bugün
- aşk nedir7
- üzülünce halıya uzanmak10
- uludağ itiraf10
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- sarapci koala hatayi12
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- whatsapp grubu kuralım5
- jalapeno6
- ufurukcu kedi4
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- zorbalanmaya alışkın insan6
- mayadağ dan kalkan kazlar nereye indi sorunsalı3
- online listesi9
- mastürbasyon6
- iremga2
- yazarların en sevdiği şeyler16
- pazar gecesi sebepsiz neşelenmek2
- s'i l v'e r m'i s t21
- futbol8
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- galatasaray12
- fenerbahçe14
- süper lig6
- kendi kendine kavga etmek4
- 10 milyon dolara 1 kere arkadan vermek2
- bir kızın kulağına eğilip pilot sesiyle konuşmak2
- friedrich hegel la bi cay icek8
- islamda namaz yoktur21
- tımarhaneye yatırılması gereken yazarlar3
- ekşi sözlük8
- özgür özel9
- nervio hamferdi5
- karşı cinste ilk soğutan detay4
- her sevgilisine aşıkmış gibi olan kızlar2
- utangaç sözlük erkekleri3
- kovboy şekerlemesi3
- geceye bir şarkı bırak5
- bu koyden olsam ne olacak4
- boyu devrilecesiye4
- galatasaray'ın penaltı jokeri5
- family guy3
- kocaelispor4
- aklınıza gelen şarkı sözü6
- 12 eylül 2026 samsunspor çorum maçı4
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker4
- özlem duygusunu yitirmek4
- aret vartanyan2
- bir yazarın burnunu sıkmak2
bozarmı sandın acılar , belaya atlar giderim
kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim... dizelerini akla getiren sanatçı.
kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim... dizelerini akla getiren sanatçı.
apoyu özledik lafını eşi gülten kaya yeterince açıklamıştır.o sözü aponun teslim alınmasından sonra kardeşlik barış olsun söylemlerinden sonra söylemiştir.yani gerçek aponun bu olduğunu kastederek ifade etmiştir.
höt denildiğinde al sana .öt demediği için bazı .ötler tarafından sevilmemektedir. bırakın müziğini siyasi kimliğini, kürt realitesini onca baskı ve zulüme rağmen eğilip bükülmeden dillendirebilmiş olması bile ayakta alkışlanması için yeterli olan kişi.
hoşçakalın anılarımı bıraktığım insanlar,
mutluluğu için dövüştüğüm insanlar,
yedi bölge, dört deniz,
yedi iklim, altmış yedi şehir,
okullar, mahalleler, köprüler, tren yolları...
deniz kıyıları, balıkçı motorları, takalar,
asfalt yolu boyu dizilmiş fabrikalar,
ve işçiler ve köylüler...
hoşçakal ülkem
hoşçakal anne, hoşçakal baba, kardeşim,
hoşçakal sevgilim, hoşçakal dünya,
hoşçakalın dünyanın bütün halkları,
sınırlı olmayan mekâna,
sınırlı olmayan zamana gidiyorum ben;
en sevda halimle, en yaşayan halimle,
gidiyorum dostlarım,
hoşçakalın, hoşçakalın...
beni yaşamımla sorgula iki gözüm,
beni yüreğimle, beni özümle,
bilimle anla beni, felsefeyle anla beni,
tarihle anla beni,
ve öyle yargıla.
yedi bölge, dört deniz, yedi iklim, altmış yedi şehir kısımına özellikle dikkatinizi çekerim.
(bkz: ersin ergün keleş)
(bkz: beni tarihle yargıla)
edit: saniyede eksiyi basan, bari bekle de okumadığını belli etme...
mutluluğu için dövüştüğüm insanlar,
yedi bölge, dört deniz,
yedi iklim, altmış yedi şehir,
okullar, mahalleler, köprüler, tren yolları...
deniz kıyıları, balıkçı motorları, takalar,
asfalt yolu boyu dizilmiş fabrikalar,
ve işçiler ve köylüler...
hoşçakal ülkem
hoşçakal anne, hoşçakal baba, kardeşim,
hoşçakal sevgilim, hoşçakal dünya,
hoşçakalın dünyanın bütün halkları,
sınırlı olmayan mekâna,
sınırlı olmayan zamana gidiyorum ben;
en sevda halimle, en yaşayan halimle,
gidiyorum dostlarım,
hoşçakalın, hoşçakalın...
beni yaşamımla sorgula iki gözüm,
beni yüreğimle, beni özümle,
bilimle anla beni, felsefeyle anla beni,
tarihle anla beni,
ve öyle yargıla.
yedi bölge, dört deniz, yedi iklim, altmış yedi şehir kısımına özellikle dikkatinizi çekerim.
(bkz: ersin ergün keleş)
(bkz: beni tarihle yargıla)
edit: saniyede eksiyi basan, bari bekle de okumadığını belli etme...
harika sesli, müthiş sanatçı. vatan hainiydi diyen insancıkların da, keşke olmasaydı adlı belgeselin ahmet kaya bölümlerini izlemelerini öneririm.
yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe.
yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe.
kendisine vatan haini diyenlerin şu şarkıları dinlemeleri gerekir.
http://fizy.com/s/1agyq1#s/1ajf4r
http://fizy.com/s/1agyq1#s/1ahsyj
(bkz: ahmet kaya vatan hainliğine devam ediyor hala)
https://www.youtube.com/watch?v=NVKDERSnPJM
http://fizy.com/s/1agyq1#s/1ajf4r
http://fizy.com/s/1agyq1#s/1ahsyj
(bkz: ahmet kaya vatan hainliğine devam ediyor hala)
https://www.youtube.com/watch?v=NVKDERSnPJM
önceki gün bir sınır karakolunda ölen onlarca, bilmem kaç yıl önce ankara ulus ta ölen yine onlarca
şurda burda kaybettiğimiz binlerce şehidimizin katillerine hizmet eden liderlerini özleyebilen insan.
he dersen ki ben de öyle düşünüyorum o zaman tamam. dinle sev ne yaparsan artık. fakat ülkemi severim diyosan
şehitlere üzülüyosan nası dinleyebilirsin bu adamı. illaki silahı tutan mı katil. kendisi de bir katildi onlara
destek veriyor ve yaptıklarının arkasında duruyor ise.
yine de severim diyenler adına bir merak barındırırım içimde. yarın bir gün askere giden kardeşiniz şehit düşse
en çok sevdiğiniz insanların içinde bulunduğu araba bir mayınlı saldırı sonucu patlasa
en çok sevdikleriniz ölse belki de kimbilir daha beteri, sakat kalsa
birilerine muhtaç yaşamak zorunda kalsa yine dinleyebilicek misin bu adamı??
merak etme içimde faşizan bi duygu yok. soad da aynı şekilde nefretimi üstünde toplayandır. kimse benim milletime
'ben türküm' diyene hakaret edemez.
ayrıca terör örgütünün de herhangi bir güruhun haklarını savunmayha çalışması gibi bi durum siksen yoktur.
kimse kendini kandırmasın. emperyal oyunlar bunlar. ama bazı piyonlar, kendini son kareye ulaşıp vezir olabileceğine
inandıranlara çok çabuk kanıyorlar. halbuki amaç orta hattın hakimiyetini rakibe verip savunma yapmak. bu uğurda
değil vezir fil bir başka piyona bile feda edilebilir, bir başka piyonla bile değiştirilebilinir hiç düşünmeden
daha oyunun başından.
tamam fikirlerine yaptıklarına karşıyım ama sesi şarkıları güzel diyenlere de şunu söylemeliyim.
evet sesi güzeldir cidden. allh ın bir lütfu kendisine fakat isterse benim canıma can katıcak olsun sesi
beni zengin yapıcak olsun hayatımı değiştirsin banane. yine dinlemem.
beni hayatıma kasteden biri beni iki dakika mutlu edicek diye niye dinliyeyim.
benim kardeşime babama bana doğmamış çocuğuma torunuma sevdiklerime kasteden birini her ne söylerse söylesin
niye dinliyeyim.
bahtsız kardelenin de söylediği gibi ben de kürdüm size mi kaldı benim hakkımı savunmak ve böyle mi savunuyosunuz
hakkımı!!
fazla söze ne hacet hayat konuşuyor vesselam.
edith piaf not!!!
bu öylesine bir entry değil. oyle can sıkıntısı için yazılan falan.
daşak geçmek için yazılan bişey değil. eksi artı eh işte her ne oy veriyosan bi msj butonunu yaksan
ne güzel olur. hata mı bilsem. hataysa düzeltsem. belki de sen düzelirsin kimbilir.
sözlük bişey katsa yani ikimizden birine belki ikimizede.
yak mesaj butonunu çekinme lütfen. büyük ricamdır. çok büyük ricamdır.
şurda burda kaybettiğimiz binlerce şehidimizin katillerine hizmet eden liderlerini özleyebilen insan.
he dersen ki ben de öyle düşünüyorum o zaman tamam. dinle sev ne yaparsan artık. fakat ülkemi severim diyosan
şehitlere üzülüyosan nası dinleyebilirsin bu adamı. illaki silahı tutan mı katil. kendisi de bir katildi onlara
destek veriyor ve yaptıklarının arkasında duruyor ise.
yine de severim diyenler adına bir merak barındırırım içimde. yarın bir gün askere giden kardeşiniz şehit düşse
en çok sevdiğiniz insanların içinde bulunduğu araba bir mayınlı saldırı sonucu patlasa
en çok sevdikleriniz ölse belki de kimbilir daha beteri, sakat kalsa
birilerine muhtaç yaşamak zorunda kalsa yine dinleyebilicek misin bu adamı??
merak etme içimde faşizan bi duygu yok. soad da aynı şekilde nefretimi üstünde toplayandır. kimse benim milletime
'ben türküm' diyene hakaret edemez.
ayrıca terör örgütünün de herhangi bir güruhun haklarını savunmayha çalışması gibi bi durum siksen yoktur.
kimse kendini kandırmasın. emperyal oyunlar bunlar. ama bazı piyonlar, kendini son kareye ulaşıp vezir olabileceğine
inandıranlara çok çabuk kanıyorlar. halbuki amaç orta hattın hakimiyetini rakibe verip savunma yapmak. bu uğurda
değil vezir fil bir başka piyona bile feda edilebilir, bir başka piyonla bile değiştirilebilinir hiç düşünmeden
daha oyunun başından.
tamam fikirlerine yaptıklarına karşıyım ama sesi şarkıları güzel diyenlere de şunu söylemeliyim.
evet sesi güzeldir cidden. allh ın bir lütfu kendisine fakat isterse benim canıma can katıcak olsun sesi
beni zengin yapıcak olsun hayatımı değiştirsin banane. yine dinlemem.
beni hayatıma kasteden biri beni iki dakika mutlu edicek diye niye dinliyeyim.
benim kardeşime babama bana doğmamış çocuğuma torunuma sevdiklerime kasteden birini her ne söylerse söylesin
niye dinliyeyim.
bahtsız kardelenin de söylediği gibi ben de kürdüm size mi kaldı benim hakkımı savunmak ve böyle mi savunuyosunuz
hakkımı!!
fazla söze ne hacet hayat konuşuyor vesselam.
edith piaf not!!!
bu öylesine bir entry değil. oyle can sıkıntısı için yazılan falan.
daşak geçmek için yazılan bişey değil. eksi artı eh işte her ne oy veriyosan bi msj butonunu yaksan
ne güzel olur. hata mı bilsem. hataysa düzeltsem. belki de sen düzelirsin kimbilir.
sözlük bişey katsa yani ikimizden birine belki ikimizede.
yak mesaj butonunu çekinme lütfen. büyük ricamdır. çok büyük ricamdır.
(#8445168)
--spoiler--
içişleri Bakanlığı
Jandarma Genel Komutanlığı
ANKARA
TERÖRiSTBAŞI ABDULLAH ÖCALAN'IN
16-21 ŞUBAT TARiHLERi ARASINDA
ALINAN iFADESiNE iLiŞKiN TUTANAK
(ifade tutanağı Teröristbaşı A.Öcalan
tarafından imzalanmıştır)
"çok gizli" sf 39
bu sayfası yalnızca devamı olup belgelerinin gizli tutulan bir kısmı ise hala gizli olarak tutuluyormuş diye duydum.
aponun açıklamasına göre birçok ünlü iş adamı ve sanatçı pkk ya yardım ve yataklık ediyormuş. bu da belgesi imiş.
http://img88.imageshack.us/f/belge13xy5oz.jpg/
--spoiler--
--spoiler--
içişleri Bakanlığı
Jandarma Genel Komutanlığı
ANKARA
TERÖRiSTBAŞI ABDULLAH ÖCALAN'IN
16-21 ŞUBAT TARiHLERi ARASINDA
ALINAN iFADESiNE iLiŞKiN TUTANAK
(ifade tutanağı Teröristbaşı A.Öcalan
tarafından imzalanmıştır)
"çok gizli" sf 39
bu sayfası yalnızca devamı olup belgelerinin gizli tutulan bir kısmı ise hala gizli olarak tutuluyormuş diye duydum.
aponun açıklamasına göre birçok ünlü iş adamı ve sanatçı pkk ya yardım ve yataklık ediyormuş. bu da belgesi imiş.
http://img88.imageshack.us/f/belge13xy5oz.jpg/
--spoiler--
apo nun propagandasını yapan sonra bende türkiyeyi seviyorum dien ama sevmeyen yüzsüz karaktersiz bir rahmetli.
yardım ve yataklıktan kasıt televizyona çıkıp para almadan şarkı söylemekse, diğer televizyonlarda da bunu defalarca yapan adamdır ahmet kaya. hatta geçenlerde başbakan da bunu belirtmişti. "ben belediye başkanıyken ahmet'i ne zaman çağırsam gelip ücretsiz konserlere çıkardı" demişti başbakan. ahmet kaya'nın sazcısı ise ücretli konserlerin paralarının yarısını orkestraya dağıttığını söylemiştir. dolayısıyla ortada suç yoktur. zaten ahmet kaya bu suçlamalardan beraat etmiştir.
edit: yine anlamamış. rte zamanında verdiği konserler siyasi parti için değil, halk içindir. konserlerini terör örgütüne yardım için yapsaydı 20 yıllık sanat hayatında yapardı. ama bu yolu seçmedi.
edit: yine anlamamış. rte zamanında verdiği konserler siyasi parti için değil, halk içindir. konserlerini terör örgütüne yardım için yapsaydı 20 yıllık sanat hayatında yapardı. ama bu yolu seçmedi.
abdullah öcalan bile itiraf ediyor bazı kabzımallar hala anlamıyor. pes doğrusu pes.
bir terör örgütüne katkı sağlamak amaçlı konser vermekle bir siyasi parti için konser vermeyi bir tutanların dinlediği. yazık güzel ülkeme. okumaktan acizlerle çevrili etraf.
bir terör örgütüne katkı sağlamak amaçlı konser vermekle bir siyasi parti için konser vermeyi bir tutanların dinlediği. yazık güzel ülkeme. okumaktan acizlerle çevrili etraf.
arada kalmışlığın en büyük örneğidir..
kendi milletine sırtını dönmeden bütün türkiye'yi kucaklamaya çalışmıştır. fakat başaramamıştır. gerek kürt milliyetçileri, gerekse türk milliyetçileri tarafından ağır hakaretlere uğramış ve bir saf seçmek zorunda bırakılmıştır. ama bunu yapmayı asla istememiştir...
mekanın cennet olsun...
kendi milletine sırtını dönmeden bütün türkiye'yi kucaklamaya çalışmıştır. fakat başaramamıştır. gerek kürt milliyetçileri, gerekse türk milliyetçileri tarafından ağır hakaretlere uğramış ve bir saf seçmek zorunda bırakılmıştır. ama bunu yapmayı asla istememiştir...
mekanın cennet olsun...
metalci olsun, rapci olsun, punk olsun, emo olsun, popcu olsun... her tarzdan, her kültürden insanın ayrım yapmadan dinlebileceği yegane insan. türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısı.
kürt açılımı konusunda fikirlerini meydana getirdiği için terörist damgası yemiş sanatçıdır. şarkılar 10 numara olup damardan giren şarkılardır. bir kaç tanesini yazayım.
(bkz: söyle)
(bkz: korkarım)
(bkz: kum gibi)
(bkz: adı yılmaz)
(bkz: doğum günü)
(bkz: bu gala daşlı gala)
şahsen bunlar dinlediğim ve en çok sevdiğim şarkılarıdır.
(bkz: söyle)
(bkz: korkarım)
(bkz: kum gibi)
(bkz: adı yılmaz)
(bkz: doğum günü)
(bkz: bu gala daşlı gala)
şahsen bunlar dinlediğim ve en çok sevdiğim şarkılarıdır.
vefatından yıllar sonra bile fransadaki gurbetçilerimizin pariste gördüklerini iddia ettikleri muhterem sanatçımız, mübarek insan
defalarca dinlense de bıkılmayacak şarkıların büyük yorumcusu, yüreği de sesi kadar güzel insan.
(bkz: yüreğim kanıyor)
(bkz: kendine iyi bak)
(bkz: biz üç kişiydik)
(bkz: hani benim gençliğim)
(bkz: yüreğim kanıyor)
(bkz: kendine iyi bak)
(bkz: hani benim gençliğim)
türk milleti için apo köpeğinden bir farkı olmaması gerekirken, hayret edilecek bir şekilde sahiplenilen bölücü mefta.
hemen hemen bütün şarkıları pkk ve dağlardaki köpek sürüsüne ithaf edilmiştir. en bariz örneği;
(bkz: vallah apoyu özledim)
hemen hemen bütün şarkıları pkk ve dağlardaki köpek sürüsüne ithaf edilmiştir. en bariz örneği;
(bkz: vallah apoyu özledim)
sarkilari insani baska bir aleme goturuyor.. turkiye nin gorebilecegi en basarili sarkicidir kendileri...
Bir sanatsever iseniz ve almak istediğiniz şey sanat ise, bir deryadır Ahmet Kaya. Almak istediğiniz siyasi görüş ise çorak bir topraktır, siyasi görüşü sapkındır. Ancak, almak istediğiniz siyasi görüş ise, yanlış kapıyı çalıyorsunuz demektir, çünkü Ahmet kaya siyaset adamı değildir. Ahmet Kaya dinlememek ve siyasi duruşundan ötürü protesto etmek, bardağın dolu tarafını görememektir. Sanatıyla devleşen siyasi duruşuyla küçülen bir insandır. Burada önemli olan, doğru şeyi doğru yerde aramaktır.
her görüşten kişilerin dinlediği sanatçı.
eskiden albümlerinin hepsine sahip olduğum lakin bölücü yönünü iyice açığa vurduğu andan itibaren tamamen hayatımdan ve milli duyguları kabarık insanların da aynı şekilde hayatından çıkardığı kürt türkücü.
kendi dilinde türkü okuyacağını söyledi diye çatallarla kovdukları; memleketinden, anacığından, eşinden, dostundan ayrı düşmüş bir adama ''apoyu özlemekten'' başka çare bırakmadıkılarını anlamayan insanların hala düzenli olarak saldırılarına uğrayan çok sevgili sanatçımız. ben apoyu özlemedim ama ahmet abiyi çok özledim...
özgürlükçü-sosyalist yapısı ile türkiye'de etnik köken gözetmeden adam akıllı bir şeyler yapmaya çalışmıştır zamanında. herkes tarafından çok sevilen bir kişidir kendisi. fakat kürt olmasından ötürü türk milliyetçileri tarafından dışlanmış, kürt milliyetçileri tarafından kendi saflarında yer alması için baskıya uğramıştır. kendisine başka bir çıkar yol bırakılmamıştır.
bir çok güzide sanatçı gibi faşistlerin oyununa gelmiştir. mekanı cennet olsun...
bir çok güzide sanatçı gibi faşistlerin oyununa gelmiştir. mekanı cennet olsun...
belcika'da karadenizlilerin takildigi bir kahvede birden ahmet kaya sarkisi calmaya baslar, ben dumur olmaya hazirlanirken bir masadan 'ac ula sesi!' sesi yukselir ve hoparlorlerden bangir bangir ahmet kaya'nin sesi gelir. bu esnada millet ickisini yukari kaldirip serefe demeler felan derken takoz recep agzi acik sekilde onlara izlemektedir.
tanim: her kesimden dinleyicisi olan.
tanim: her kesimden dinleyicisi olan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar