bugün

/21
Anılarım olan market.
Asla unutamayacigim bir markettir kendisi.
Bimden daha uyduruk ürünleri olan market. Düşünün artık şeftalili jelibonu bile güzel değil.
jöleli jelly berry satmadığı için asla gitmediğim market.
çok görülmüş ama hiç girilmemiş markettir eğer dia gibi mikrosta kapanırsa tercihim olabilir.
bim'e laf atanlara cevabım; a101 kesinlikle bir bim değildir bim'deki bazı ürünler ülker, eti ve pınar ile rahat yarışır aklınızda olsun. ayrıca a 101 değil a101 olmalıydı doğrusu bu.
içerisinde lindt, merci gibi ithal marka çikolataları bulabileceğiniz market.

gazsız evian su bile getirmişler.
BiM'in küçük kız kardeşidir. içerde fantastik isimli gazlı içecekler vardır.
biraz pahalıdır.
9 liraya 8 gb hafıza kartı bulunan market. Teknosa da 20 lira, japon pazarında 16.5 lira.
telefonumu verdiğime pişman eden firma, bir günde 4-5 defa bak şunda indirim var, bak bunda indirim var mesajı atabiliyorlar, tamam bilgilendirilmek güzel ama şunu bir mesajda atsana kardeşim, annem babam bu kadar mesaj atmıyor bana.
bu aralar fiyatları bim den düşük olan market. rus salatası 1.2o lira idi.
burada dolapta sultani diye bir tatlı satılıyor. yok böyle bir şey. on tane yerim rahat.
(bkz: Turkuaz bim)
Mağazalarında Lindt çikolata ve evian su satılıyor. Cidden Kafa karıştırıyorlar.
indirimli kitaplar getiren market. evet indirimlerini düzenli takip ediyorum.
gelecek 7.95 tl ye 8 gb, 16,95 tl ye 16 gb kapasiteli hafıza kartı gelecektir.
Çok güzel çikolatalar getirdikleri için sevdiğim market.
aldığım olta takımının ilk denemede kırıldığı market.
899 tl`ye samsung s4 satılacaktır.
(bkz: kapış kapış)
ulan bu adamlardan bir kere kontör yukledim,gunde 50 kere indirim mesajı atıyorlar.
A101 de bildiğin süper Künefe var. Dışarıda 6-7 lira yerine 2 liraya evde otur ye.
ev alışverişi için fiyat konusunda migrosla yarışır.

hem kalitesiz hem pahalı.
ucuza sattıkları, kimsenin bilmediği tatsız tuzsuz ürünlerdir.
Bim'den ayrılan yöneticiler tarafından kurulmuş bir marketler zinciridir A101.ismini bir günde 101 şube açılmasından dolayı almıştır.Yani açılımı "açılış 101" şeklindedir.
Bir bim kadar tutmamiş marketler zinciridir.
© copyright 2005 - 2026