bugün
- penis boyu takıntısı13
- geri zekalı demek hakaret mi15
- seni onaracağım diyen kadın10
- çankaya belediyesi ne operasyon5
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- arkeoloji vs tarih6
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız6
- cevabı bilinmeyen sorular10
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak4
- plasebo etkisi4
- marmaris datça yolu8
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak5
- başını almak4
- kaka yapmak4
- bu devirde evlenen enayi erkek4
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği4
- honda accord4
- ismet biraderin düğünü3
- msn messenger3
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- dunya kupası finali devre arası gösterisi2
- her şeye sarımsak koyan insan5
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan4
- türk kızlarının keko adam sevmesi8
- arkadaşlar sapık mısınız5
- taxi driver3
- srebrenica soykırımı7
- arjantin milli futbol takımı5
- saraca10
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- ağırlık çalışmak4
- yusuf tekin'in srebrenitsa katliamı paylaşımı2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- seks'in icadı3
- nicki kısa olanın penisi küçük olur3
- evlenmek için para biriktirmek5
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- norveç ingiltere maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- saraca finch house32
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya vnl maçı3
- 11 temmuz 20263
- menemen11
- bok bok4
entry'ler (113)
film izlemektir.
ya çok iyi niyetli, saftır, kimseyi kötü görmediğinden herkese karşı iyidir ya da çok çıkarcıdır, çıkarları uğruna herkese iyi davranır. bu devirde iyi niyetli,saf insan bulmak zordur. genel olarak çıkarcı insanlardır.
tükendim artık gerçekten tükendim. annemi o güçlü kadını böyle görmek yoruyor sözlük dayanamıyorum, kaldıramıyorum. geçen yıl bir kaza sonucu omurgası kırıldı. ben ailemden uzakta olduğum için bunu aylar sonra öğrendim. aylarca sadece yattı, yataktan kalkamadı. son zamanlarda yürüyüşe bile çıkarken geçen gün düştü ve boynundan darbe aldı. yürüyebiliyor çok şükür ama doktor boyundaki darbenin omurgaya baskı yaptığını söylemiş. korkuyorum sözlük aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. bir çay bardağını kaldırmakta zorlanıyor şimdi. ve ben okulum yüzünden gitmek zorundayım yakın zamanda. ben nasıl bırakırım annemi bu haldeyken.. yarın yine doktora gideceğiz. korkuyorum çok korkuyorum sözlük. annemin geçen yıl yaşadığı şeyleri tekrar yaşamasından.. zaten annemin yüreyememe ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.
şehir değişikliğiyle gerçekleştirilebilecek durum. yeni şehir, yeni insanlar, yeni bir hayat. tek sorun zihninden silememektir.
şu anda bir çok kişiden test alıyorlar. akşam 6 buçuk gibi sonuçlar belli olucak. şu an için yeterli. hepinize teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah razı olsun.
şu anda 5 kişi var. tahlil yapılıyor. bebek olduğu için ilaç kullanımı var mı diye kontrol ediliyor. hepinize minettarım.
arkadaşlar ulaşamazsanız bebeğin babasının telefon numarası: 05076681646 kendisi şuan hastanede. ya da 05415126125 ulaşabilirsiniz. çok teşekkürler.
arkadaşlar ulaşamazsanız bebeğin babasının telefon numarası: 05076681646 kendisi şuan hastanede. ya da 05415126125 ulaşabilirsiniz. çok teşekkürler.
facebook, twitter gibi birçok sosyal paylaşım sitesinde ne kadar paylaşırsanız o kadar iyi olur.gerçekten minettar kalırım. daha 4 günlük bir bebek. Ve ailesine 2. kez evlat kaybı yaşatmasın Rabbim. lütfen yardım edin.
arkadaşlar.iZMiR EGE ÜNÜVERSiTESiNDE YENi DOĞAN BEBEĞiMiZE ÇOKKK ACiL..ACiL 0rh+ kan grubunda olan izmirde olanlar, kan verebilcek durumda oruçlu olmayan arkadaşlar acil bana ulaşsın arkadaşlar yeni doğan yiğenim için lütfen bana ulaşın telefonum 05558445933 arkadaşlar lütfen yardım edin.
edit:şu anda bir çok kişiden test alıyorlar. akşam 6 buçuk gibi sonuçlar belli olucak. şu an için yeterli. hepinize teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah razı olsun.
edit:şu anda bir çok kişiden test alıyorlar. akşam 6 buçuk gibi sonuçlar belli olucak. şu an için yeterli. hepinize teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Allah razı olsun.
arkadaşlar.iZMiR EGE ÜNÜVERSiTESiNDE YENi DOĞAN BEBEĞiMiZE ÇOKKK ACiL..ACiL 0rh+ kan grubunda olan izmirde olanlar, kan verebilcek durumda oruçlu olmayan arkadaşlar acil bana ulaşsın arkadaşlar yeni doğan yiğenim için lütfen bana ulaşın telefonum 05558445933 lütfen duyarlı olalım
pink-just give me a reason.
bunlarda geçecek biliyorum zamanla, sadece sabır.
ramazan pidesi.
"Amacım zamanı satın almak. Mülk edinmek gibi bir derdim yok. Mülkiyet hırsızlık gibi bir şey. Sevmiyorum işte. Biz kuşak olarak böyleyiz. Bize sevmeyi, bir şeylere bağlanmayı öğretmediler. O tarafımız gelişmedi. Benim tek bir düşüncem var; çıplak geldim, çıplak gideceğim
Ben dünyanın bir parçasıyım, şurayla ve bedenimle sınırlı değilim. Bir şeyler yanlış gidiyor, birileri acı çekiyor
Ben de çekiyorum aynı acıyı. Altıma son model bir araba çekip, güzel bir ev alınca mutlu mu olacağım yani? Hayır olmam. Aramızda mutlu olanlar varsa zekalarından şüphe ederim, bir de gözlerinden. Çünkü iyi görmüyorlardır." sözleriyle maddiyata önem vermeyen bir sanatçıdır. ayrıca gezi parkına destek vererek gönüllere taht kuran sanatçı.
sahurda ne yesem?
çocukluğumun gri şehri. ankara da yaşamayanlar bilmezler o şehrin büyüsünü. o şehirden ayrılma vakti geldiğinde anlarsın, o şehri aslında ne kadar sevdiğini. sokakların denize çıkmasa da seviyorum seni ankara.
kimseyi ilgilendirmez. ahlakı kimseyi ilgilendirmeyen kızdır. bir insanın ahlakı seviyesini bu kadar kolay eleştiren insanlar önce dönüp kendini sorgulamalıdır. oruç tutar veya tutmaz bu o insanla Allah arasında.
ileri görüşlü olmak böyle olsa gerek. atatürk olası tehditleri kaç yıl önceden fark etmiş ki bu ülkeyi gençleri emanet etmiş. şu an içinde bulunduğumuz durum tam da gençliğe hitabeye uygundur.