bugün

ahmet kaya

önceki gün bir sınır karakolunda ölen onlarca, bilmem kaç yıl önce ankara ulus ta ölen yine onlarca

şurda burda kaybettiğimiz binlerce şehidimizin katillerine hizmet eden liderlerini özleyebilen insan.

he dersen ki ben de öyle düşünüyorum o zaman tamam. dinle sev ne yaparsan artık. fakat ülkemi severim diyosan

şehitlere üzülüyosan nası dinleyebilirsin bu adamı. illaki silahı tutan mı katil. kendisi de bir katildi onlara

destek veriyor ve yaptıklarının arkasında duruyor ise.

yine de severim diyenler adına bir merak barındırırım içimde. yarın bir gün askere giden kardeşiniz şehit düşse

en çok sevdiğiniz insanların içinde bulunduğu araba bir mayınlı saldırı sonucu patlasa

en çok sevdikleriniz ölse belki de kimbilir daha beteri, sakat kalsa

birilerine muhtaç yaşamak zorunda kalsa yine dinleyebilicek misin bu adamı??

merak etme içimde faşizan bi duygu yok. soad da aynı şekilde nefretimi üstünde toplayandır. kimse benim milletime

'ben türküm' diyene hakaret edemez.

ayrıca terör örgütünün de herhangi bir güruhun haklarını savunmayha çalışması gibi bi durum siksen yoktur.

kimse kendini kandırmasın. emperyal oyunlar bunlar. ama bazı piyonlar, kendini son kareye ulaşıp vezir olabileceğine

inandıranlara çok çabuk kanıyorlar. halbuki amaç orta hattın hakimiyetini rakibe verip savunma yapmak. bu uğurda

değil vezir fil bir başka piyona bile feda edilebilir, bir başka piyonla bile değiştirilebilinir hiç düşünmeden

daha oyunun başından.

tamam fikirlerine yaptıklarına karşıyım ama sesi şarkıları güzel diyenlere de şunu söylemeliyim.

evet sesi güzeldir cidden. allh ın bir lütfu kendisine fakat isterse benim canıma can katıcak olsun sesi

beni zengin yapıcak olsun hayatımı değiştirsin banane. yine dinlemem.

beni hayatıma kasteden biri beni iki dakika mutlu edicek diye niye dinliyeyim.

benim kardeşime babama bana doğmamış çocuğuma torunuma sevdiklerime kasteden birini her ne söylerse söylesin

niye dinliyeyim.

bahtsız kardelenin de söylediği gibi ben de kürdüm size mi kaldı benim hakkımı savunmak ve böyle mi savunuyosunuz

hakkımı!!

fazla söze ne hacet hayat konuşuyor vesselam.

edith piaf not!!!

bu öylesine bir entry değil. oyle can sıkıntısı için yazılan falan.

daşak geçmek için yazılan bişey değil. eksi artı eh işte her ne oy veriyosan bi msj butonunu yaksan

ne güzel olur. hata mı bilsem. hataysa düzeltsem. belki de sen düzelirsin kimbilir.

sözlük bişey katsa yani ikimizden birine belki ikimizede.

yak mesaj butonunu çekinme lütfen. büyük ricamdır. çok büyük ricamdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026