başarıya ulaşıyorlar.