bugün

(bkz: ezik)...
Kanser gibi her yere yayılırlar.
Atatürkçülere Putperest derler ama asıl putperestliği kendileri yapar.
Haysiyet, şeref, namus yoksunudurlar...
evvelden onurlarını gururlarını para karşılığı erzak kolisi karşılığı satıyorlar diye düşünüyordum ama sonradan anladım ki olmayan şey zaten satılamıyor.
Adam gerçekten ak partiyi destekliyorsa troll demek doğru değil. Ama para karşılığı siyasi tweet atıyorsa mhp'nin twitter elemanı da sürekli facebook sayfaları açıp tweet atıyor.
Altılı Masa diye it gibi hırlıyorlardı; şimdi kendileri DAM'da turluyorlar (DEM, Akapekaka, MHP) sesleri dahi çıkmıyor.
Dün fetoyu yalıyordular şimdi apoyu. Ama ne hikmetse iş kötüye binince en maxlumda bunlar oluyor.
Türkiye'de adalet olsaydı çoğu Silivri'yi boylardı.
Burada bile bolca bulunan taifedir. Canlarım benim ya. Yalaya yalaya yalama oldular :-).
Yüzüne tükürsen yine yağmur yağıyor barajlar dolacak diyecek cinsten güruhlardır.
bu kitleye göre erdoğan'a yeteri kadar hakaret etmezseniz, allah korusun yanlışlıkla cehapeyi eleştirecek olursanız aktrollsünüz.
#bu kitleye göre erdoğan'a yeteri kadar hakaret etmezseniz, allah korusun yanlışlıkla cehapeyi eleştirecek olursanız aktrollsünüz.#

Erdoğan'a hakaret edip de n'öreceğim gardaşım? Kendisinden bulsun! Bütün vasıflarını taşıdığı üzere Allah'ınız o olduğu için asıl hakaret eden sizsiniz. Tapınmak, yalamak, yutmak hep sizin gibilerde.
AKP denen kanserin illet gibi yayılan hücreleridir.

Not: Kanser bir günde öldürmez. Ama ilerledi ve öcalan falan derken acı çekmeler başladı.
Doğru fiyata anasını bile pazarlayabilecek kesimdir.
Beyin denen organı taşımadan yaşayabilme başarısı gösteren varlıklardır.
tarikat çıkışlıdırlar. çocuk yaştan itibaren tarikatlarda sayısız istismara (fiziksel vb) maruz kalarak yetiştiklerinden çoğunun iradesi yoktur, sadece talimat eridirler. onlara kim işaret ediliyorsa ona havlamakla yükümlüdürler. karşılığında da bi yerlerde işe yerleştirilirler, beslenirler vs.
1...5678
© copyright 2005 - 2026