bugün

sözlüğün en iyi yazarı.
en kıymetli yazar.
Sözlüğün süpesiz en iyi yazarıdır. Sadece malum şahsa haddini bildirmemesi üzücü.
Profil resmini benim için değiştirmiş yazardır, sağolsun:)
sözlüğün en işşiz yazarlarındandır. 40000'den fazla entry girmiş ve 26000'den fazla başlık açmıştır.
yaparım kardeşim sen yeter ki iste.
Robert Pattinson'un Harry Potter filmindeki halini profil resmi yapmıştı, tekrardan o resmi profil resmi yapsa güzel olur dediğim yazar.

(bkz: ama kendi kararı sonuçta yani)
pandela gibi yalancı dingillerden iyidir amk.
yaz koç yaz !
güzel kardeşim çok afedersin ama her gece şu sözlüğü s.kmek zorunda mısın?
Eskiden kaymak gibi çocuktu şimdi atını ziken kovboy gibi olmuş. Şunu acilen mektebe götürün.
Donuzladım.

Kafam rahat.
Adam Farabiye benziyor be. Sarık sarsın kafaya aynı.

görsel
Boş beleş tipler yine gelmiş eleştiriyor açın da kıçınıza bakın derse şaşırmayın. Bir yazar.
görsel
Çıkış yap lan.
sözlüğün anasını zikti anasını.
Sonunda engelledim.
Ne boş bir yazardı bu
Türkiye'nin şeriatla yönetildiğini sanan mal.
(bkz: hakan23cm) zirvelerin tek sahibi.
memleket antalya kanka. evet...
Hiç düşünmeden söylüyorum Sözlüğün en iyi yazarıdır. Memleketi muhtemelen elazığdır.
benim çaylak yedigim yerde yazma hakkı tanınmaması gerekilen yazardır.
--spoiler--
Ahmetcim, aynı yaştayız ben hemen hemen 9 yıldır yazarım, 13- 14 kere hesap aldım. 100 başlık açmamışımdır. Sen taş çatlasın 3 senedir yazarsın burada nasıl 26k başlık açtın?
--spoiler--

bende bilmiyorum valla hayretler içerisindeyim. biliyor musun uludağ sözlük tarihinde en çok başlık açan 2. yazarım:).
Ahmetcim, aynı yaştayız ben hemen hemen 9 yıldır yazarım, 13- 14 kere hesap aldım. 13- 14 hesapta totalde 100 başlık açmamışımdır. Sen taş çatlasın 3 senedir yazarsın burada nasıl 26k başlık açtın?
kardeşim bülent ersoyun kestirmeden önceki haline çok benziyor. saçlarını değil büllüğü

görsel