bugün

ingilizcede "jack squad" ya da sadece "jack" kelimesi yok, sıfır anlamında kullanılır bazen, sanırım yazar bunu düşünmüş.
(#20961573) zaten bunu nick-entry uyumu ile de çok açık belirtmiş, ben anlamayan gözü açık gönlü kapalılar için açıklayayım dedim.
(#21023921) boşalayazmış yazar.
bir ergen.

bence kumda oynamalı. *
--spoiler--
ergen: Döl verebilecek duruma gelmiş olan.
--spoiler--

çok mu lazım?
bağzı eziklere kapak olmuş yazar.
(bkz: bayanların romantik erkeklerden hoşlanmaması/#21179582)

bahtsız yazar. gel lan gel, omzumda ağla.*
'bendeki omuz kimse de yok' diyerek hem kadın yazarlara göz kırpıyor*, hem de jack için kozumu öne sürüyorum.
kanka faktörü her ne kadar ilgimi çekmese de*, aradan çekilip, kurt'lara emanet ettiğim yazar.*
'o gemi gelecek' yazarı.
bugün de omuza doymuştur.*
bir aylık uzun bir aradan sonra, tekrar araniza sizan yazar.

baktim mesajlar gelmis; nerdesin, kimlesin, hedere hodere deyu. hatta cool'luk olsun diye yazmadigimi bile dusunenler olmus*, itiraf ediyorum; şifremi unutmuştum...

şaka bir yana, sözlük'ün guzide yazarlarinin temposuna ayak uyduramayip azcik uzaklastim. iyi de geldi, sizleri de ozledim.

ben yokken;

pembe tolga; hetero olmus.
nick the c. ; bim'e ceo olmus.
taytsiz; adam olmus.
kukla; kari bulmus.
allahsiz kadin'im; dua eder olmus.
taytsiz'a karsi bos olmayan yazar.
(bkz: jack daniels)
buralar bize dar jack. yanindayim.

her zaman.
Gitmen çok anlamsız.
neredesin sen diye sitem etmek istediğim biricik yazarımızdır.
ikna çabalarım sonucu yakındır tekrar yuvaya dönmesi.

sağlam tüyo aldım.
ben dediydim olum.

burasi kara deliktir girdimi bidaha cikamazsin. ( agzimi fazla dovmezsen sevinirim)
sketch toy çizimleri ile kendini özletmiştir. bir daha gitmemesini dileyenlerdenim. arada uzaklaşsa da arayı uzatmaması gerekli yazarlardandır.
bana laf sokan, beni artık pek sevmeyen yazar.
aksine; sozlukdaslarini seven, kollayan, koklayan yazar.
kokladığı doğrudur.
Yılbaşını beraber geçirdiğim yazar. Hemen yanlış anlamayın tabikide seviştik, eheh. Şaka bir yana adam deli yemek yapıyor, bunu bir yere not alın kızlar, kaçırmayın bu adamı.
şu sıralar dövme sanatına merak saran yazar. parayı bulursa en büyük yancısıyım.
parayı bulmasa da yancısı eksik olmayan yazar.*
ayıpediyon.
© copyright 2005 - 2026