bugün

/28
bence ölmüştür.bu da bize oynanan bir şakadır.

konserlerine giden insanlar var halen ve diyorlar ki;nasıl dans etti abi, ne giyinmişti be.şaka yapıyorlar bence.kadın ölmüş baba oynayamıyor ki kıpırdanmaya çalışıyor.olmuyor.şarkıları zevk meselesi tabi ama ben onlarıda sevmiyorum orası ayrı.

en son bakana dedikleriyle iyice bitmiştir gözümde.sen sanatçısın o nasıl laflar.sizin için canımızı veririz nedir ya.

sevmiyorum.
Diğer bir adı Ayşedir. Şarkılarıyla ve sesiyle olduğu kadar yaptırdığı estediklerle gündemdedir.
hadi ajda abla sen git uyu yoksa göz altların düşecek yine sonra bir ton operasyon. estetikçilerin ağzının suyu aktı bak halıya. halı murdar oldu.
insan olamaz, kadın hiç olamaz.
65 yaşındaymış kendileri.
pek sevmediğim ancak tarkanın verdiği yakar geçerim adlı parçasıyla taktirimi kazanmış insan.
gözleri gerile gerile şaşılaşmış olan ve kameranın sürekli yandan çektiği yapmacık kişi.
yaptırdığı botokslar sebebiyle mimiklerini kaybetmiş ancak sesi ve güzelliğiyle hiç eskimeyen sanatçıdır.
(bkz: hedef 3023)
(bkz: yaş yetmiş iş bitmemiş)
yok kadınların ona bakıp iç geçirmesi ona benzemesi zor olan kadın. 65 olması çok normal...
star akademi seçmelerindeki halini görünce işi bitmiş desem de, ara sıra (lensleri olmadığında özellikle) bakışlarından korksam da, az önce yakar geçerimin klibini izleyince vay be dediğim, ne olursa olsun işi bitmez bunun diye düşündüğüm süperstar. o nasıl bi klip olmuş ya öyle,o bacaklar da ne öyle.kim der bu kadın 65 yaşında.
bacağına fazla yüklenen süperztar.
tarkan'la yaptığı düetle yaza damgasını vurmayı başarmış süperstar olduğunu bir kez daha hatırlatmış duayenimizdir.
vucudunun orasını burasını gerdire gerdire, göbek deliği gögüslerine çıkmış ünlü şahsiyet.
"korkuyorum anne, anne, anneanne" gibi kadın.
kaç yaşında öleceğini merak ettiğim kadın. tahminimce 130.
kendisine olan saygısı üst düzeyde olan bayan ve sanatçı. kaç yaşındayım, bu yaşıma geldim demeden sanatına ve kendisine verdiği özeni gördüğümüze göre.
hala güzel olan ve hala türkiye'nin en büyük süperstarlarından biridir.
Helva kokan süperstarımızdır.
yine yakan geçen süperstardır.
bir tabu diyaloğu ile özetleyelim :

-ölmesi gerekiyor ama hala bikini giyiyor?
+ajdaa pekkaaan!
yanlış anlaşılmaktan korktuğu için röportajlarını kısa kesen süperstar.

(bkz: yaşayan efsane)
hakkında bu kadar entry girilince gene gerildi sandığım.
mumyaların efendisi.
© copyright 2005 - 2026