bugün
- kadınları itici yapan detaylar10
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak5
- vadesini doldurmuş kibir5
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- yasemin sakallıoğlu6
- taşkınlığı keşfeden zihin4
- küçük memedeki hayat doluluk4
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas5
- birader hedesi3
- sözlüğün en kötü yazarları6
- beyaz tenli olmak6
- görünme arzusu ve bilinme korkusu arasındaki araf2
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- dem partiyi konsolide etmek2
- rümeysa eker11
- musa anter'i nasıl bilirdiniz2
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- kürtçe ıslık çaldığı için hapsi istenen kürt2
- flört uygulamalarında algoritma hatası2
- nez2
- güne bir söz bırak2
- kırmızı3
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- boş kategoriler kullanan toplum2
- kusurlarına rağmen sevmek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- başarılı gelecek öngörüleri4
- 6 haziran 20262
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- tanımlar mezarlığı2
- cumhurbaşkanlığı himayeleri2
- modern felsefede tefekkür olmaması2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- takvim yaprağındaki yavan yemek isimleri2
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- ilgisiz gözlerin gördüğü yıldız2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek2
- müslüm dinleyip kendini jiletlemek2
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- sahte varoluş2
- suca suruklenen cocuk3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- murat soner6
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- ertuğrul doğan2
- şeyma subaşı2
- fikstür şikesi2
ingilizlerin a'pancake dediği bir animal.
Birinci nesil yazar olmasına rağmen,
31 takipçisi olan yazar!
An itibariyle 31 i 32 yapıyorum.
Nedense ben 31 i sevmiyorum.!
31 takipçisi olan yazar!
An itibariyle 31 i 32 yapıyorum.
Nedense ben 31 i sevmiyorum.!
Akreplerin sırtında 2 tane kanadı olan çeşitleri vardır ve bunlar o kanatlarla uçabilirler.
Burcu akrep olan erkeklerden bir nebze uzak durmakta fayda var..tecrübeyle sahiptir.
burc olarak tum özellikleri yerli yerinde olan burc tur caaanndddirrr. akrep burcu insanlar diğerlerinden farklıdır. farkları 3 4 sohbetten sonra hemen anlasilir.
Eğer Bir Akrebin Etrafında Ateş Yakarsanız Korkudan Kendi iğnesini Kendine Batırıp intihar Eder.
Nükleer felaketten sağ çıkabilecek tek canlı türü.
bu hayvanatla ilgili olarak en popüler bilgi sıkıştığında, herhangi bir şekilde çaresiz kaldığında kendisini öldürmesidir. halbuki çok daha önemli (ve de iğrenç) bir özelliği var ki öğrenmeniz durumunda kafama sıkar giderim modunda yaşayan bu karizmatik hayvana duyduğunuz saygıdan vazgeçebilirsiniz.
akrepler yiyeceklerin çok olduğu dönemlerde tüm enerjilerini çiftleşmek ve dünyaya yeni akrepler getirmek için kullanırlar ve olurda yiyecek bulamazlarsa kendi yavrularını ve diğer aile bireylerini yerler. yiyecek olduğunda tekrar doğururlar ve bu böyle devam eder.
başka türlerde, bir anneye kendisinden çok daha üstün hayvanlara kafa tutabilmesini sağlayan annelik güdüsünün akrepler için hiçbir şey ifade etmemesini hatta annelik kurumunu bir çıkar aracı olarak görmelerini kınadığımı belirtmek isterim.
akrepler yiyeceklerin çok olduğu dönemlerde tüm enerjilerini çiftleşmek ve dünyaya yeni akrepler getirmek için kullanırlar ve olurda yiyecek bulamazlarsa kendi yavrularını ve diğer aile bireylerini yerler. yiyecek olduğunda tekrar doğururlar ve bu böyle devam eder.
başka türlerde, bir anneye kendisinden çok daha üstün hayvanlara kafa tutabilmesini sağlayan annelik güdüsünün akrepler için hiçbir şey ifade etmemesini hatta annelik kurumunu bir çıkar aracı olarak görmelerini kınadığımı belirtmek isterim.
Basini yiyesice.
Kendi silahıyla öldürmese de senin canını çok yakabilecek tehlikeli bir hayvan!
iç anadoluda ergap da denilen hayvan türü. bağdaki mutfakta elimi yıkarken lavabonun içinde kımıldayıp, bana yusuf yusuf yaşatmıştır.
bizim buralarda ise kuyruklu denilir.
akrep burcuyum sanki bu yüzden benden uzaklaşan insanlar varmış gibi hissediyorum. burçların allah belasını versin ya
görsel
Bu renkte olanlar daha fazla zehir taşırlar.
Türkiye'de en çok Ş.urfa ve Adıyaman'da rastlanır.
Bu renkte olanlar daha fazla zehir taşırlar.
Türkiye'de en çok Ş.urfa ve Adıyaman'da rastlanır.
Ne kadar korkup, kaçsam da çok karizmatik bir canlı. Tabii yine de benden uzak dursun.
özdeşleştiğim bir hayvan türü. dünyaya tekrar gelsem sanırım akrep olurdum.
Hain olarak bilinir ama asıl derdi kimseye muhtaç olmamaktır. Sert bir mizaca sahip olduğu kadar gaddardırda. Yavruları sırtından düşünce onları yer.
ne ile, nasıl beslenir merak ettiğim? *
üzerimde artık dövmesi olan.
güneydoğu insanı özellikle kırsaldaki kesim bir nebze alışkındır böyle korkunç bir haşerata.
zehirli olma durumunun derecesi ise türe göre değişir, zehirsizi de vardır.
aslında ege ve iç anadoluda da boldur fakat en zehirlileri özellikle adıyaman ve urfada bulunur.
zehirli olma durumunun derecesi ise türe göre değişir, zehirsizi de vardır.
aslında ege ve iç anadoluda da boldur fakat en zehirlileri özellikle adıyaman ve urfada bulunur.
"akrepler etraflarındaki ışığı kuyruklarıyla algılamaktadırlar ve kuyrukları akrepler için ikinci bir göz olma özelliği taşımaktadır. aynı zamanda uv ışını altında parlama sebepleri ise yine vücutlarında bulunan ışık algılayıcılarının bir ürünüdür."
- ya meraktan
görsel
- ya meraktan
görsel
güncel Önemli Başlıklar