bugün

ab'ye uyum ayağıyla bizlerin götürüldüğüne inanılan ancak devletin altının oyulmasının dışında hiçbir anlam ifade etmeyen tipteki demokrasidir.

al bir örnek;

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16546294

oku bu linktekini oku, oku da beynin belki basar. okumadan benim yazdığımı eksileyecek olan kişiler de var çok da cinsel organımda.

ab'ye uyum sağlıyoruz evet.

basit sikindirik bir olayda bile hiçbir hukuk normuna uymayan davranışları sergileyen polis, asrın davası diye nitelendirilen ergenekon davası baskınları yapıyor. düşün ne gibi hukuki hatalar yapılıyor. hukuktan sanane değil mi? aslolan senin beynindeki projenin santim santim ilerlemesi.

ab'ye yaklaşıyormuşuz, muasır medeniyet oluyormuşuz, özgürmüşüz.

polisin "hangi partiye oy verdin" sorusunu sorma gibi bir yetkiyi kendisine bulduğu bir ülkede yaşıyoruz bugün! ne kadar demokratiğiz değil mi? "politik görüşün ne!" sorularının muhattabı olmak demokrasi gereği.

polis rejimin güvencesidir evet. polis devletinin, diktatoryanın güvencesi haklısınız pek sayın başbakanım!
sevgili erol evgin'in de dediği gibi işte öyle bir şey: http://www.ntvmsnbc.com/id/25126454/

şu yaşıma kadar hiçbir partiye oy vermişliğim yok, henüz kararımı değiştirecek "enteresan" biri de çıkmadı ülkede ama şöyle güzel bir örnek de var (bu da karşılaştırma yapmayı seven, her şey ikili düşünen, "taraf olmayan bertaraf olur" diyenler için gelsin bari): http://www.ntvmsnbc.com/id/25126099
kemalizm i resmi ideoloji haline getirenlerin zoruna gider.
Tekbir ve idam isteriz den oluşur.
Herşey bizim istediğimiz gibi yaparsanız sıkıntı yok demokrasisidir.
Demohrasidir o...
(bkz: çomarokrasi)
valla kimse diyarbakır, van, mardin için okopo diye ağlamasın.

akp seçim yeniletti de ne oldu? halk tepesine 800 bin fark koydu. derslerini aldılar. devlet belediye aracılığıyla pkk'ya yardım edilen yerlere müdahale etmeyecek de ne yapacak amk!

bunun demokrasiyle değil iç güvenlikle alakası var.
dediğim dedik çaldığım düdük şeklindedir. şu son olaydan bağımsız olarak yazıyorum bunu. akp ve demokrasi kelimesi yan yana gelince bile insanın gözü seyiriyor yüzünde bruce willis gülüşü oluşuyor..

şu son olayda yaptıkları şey kısmen doğru. bunun akp si chp si hdp si mhp si iyi partisi olmaz. nasıl ki yıllardır istanbul ve ankaranın kaynakları har vurulup harman savruluyor diye isyan ediyorsak gene bu kayyum atanan illerde yaşayan milyonlarca insanların paraları da terör örgütüne harcanıyor diye isyan ediyoruz. istanbulda yıllardır halkın parası vakıflara bilmem nerelere aktarılıyordu. halk sustu sustu sonunda tokadı yabıştırdı bildiğiniz üzere. doğu illerinde böyle bir şansta yok. orada yerel yönetimleri değiştirebilecek bir irade yok. kafalar sabit. seçim oluyor pkk dan en çok rahatsız olan insanların bir çoğu bile gene gidip hdp ye oy veriyorlar. bu akp lilerin doğulu versiyonları oradaki seçmen. sabit fikirli değiştiremiyorsun. değiştiremediğin için zaten bu belediye başkanı kılıklı tipler bu kadar rahat hareket edebiliyorlar. önüne geçebilmenin tek yolu demokrasiyi zedelemek adına müdahale etmek. düşünsene senden çıkan paralarla alınan kurşunlarla seni öldürüyorlar..
teröre bulaşan belediyelere müdahale gelince birilerini ağlatan tarzda demokrasidir.
güncel Önemli Başlıklar