bugün
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi20
- sorgulayan aklı insana kim verdi18
- teröriste sövmek artık yasak23
- ofsaytımsı7
- ateistlerin yaşama amacı23
- velvet16
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri5
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi3
- sözlüğün en sevilen yazarı20
- fenerbahçe ve galatasaray şlden kaç puan alır2
- siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz6
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- lamine yamal'ın galatasaray'a döşeyeceği boru2
- ratko mladiç7
- yeter ulan artık19
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi6
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon6
- salihli3
- galatasaray'ın psg den yiyeceği gol sayısı2
- dindarların çoğunun fakir olması8
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- kanonik gospel mark2
- fenerbahçe vs galatasaray19
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- kürtse de kürt insan seçiyor mu doğarken nolcağını2
- ülkedeki garibana yardım etmeyen dinci5
- orijinal incil2
- isa mesih3
- ödev yapmak2
- ali şeriati4
- türbanlıların beni hiç sevmemesi5
- tarihin en kötü lyonu14
- liverpool'un fenerbahçe'ye döşeyeceği boru2
- melih gökçek6
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- diamond bey birader birader beydir7
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı6
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- dinsizlerin çoğunun zengin olması3
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- sözlük yazarları için 2026 yazı4
- tarsus taki gizemli kazı4
- kamyon arkası sözler6
- biraderler biraderdirler6
- fenerbahçe24
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- sarapci koala54
- bir şey söyle2
- koala görünce eksiyi basmak2
- anket anketi7
entry'ler (113)
film izlemektir.
ya çok iyi niyetli, saftır, kimseyi kötü görmediğinden herkese karşı iyidir ya da çok çıkarcıdır, çıkarları uğruna herkese iyi davranır. bu devirde iyi niyetli,saf insan bulmak zordur. genel olarak çıkarcı insanlardır.
tükendim artık gerçekten tükendim. annemi o güçlü kadını böyle görmek yoruyor sözlük dayanamıyorum, kaldıramıyorum. geçen yıl bir kaza sonucu omurgası kırıldı. ben ailemden uzakta olduğum için bunu aylar sonra öğrendim. aylarca sadece yattı, yataktan kalkamadı. son zamanlarda yürüyüşe bile çıkarken geçen gün düştü ve boynundan darbe aldı. yürüyebiliyor çok şükür ama doktor boyundaki darbenin omurgaya baskı yaptığını söylemiş. korkuyorum sözlük aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. bir çay bardağını kaldırmakta zorlanıyor şimdi. ve ben okulum yüzünden gitmek zorundayım yakın zamanda. ben nasıl bırakırım annemi bu haldeyken.. yarın yine doktora gideceğiz. korkuyorum çok korkuyorum sözlük. annemin geçen yıl yaşadığı şeyleri tekrar yaşamasından.. zaten annemin yüreyememe ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.
şehir değişikliğiyle gerçekleştirilebilecek durum. yeni şehir, yeni insanlar, yeni bir hayat. tek sorun zihninden silememektir.
şu anda bir çok kişiden test alıyorlar. akşam 6 buçuk gibi sonuçlar belli olucak. şu an için yeterli. hepinize teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah razı olsun.
şu anda 5 kişi var. tahlil yapılıyor. bebek olduğu için ilaç kullanımı var mı diye kontrol ediliyor. hepinize minettarım.
arkadaşlar ulaşamazsanız bebeğin babasının telefon numarası: 05076681646 kendisi şuan hastanede. ya da 05415126125 ulaşabilirsiniz. çok teşekkürler.
arkadaşlar ulaşamazsanız bebeğin babasının telefon numarası: 05076681646 kendisi şuan hastanede. ya da 05415126125 ulaşabilirsiniz. çok teşekkürler.
facebook, twitter gibi birçok sosyal paylaşım sitesinde ne kadar paylaşırsanız o kadar iyi olur.gerçekten minettar kalırım. daha 4 günlük bir bebek. Ve ailesine 2. kez evlat kaybı yaşatmasın Rabbim. lütfen yardım edin.
arkadaşlar.iZMiR EGE ÜNÜVERSiTESiNDE YENi DOĞAN BEBEĞiMiZE ÇOKKK ACiL..ACiL 0rh+ kan grubunda olan izmirde olanlar, kan verebilcek durumda oruçlu olmayan arkadaşlar acil bana ulaşsın arkadaşlar yeni doğan yiğenim için lütfen bana ulaşın telefonum 05558445933 arkadaşlar lütfen yardım edin.
edit:şu anda bir çok kişiden test alıyorlar. akşam 6 buçuk gibi sonuçlar belli olucak. şu an için yeterli. hepinize teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah razı olsun.
edit:şu anda bir çok kişiden test alıyorlar. akşam 6 buçuk gibi sonuçlar belli olucak. şu an için yeterli. hepinize teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah razı olsun.
arkadaşlar.iZMiR EGE ÜNÜVERSiTESiNDE YENi DOĞAN BEBEĞiMiZE ÇOKKK ACiL..ACiL 0rh+ kan grubunda olan izmirde olanlar, kan verebilcek durumda oruçlu olmayan arkadaşlar acil bana ulaşsın arkadaşlar yeni doğan yiğenim için lütfen bana ulaşın telefonum 05558445933 lütfen duyarlı olalım
pink-just give me a reason.
bunlarda geçecek biliyorum zamanla, sadece sabır.
ramazan pidesi.
"Amacım zamanı satın almak. Mülk edinmek gibi bir derdim yok. Mülkiyet hırsızlık gibi bir şey. Sevmiyorum işte. Biz kuşak olarak böyleyiz. Bize sevmeyi, bir şeylere bağlanmayı öğretmediler. O tarafımız gelişmedi. Benim tek bir düşüncem var; çıplak geldim, çıplak gideceğim
Ben dünyanın bir parçasıyım, şurayla ve bedenimle sınırlı değilim. Bir şeyler yanlış gidiyor, birileri acı çekiyor
Ben de çekiyorum aynı acıyı. Altıma son model bir araba çekip, güzel bir ev alınca mutlu mu olacağım yani? Hayır olmam. Aramızda mutlu olanlar varsa zekalarından şüphe ederim, bir de gözlerinden. Çünkü iyi görmüyorlardır." sözleriyle maddiyata önem vermeyen bir sanatçıdır. ayrıca gezi parkına destek vererek gönüllere taht kuran sanatçı.
sahurda ne yesem?
çocukluğumun gri şehri. ankara da yaşamayanlar bilmezler o şehrin büyüsünü. o şehirden ayrılma vakti geldiğinde anlarsın, o şehri aslında ne kadar sevdiğini. sokakların denize çıkmasa da seviyorum seni ankara.
kimseyi ilgilendirmez. ahlakı kimseyi ilgilendirmeyen kızdır. bir insanın ahlakı seviyesini bu kadar kolay eleştiren insanlar önce dönüp kendini sorgulamalıdır. oruç tutar veya tutmaz bu o insanla Allah arasında.
ileri görüşlü olmak böyle olsa gerek. atatürk olası tehditleri kaç yıl önceden fark etmiş ki bu ülkeyi gençleri emanet etmiş. şu an içinde bulunduğumuz durum tam da gençliğe hitabeye uygundur.