bugün
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- anın fotoğrafı20
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek4
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- fantastik sinemanın sıkıcılığı4
- telegram kullanan erkek8
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- kolları damarlı erkek5
- üzülünce halıya uzanmak10
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce3
- uludağ itiraf10
- aşk nedir8
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- iremga7
- çok zeki olup belli etmemek4
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- yol arkadaşım3
- elf gözlerim ebeminkini görüyor yakup3
- haydi yorgun mermi okula6
- aşkım uruk hai olsam beni sever miydin3
- elfler kadir kıymet bilmiyor anne3
- reddit kullanan erkek4
- yazarların en sevdiği şeyler15
- jalapeno6
- sapyoseksüel kızlar bir saniye bakabilir mi3
- yaşlandıkça beliren durumlar3
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- yarın okulların açılacak olması5
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak2
- whatsapp grubu kuralım5
- tmdb2
- islamda namaz yoktur21
- discord kullanan erkek3
- aşkım arwen mi ben mi diyen kız2
- letterboxd2
- zorbalanmaya alışkın insan6
- avrupa çıkışlı yapay zeka sohbet botları2
- yeralti edebiyatcisi12
- hakan günday2
- galatasaray12
- iletişim kurulamayan kişiyi hayattan silmek3
önceki gün bir sınır karakolunda ölen onlarca, bilmem kaç yıl önce ankara ulus ta ölen yine onlarca
şurda burda kaybettiğimiz binlerce şehidimizin katillerine hizmet eden liderlerini özleyebilen insan.
he dersen ki ben de öyle düşünüyorum o zaman tamam. dinle sev ne yaparsan artık. fakat ülkemi severim diyosan
şehitlere üzülüyosan nası dinleyebilirsin bu adamı. illaki silahı tutan mı katil. kendisi de bir katildi onlara
destek veriyor ve yaptıklarının arkasında duruyor ise.
yine de severim diyenler adına bir merak barındırırım içimde. yarın bir gün askere giden kardeşiniz şehit düşse
en çok sevdiğiniz insanların içinde bulunduğu araba bir mayınlı saldırı sonucu patlasa
en çok sevdikleriniz ölse belki de kimbilir daha beteri, sakat kalsa
birilerine muhtaç yaşamak zorunda kalsa yine dinleyebilicek misin bu adamı??
merak etme içimde faşizan bi duygu yok. soad da aynı şekilde nefretimi üstünde toplayandır. kimse benim milletime
'ben türküm' diyene hakaret edemez.
ayrıca terör örgütünün de herhangi bir güruhun haklarını savunmayha çalışması gibi bi durum siksen yoktur.
kimse kendini kandırmasın. emperyal oyunlar bunlar. ama bazı piyonlar, kendini son kareye ulaşıp vezir olabileceğine
inandıranlara çok çabuk kanıyorlar. halbuki amaç orta hattın hakimiyetini rakibe verip savunma yapmak. bu uğurda
değil vezir fil bir başka piyona bile feda edilebilir, bir başka piyonla bile değiştirilebilinir hiç düşünmeden
daha oyunun başından.
tamam fikirlerine yaptıklarına karşıyım ama sesi şarkıları güzel diyenlere de şunu söylemeliyim.
evet sesi güzeldir cidden. allh ın bir lütfu kendisine fakat isterse benim canıma can katıcak olsun sesi
beni zengin yapıcak olsun hayatımı değiştirsin banane. yine dinlemem.
beni hayatıma kasteden biri beni iki dakika mutlu edicek diye niye dinliyeyim.
benim kardeşime babama bana doğmamış çocuğuma torunuma sevdiklerime kasteden birini her ne söylerse söylesin
niye dinliyeyim.
bahtsız kardelenin de söylediği gibi ben de kürdüm size mi kaldı benim hakkımı savunmak ve böyle mi savunuyosunuz
hakkımı!!
fazla söze ne hacet hayat konuşuyor vesselam.
edith piaf not!!!
bu öylesine bir entry değil. oyle can sıkıntısı için yazılan falan.
daşak geçmek için yazılan bişey değil. eksi artı eh işte her ne oy veriyosan bi msj butonunu yaksan
ne güzel olur. hata mı bilsem. hataysa düzeltsem. belki de sen düzelirsin kimbilir.
sözlük bişey katsa yani ikimizden birine belki ikimizede.
yak mesaj butonunu çekinme lütfen. büyük ricamdır. çok büyük ricamdır.
şurda burda kaybettiğimiz binlerce şehidimizin katillerine hizmet eden liderlerini özleyebilen insan.
he dersen ki ben de öyle düşünüyorum o zaman tamam. dinle sev ne yaparsan artık. fakat ülkemi severim diyosan
şehitlere üzülüyosan nası dinleyebilirsin bu adamı. illaki silahı tutan mı katil. kendisi de bir katildi onlara
destek veriyor ve yaptıklarının arkasında duruyor ise.
yine de severim diyenler adına bir merak barındırırım içimde. yarın bir gün askere giden kardeşiniz şehit düşse
en çok sevdiğiniz insanların içinde bulunduğu araba bir mayınlı saldırı sonucu patlasa
en çok sevdikleriniz ölse belki de kimbilir daha beteri, sakat kalsa
birilerine muhtaç yaşamak zorunda kalsa yine dinleyebilicek misin bu adamı??
merak etme içimde faşizan bi duygu yok. soad da aynı şekilde nefretimi üstünde toplayandır. kimse benim milletime
'ben türküm' diyene hakaret edemez.
ayrıca terör örgütünün de herhangi bir güruhun haklarını savunmayha çalışması gibi bi durum siksen yoktur.
kimse kendini kandırmasın. emperyal oyunlar bunlar. ama bazı piyonlar, kendini son kareye ulaşıp vezir olabileceğine
inandıranlara çok çabuk kanıyorlar. halbuki amaç orta hattın hakimiyetini rakibe verip savunma yapmak. bu uğurda
değil vezir fil bir başka piyona bile feda edilebilir, bir başka piyonla bile değiştirilebilinir hiç düşünmeden
daha oyunun başından.
tamam fikirlerine yaptıklarına karşıyım ama sesi şarkıları güzel diyenlere de şunu söylemeliyim.
evet sesi güzeldir cidden. allh ın bir lütfu kendisine fakat isterse benim canıma can katıcak olsun sesi
beni zengin yapıcak olsun hayatımı değiştirsin banane. yine dinlemem.
beni hayatıma kasteden biri beni iki dakika mutlu edicek diye niye dinliyeyim.
benim kardeşime babama bana doğmamış çocuğuma torunuma sevdiklerime kasteden birini her ne söylerse söylesin
niye dinliyeyim.
bahtsız kardelenin de söylediği gibi ben de kürdüm size mi kaldı benim hakkımı savunmak ve böyle mi savunuyosunuz
hakkımı!!
fazla söze ne hacet hayat konuşuyor vesselam.
edith piaf not!!!
bu öylesine bir entry değil. oyle can sıkıntısı için yazılan falan.
daşak geçmek için yazılan bişey değil. eksi artı eh işte her ne oy veriyosan bi msj butonunu yaksan
ne güzel olur. hata mı bilsem. hataysa düzeltsem. belki de sen düzelirsin kimbilir.
sözlük bişey katsa yani ikimizden birine belki ikimizede.
yak mesaj butonunu çekinme lütfen. büyük ricamdır. çok büyük ricamdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar