bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
bina fetişizmi.
Tek gözlü odada 8 kişi kalanda var 1000 odalı sarayda tek kalanda.
tamamen düşüncesizlik ürünüdür. açlık sınırının bu durumda olduğu bir ülkede önce vatandaşlar ferah etmeli sonra devlet ihtişam düşünmeli.
(bkz: israf)
(bkz: israf)
Bugünlerde aldığımız bilgiye göre (Binali Yıldırım) 50 km lik yolun (sinop ile samsun arasındaki) 1/3 ü kadarmış maaliyeti.
Bunu söylemeye utanmayan bir bakanımız da varmış.
Bunu söylemeye utanmayan bir bakanımız da varmış.
bütün dünya'nın görünce tir tir titrediği saray. obama da korkmuş öyle diyorlar. akla gelen atasözü de şöyle:
" aç karın yüksek nalın, salın hemşehrim salın."
" aç karın yüksek nalın, salın hemşehrim salın."
şeyhinin bokunda boncuk arayan yandaşların, dünyada petrol ve doğalgaz fiyatları tepetaklak olmuşken, sucukçu muhasebecisinin putin'e yaptırdığı sadece %6'lık indirimi gerekçe göstererek pek makul buldukları kaçak saraydır.
o %6'lık indirimin arkasında, 10 milyar dolarlık nükleer santrale, çıkacak elektiriğin yüksek fiyatlarla alınması yoluyla 20 milyar dolar ödenecek olması da cabası...
ne demişler? şeyh uçmaz, müritler uçurur...
o %6'lık indirimin arkasında, 10 milyar dolarlık nükleer santrale, çıkacak elektiriğin yüksek fiyatlarla alınması yoluyla 20 milyar dolar ödenecek olması da cabası...
ne demişler? şeyh uçmaz, müritler uçurur...
yapılmasına neden bu kadar tepki gösterildigini anlamadığım saray.
akp yi asla savunmuyorum fakat bu saray ne tayyibe kalıcak ne de hükümete. devlet malı hükümet değil, elbet yapılacaktı böyle bir şey.
akp yi asla savunmuyorum fakat bu saray ne tayyibe kalıcak ne de hükümete. devlet malı hükümet değil, elbet yapılacaktı böyle bir şey.
Onlarca ağaç kesilip maaşı 900 lirayı bile geçmeyen onlarca insandan alınan verginin vergisiyle yapılan tuvalet taşı görünümlü bina. Umarım iş güvenliği umursanmadığı için madende kalan insanlardan beter duruma düşersiniz, biri de bu sikko binanın yapımında bir şeyleri umursamamış olur da altında kalırsınız.
atatürk nurunun ankara üzerinde yavaş yavaş kalkmaya başladığını gösteren en önemli ibare...o çankaya cumhuriyetti, aydınlıktı, bozkırın ortasından doğan bir güneşin aydınlığının merkeziydi...o aydınlanma çabası o gencecik cumhuriyet hepsi yalan oldu. ah atatürk ah seni çok özledim...
hakkında referandum yapılmasını istediğimiz saray.
sen benim paramla kime saray yapıyon? bana mı? hayır!
git fabrika yap o parayla.
yatırımcıya teşvik ver.
okul yap, yol yap hatta!
saray da ne!!
http://anket.uludagsozluk.com/s/10850/i/
sen benim paramla kime saray yapıyon? bana mı? hayır!
git fabrika yap o parayla.
yatırımcıya teşvik ver.
okul yap, yol yap hatta!
saray da ne!!
http://anket.uludagsozluk.com/s/10850/i/
ONCE YENI BASBAKANLIK BINASI OLARAK DILLENDIRILEN AMA MALUM SAHIS CUMHURBASKANI OLUNCA CUMHURBASKANLIGINA DONUSTURULEN, DAHA SONRA BENIM DEGIL HALKIN DENILEN BINA, 1TL GECMISSE INSAATINA HARAM OLSUN.
Yapılırken kimsenin ses etmediği tayyip oturmaya başlayınca kesilen ağaçlardan ve masrafindan konuştuğu bina. Adam olsanız yapılmasına karşı çıkardıniz ama samimi değilsiniz m
yapılırken ciddi bir kesimin ses ettiği, hatta ses etmekle kalmayıp mahkeme kararı çıkması için savaş verdiği saray çakması. ha mahkeme kararı çıkmasına karşın sultan hazretleri rayiç bedelin onlarca katına kaçak inşaat yaptırıp çevresindeki haramzadeleri zengin etmiştir o ayrı. şu kadarcık şeye kafanız basmıyorsa bikbikleyip rezil olmayın bari...
Guiness Rekorlar Kitabı'na en büyük devlet konutu olarak girebilirmiş. Hay sizin rekorunuza.
Bu arada saraydan aşağı yukarı şu şekilde bahsediliyor: Sonradan görmelere yakışacak derecede gereksiz para harcanmış, geleneksel Türk duvar sanatının ve motiflerinin izini taşımayan, halkın parasının kaynaklarının çarçur edilmesiyle suçlanan saray.
Bu arada saraydan aşağı yukarı şu şekilde bahsediliyor: Sonradan görmelere yakışacak derecede gereksiz para harcanmış, geleneksel Türk duvar sanatının ve motiflerinin izini taşımayan, halkın parasının kaynaklarının çarçur edilmesiyle suçlanan saray.
Eskiden minibüs şoförlerinin saniyede 100 kez dedikleri, müşteri çekme numarası. Aksarayaksarayaksaray...
"lan o kadar para verdik ne zaman ziyarete açılacak?" şeklinde halka arzını halka merak ettirilen, kimilerine göre o kadar da büyük olmayan yer.
ulu önder erdoğan'ın ustalık eseridir.
kimseye kıskanmayın diyemeyiz elbet.
(bkz: ulu önder erdoğan dır)
kimseye kıskanmayın diyemeyiz elbet.
(bkz: ulu önder erdoğan dır)
aynı isimle bir hastane, bir uzay merkezi ne bileyim bir üniversitenin açılmasını, ilim irfan yuvası olan yurdumun böyle gereksiz beton yığınları ile doldurulmaması gerektiğine işaret gereksiz bir yapıdır. 5000 ağacın ahı ahirette de dünya'da da üzerlerinde olsun.
Aragorn,Legolas ve diğerlerine bugün kapıları açan saraydır.
Yüzük kafilesi çıkacağı uzun yolculuk öncesi ak sarayı gezmiştir.
görsel
Yüzük kafilesi çıkacağı uzun yolculuk öncesi ak sarayı gezmiştir.
görsel
hic bir ihtişamı görkemi olmayan saçma apartman.
evet apartman.
digerlerinden tek farki içinde bes bin tl lik klozetler olması ve benzeri israflar.
evet apartman.
digerlerinden tek farki içinde bes bin tl lik klozetler olması ve benzeri israflar.
kral çıplak masalındaki gibi. padişah altınları saçar , çok yakıştı , harükulade oldu derler ve giydirirler olmayan giysiyi. bu da o hesap olmuş.
Cumhurbaskanligi konutu varken gereksiz olan harcamadir.
gerçek sahibinin millet olduğu söylenen, ama ne otel olarak ne de müze haline getirilmeyip tek kişinin hizmetine sunulan büyük saray.
güncel Önemli Başlıklar