bugün
- kadınların aradığı erkek modeli9
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi22
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- kürtlerin vatan haini olmakla haklı olması4
- üniversite hayatı8
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir16
- tatile çıkılmayacak arkadaş tipleri4
- nivea caring beauty3
- sevgilinin en yakın arkadaşı ile yatmak5
- memurların asgari ücret alması5
- penis deliğinden içeri giren kene10
- en gey özelliğiniz10
- altın bozdurup araba alınır mı2
- admin de insan3
- ilişkilerin flörte dönüşememe sebebi3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması8
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır6
- ali cabbar5
- sokakta kedi görünce akla nervio'nun gelmesi3
- anın görüntüsü27
- 50 bin dolara götünü açarak çarşıda koşar mısın4
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- tinder'dan hatun düşürmek4
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- günü gününe uymamak5
- gocu ve ktç'yi üst üste koymak4
- kürdistan kurulursa huzurun geleceği gerçeği3
- göt deliği yalatmak11
- 5 haziran 20264
- ormanda ayin yapan kızlar2
- yakışıklı olmanın zararları4
- yıllar sonra ulaşan arkadaş3
- türk tarihçilerin genellikle milliyetçi olması4
- iran'ın sessiz zaferi3
- yazarları şu an heyecanlandıran şeyler4
- iki dizelik şiirler4
- fırtınalı ve yağmurlu havada balkonda sigara içmek3
- ısparta gül festivali4
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- alsancak vs karşıyaka vs bornova2
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- gül gibi kız olma kriterleri7
- evlilik masrafları14
- sek miyim3
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- beşiktaş ın çok kötü yönetilmesi3
- insansız hava aracı3
- ktç nerede lan5
23 yaşındaymış hiç göstermiyor ya neyse... sevgilisi yüzünden sanatına ara vermiş olması şaşırtıcı gerçekten, ulan hani aşk ilham verirdi. tabi bu şöhreti bıraktıracak bir aşk bulması daha da şaşırtıcı...
sigara içiyormuş çok üzüldüm öğrenince bu sesi fazla uzun süre duyamayacağız kendine yazık ediyor.
set fire to the rain şarkısında 'watched it pour' diye bağırdıktan sonra ağzı ısırılası kadın. öpüpte başa koyulası, yemeyip yanında yatılası.
adel diye okunan.
amk hep adele derdim ben buna, adel miş ya adı.
amk hep adele derdim ben buna, adel miş ya adı.
kendisinin 5 yıl ara vereceği haberi asılsızdır.
bu ayın 21'indeki brit awards'tan sonra stüdyoya kayda gireceğini resmi sitesinden doğrulamıştır.
"I've a few days off now, and then it's the Brit Awards here at home and then I'm straight into the studio. BOYYAHH! 5 years? More like 5 days!"
http://adele.tv/blog/412/...ite-number-but-now-it-s-6
bu ayın 21'indeki brit awards'tan sonra stüdyoya kayda gireceğini resmi sitesinden doğrulamıştır.
"I've a few days off now, and then it's the Brit Awards here at home and then I'm straight into the studio. BOYYAHH! 5 years? More like 5 days!"
http://adele.tv/blog/412/...ite-number-but-now-it-s-6
neo soul müziğin carlos tevez'i. aileyi ya da manitayı kariyere tercih edenlerden. demek ki aşırı başarıya doyunca insanda bir sıkılma, tadında bırakma hissi doğuyor. çünkü diğer albümde kendisinden daha çok şey beklenecek.
ankarada konser vermeden önce ne arasıymış diye merak ettirmiştir.
çok dinlediğim, bildiğim bir şahıs değil. son dönemdeki popülerliği sayesinde biliyorum sadece. şu son haberi gördüm. müziğe ara vermiş, hem de 5 yıl. teoman ı hatırlattı bana, ama o en azından mantık çerçevesine oturtulabilir. bu çok daha malca geldi bana. müzik yapmak dediğimiz şey sabah 8, akşam 5 çalışmak mıdır ki bu kadar net sınır koyabiliyorsun? tam 1825 gün sonra, kendini hazır hissedip, ilişkilerini yoluna koyup, müzik yapmaya mı başlayacaksın? saçma ötesi. yapmak istemiyorsan, bir süre çalışmalarıma ara veriyorum, albüm çıkarmayacağım, kendimi hazır hissettiğimde döneceğim dersin, olur biter. 4-5 yılmış, pehh.
6 grammy almasına şaşırdığım sanatçıdır. lady gaga'ya ödül kaptırmamamıştır. öbür yandan müziğe ara vermesi şaşırtıcı ve üzücüdür.
müziğe ara vermesi üzen sanatçıdır. Ayrılık şarkısı yapmayacakmış. Halbuki ayrılık şarkıları onunla çok daha başka oluyordu.
ilişkisi için müziğe 5 yıl ara verdiğini açıklamıştır.
--spoiler--
"4-5 yıllığına defolup gidiyorum, sürekli çalıştığımda ilişkilerim mahvoluyor" "böylece aşık ve mutlu kalacağım. ne yapacağımı bilmiyorum'' ayrılıkla anılmaktan rahatsız olduğunu dile getiren adele bundan sonra asla ayrılık konulu bir albüm yapmayı düşünmediğini de ekledi. (hürriyet magazin)
--spoiler--
--spoiler--
"4-5 yıllığına defolup gidiyorum, sürekli çalıştığımda ilişkilerim mahvoluyor" "böylece aşık ve mutlu kalacağım. ne yapacağımı bilmiyorum'' ayrılıkla anılmaktan rahatsız olduğunu dile getiren adele bundan sonra asla ayrılık konulu bir albüm yapmayı düşünmediğini de ekledi. (hürriyet magazin)
--spoiler--
bazılarının ismini bodoslama "adele" diye telaffuz ettiği sanatçı.
tek kelimeyle anlatmak gerekirse overrated.
54. grammy ödüllerinde salondaki herkes tarafından, ki bu herkes için de paul mccartney de var, ayakta alkışlanmış kişi. şöyle bir durup salona baktı. bir insan hayatında çok defa yaşamaz böyle bir onurlandırmayı, o da kendisini alkışlayanlara bakarken bunu düşünüyor gibiydi.
grammy gecesinde fazlasıyla hak ettiği ödüllerine kavuşmuş müzisyen.
youtube da "someone like you" şarkısının lyricsi bile 92,906,924 kez izlenmiş. aslına bakarsan çirkin hiç bir çekiciliği olmayan bir kadın fakat kendine çeken bir şeyleri var. bahsi geçen şarkı gerçekten çok iyi ama kralsın murat boz.
vücut yapmış ingiliz kadın şarkıcı.kas güzelliği sesine de vurmuş olup grammydeki tüm ödüllerini koynuna doldurmuştur.
(bkz: adele giden ecele gider)
grammy performansı da budur.
http://www.youtube.com/watch?v=s-pGWFiRuwc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=s-pGWFiRuwc&feature=related
grammy'de ki güzelliğiyle birkez daha büyülemiştir.
Bu ingiliz hatun aşmış.
Tek geçerim.
Tek geçerim.
grammy ödüllerini alıp dönmüştür evine efenim.
ingilizlerden çıkan sağlam sesli vokallerden birisi daha. amerikalılar işin biraz daha şov tarafındalar.
(bkz: set fire to the rain)
an itibariyle tarafımca dinlenen bir parçasıdır.
sesi iyidir, kendini sevdirmiştir.
an itibariyle tarafımca dinlenen bir parçasıdır.
sesi iyidir, kendini sevdirmiştir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar