bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek9
- sineğe yumruk atmak2
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız2
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- coco star6
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- bu hesap gizlidir2
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- anne baba özlemi4
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- yapay zeka moderatörü7
- tecavüze ceza önerisi7
- ctrlx abla11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- erkek olmanın çok zor olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- antipanik8
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- kitap okuyan erkek9
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- kemal kılıçdaroğlu36
- pitbull sami2
- oytunkaran'ı özlemek6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- uysaljakoben adamdır3
- cilgincapkin7
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- silvermist8
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- ktç'nin hala hayatta olması10
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- dinleri de insan yarattı2
- reha muhtar25
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- ekonomi çok iyi11
Bu sene büyük ihtimal birkaç Grammy kazanacak yeni ses.
yaşından büyük gösteren, tombik, müthiş ses tınısına sahip şarkıcı. rolling in the deep şarkısına kurban olunur.
daha yeni yeni dinlemeye başladığım için aklıma küfretme sebebim.hele bir "some one like you" vardır iç parçalar. 10 "kibariye-gün gelir sevdiğin neden dönmesin" etkisi yapar.*
o (bkz: someone like you) şarkısı nedir öyle yahu . bir şarkı canlı olarak bu kadar mı güzel , bu kadar mı içten , bu kadar mı hissederek söylenir . gözlerimi yaşartıyor yemin ederim . güzellik desen bu kadar tatlı bir ifade mi olur . hafif balık etli olması ayrı bir güzellik katmış . o kollarını alıp ısırası geliyor yavrumun . (bkz: yirim yirim)
hem güzel sesli hem güzel yüzlüdür. dinlenmelidir. sevilmelidir.
etkileyici bir sese sahip ingiliz şarkıcı-söz yazarı. Rolling in the deep ve someone like you şarkıları ayrı bir harikadır.
harika, mükemmel, inanılmaz; buraya birçok müthiş sıfat getirilebilecek şarkıcıdır.
mükemmel bir sese sahip şarkıcı, 21 isimli albümünde resmen kötü şarkı yok gerçi öyle bir ses var ki hatunda kötü şarkıyı bile güzelleştirecek cinsten.
peygamber ilan ettiğim, dünyanın en güzel kadın sesi.
someone like you'nun klibi aşağıdadır.
http://youtu.be/hLQl3WQQoQ0
bu hatuna şişman diyeni tokatlarım.
http://defbatlynch.tumblr...-not-fat-just-big-hearted
(bkz: in adele we trust)
someone like you'nun klibi aşağıdadır.
http://youtu.be/hLQl3WQQoQ0
bu hatuna şişman diyeni tokatlarım.
http://defbatlynch.tumblr...-not-fat-just-big-hearted
(bkz: in adele we trust)
hem güzel,hem güzel sesli hatun.prens harry ile sevgili olmak istiyorum diye bir açıklama yapmıştır,zayıflasa bu kadar güzel olmaz,set fire to the rain ve rolling in te deep gibi mükemmel şarkılara sahip kızıl mavi gözlü ingiliz.
bu kadının sesi sanki size yoldaş. hiç yorulmazmış gibi insan bu sesle yola çıkarsa mesela. ya da sevmeye başlarsa birisini, hiç sıkılmazmış gibi.
sesi kadar yüzünün güzelliğine de dikkat edilmesini istediğim yetenekli kadın. şarkıları kaliteli, müziği güzel, inanılmaz asil. daha ne olsun.
itiraf etmek gerekirse kendisinin rolling in the deep şarkısını ilk duyduğumda adele diye bir sanatçının varlığından haberdar değildim ve ses benzerliğinden dolayı kendisini amy winehouse zannettim.gerçekten iyiymiş.
ikinci amy winehouse.
harika bir ses.
harika bir ses.
Set fire to the rain şarkısını dinlerken isyan edesim, bağırıp çağırasım gelen şarkıcı.
(#13174365)
daha önce isabelle geffroy namıdiğer zaz içinde söylemiştim aynı şeyleri. siz neden bizden üstünsünüz? neden rolling in the deep şarkısının klibinde gördüğüm bardakların içerisindeki suyun titremesi beni bu kadar etkiliyor? neden böyle bir sesin var, hiç kısılmaz mı o ses? bitmeyen sorular. insan kendisinden üstün insanları merak eder, bende bu yüzden merak ediyorum sanırım bu kadar.
birde bizim sanatçılarımızı düşünüyorum, kaç senedir hep aynı şeyler. yazın patlayan şarkılar, kışın kendini nadasa bırakmalar, hergün magazin programlarında irdelenen bomboş hayatlar. arkadaş git gerçek sanatçıları incele, bizde birşeyler kapabilelim, bir ders çıkarabilelim kendimize.
ülkemizden hiç bir zaman adele, zaz çıkmayacak belki ama neden haketmeyen insanlar, hakedenlerden fazla değer görür anlamak güç; kafa yormakta saçmalık...
daha önce isabelle geffroy namıdiğer zaz içinde söylemiştim aynı şeyleri. siz neden bizden üstünsünüz? neden rolling in the deep şarkısının klibinde gördüğüm bardakların içerisindeki suyun titremesi beni bu kadar etkiliyor? neden böyle bir sesin var, hiç kısılmaz mı o ses? bitmeyen sorular. insan kendisinden üstün insanları merak eder, bende bu yüzden merak ediyorum sanırım bu kadar.
birde bizim sanatçılarımızı düşünüyorum, kaç senedir hep aynı şeyler. yazın patlayan şarkılar, kışın kendini nadasa bırakmalar, hergün magazin programlarında irdelenen bomboş hayatlar. arkadaş git gerçek sanatçıları incele, bizde birşeyler kapabilelim, bir ders çıkarabilelim kendimize.
ülkemizden hiç bir zaman adele, zaz çıkmayacak belki ama neden haketmeyen insanlar, hakedenlerden fazla değer görür anlamak güç; kafa yormakta saçmalık...
alınıp yanakları sıkıla sıkıla, mıncırıla mıncırıla kızartılmak istenen, ay parçası gibi yüzü olan ve dünyanın en iyi yazarı dahi olsanız betimleyemeyeceğiniz kadar güzel sesi olan ingiliz kadın.
arkadaş:
+şunu bir dinlesene,
play tuşuna basılır
-bu ne lan... nası bir ses bu.
+şunu bir dinlesene,
play tuşuna basılır
-bu ne lan... nası bir ses bu.
rolling in the deep şarkısını bir de piano-çello versiyonu dinlenmelidir gerçekten müthiş.
albümleri eşelendikçe şaheserler bulunan britanyalı şarkıcı. biraz soul biraz jazz. eh, ikisinin karıştığı ortamdabluesda eksik olmuyor. belki de şarkılar sıradan da ses büyüleyici.bilemedim şimdi`.
ama ne olursa olsun tüm şarkıları dinlenmelidir. hatta osursa dinlenmelidir. pek çok şarkıcı(!)nın şarkı söylemesinden daha güzel osurduğuna iddiaya girerim.
ama ne olursa olsun tüm şarkıları dinlenmelidir. hatta osursa dinlenmelidir. pek çok şarkıcı(!)nın şarkı söylemesinden daha güzel osurduğuna iddiaya girerim.
sesinin güzelliğinin yanı sıra, müzik kalitesiyle de beni benden almış hatun kişisidir.
her gün ise giderken ayni saatte radyodan dinleyip ulan bir de albümünü alalim dedigimde ve aldigimda pismanlik duydugum, yahu neden daha önce almamisim dedidigim sanatci. ama harbi sanatci, dekolte göstererek popüler olmayanlardan...
edit : tombiş.
edit : tombiş.
http://www.youtube.com/wa...v=rYEDA3JcQqw&ob=av2e
rolling in the deep şarkısıya dinlemeye başladığım, tombiş amy diyebileceğim şarkıcı.
rolling in the deep şarkısıya dinlemeye başladığım, tombiş amy diyebileceğim şarkıcı.
müzik endüstrisi içinde yer bulmak için güzel bir kalça veya seksi bir görünüme sahip olmaya ihtiyaç duyulmadığını ispatlamış hatun kişisi. sesine diyecek lafımız yok, live kayıtları listeye alınıp tekrar tekrar dinlenesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar