bugün
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek6
- gocu28
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı2
- sueda uluca4
- curaçao4
- hilal yelekçi3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- zion suzuki2
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- arda güler8
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- yeşil burun adaları3
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- kemal kılıçdaroğlu15
- naylon çorap fetişi2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- bardağı taşıran son damla7
- trt 13
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- carlsberg elephant2
- deyyus u ekber2
- karısını döven erkekler2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- özgür özel2
- vincenzo montella9
- kadınlar neyden hoşlanır10
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- enayimiknatisii10
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- sadakat2
- japonya2
- başıboş köpek sorunu4
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- avustralya9
- almanya 7 curaçao 12
- biraderane2
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- birader2
entry'ler (13)
hiç mi konuşamayız seninle?
seninle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum. hiç mi...
seninle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum. hiç mi...
bilmiyorum buraya yazdıklarımı halen okuyor musun? sanmıyorum gerçi. belki beni o kadar önemsemedin bile. ben abartıyorum belki de.
bazı sözleri tutması zor, neden böyle bilmiyorum. söz verdim, ulaşmayacağım. sana yazmayacağım. sen de bana söz verdin.
hiçbir zaman baştan sona seninle uzun uzadıya konuşamadığımızdan mı seninle böyle sohbet edebilmek istiyorum? bunu da bilmiyorum. hep uzakta ve hep bilinmez olduğundan mı? bu soruyu kendime sıkça soruyor fakat her gün e-mail'ime gelen postalar arasında senin adını arıyorum. halbuki yazmayacaksın, bunu da biliyorum. 2 yıl boyunca seni soyadınla aramışım. soyadını adın sanmışım. kötü bir şey bu. neyse.
ben sözümü tutayım, belki gün olur da o tutamaz sözünü diyorum. uzun vadeli planlarım içerisinde bir süre yaşadığın ülkede bir kursa katılmak da var. gittiğimde, halen orada olursan diye... belki sana ulaşabileceğimi düşünüyorum. sonra diyorum, zaten o zamana dek evlenmiş çoluk çocuğa karışmış olur.
aklıma bir takım sorular geliyor, senin tavsiyelerini almak istiyorum. bunu da yapamıyorum.
böyle şeyler düşünüyorum işte.
neden böyle hissediyorum? neden bunları düşünüyorum?
sen de düşünüyor musun böyle şeyler?
kendi kendime mi kuruyorum ben yani?
yarın gene umutsuzca bir acaba ile e-mail hesabımı kontrol edeceğim. böyle bir kısır döngü. aptalım sanırım. elbette sen mutlusun ve ben halen bunları düşünüyorum.
bazı sözleri tutması zor, neden böyle bilmiyorum. söz verdim, ulaşmayacağım. sana yazmayacağım. sen de bana söz verdin.
hiçbir zaman baştan sona seninle uzun uzadıya konuşamadığımızdan mı seninle böyle sohbet edebilmek istiyorum? bunu da bilmiyorum. hep uzakta ve hep bilinmez olduğundan mı? bu soruyu kendime sıkça soruyor fakat her gün e-mail'ime gelen postalar arasında senin adını arıyorum. halbuki yazmayacaksın, bunu da biliyorum. 2 yıl boyunca seni soyadınla aramışım. soyadını adın sanmışım. kötü bir şey bu. neyse.
ben sözümü tutayım, belki gün olur da o tutamaz sözünü diyorum. uzun vadeli planlarım içerisinde bir süre yaşadığın ülkede bir kursa katılmak da var. gittiğimde, halen orada olursan diye... belki sana ulaşabileceğimi düşünüyorum. sonra diyorum, zaten o zamana dek evlenmiş çoluk çocuğa karışmış olur.
aklıma bir takım sorular geliyor, senin tavsiyelerini almak istiyorum. bunu da yapamıyorum.
böyle şeyler düşünüyorum işte.
neden böyle hissediyorum? neden bunları düşünüyorum?
sen de düşünüyor musun böyle şeyler?
kendi kendime mi kuruyorum ben yani?
yarın gene umutsuzca bir acaba ile e-mail hesabımı kontrol edeceğim. böyle bir kısır döngü. aptalım sanırım. elbette sen mutlusun ve ben halen bunları düşünüyorum.
bu duyduğum tiksinti ne zaman geçecek?
ben kendime ne yaptım böyle...
ben kendime ne yaptım böyle...
doğum günü nisan 1'e denk geleni de vardır.
Doğum günüyle uyuşacak şekilde şaka yapmışçasına hayatınıza girer ve ortadan kaybolur. Merak ettirir. Kendini aratır, buldurmaz.
Doğum günüyle uyuşacak şekilde şaka yapmışçasına hayatınıza girer ve ortadan kaybolur. Merak ettirir. Kendini aratır, buldurmaz.
yazarların içlerini dökmelerine vesile olan sorudur.
Okuyacağını bilsem, şöyle derdim...
Nasılsın? Sana çok uzun süredir ulaşamıyorum. Sen de bana ulaşmadın zaten, anlıyorum...
sağlığın nasıl? hayatında neler değişti?
Okuyacağını bilsem, şöyle derdim...
Nasılsın? Sana çok uzun süredir ulaşamıyorum. Sen de bana ulaşmadın zaten, anlıyorum...
sağlığın nasıl? hayatında neler değişti?
telefonuna bir bilgisayar fiyatı ödemek istemeyen kişilerin tercihidir.
eğer bunu yapan kişi sözlerinin ardında duramıyorsa ya da durmuyorsa karşısındaki kişiyi tarifsiz üzüntülere boğan durumdur.
odaklanma konusunda sıkıntı yaşayan kişilerin pomodoro tekniği'ni kullanarak gerçekleştirebilecekleri eylemdir.
ucuza sattıkları, kimsenin bilmediği tatsız tuzsuz ürünlerdir.
nasıl bir müzisyenin çalacağına bağlı diye yanıtlanabilecek bir sorudur.
bir öğüt ya da emir cümlesidir.
içinde bolca düş kırıklığı barındırır.
içinde bolca düş kırıklığı barındırır.
ülkemizde siyasetten başka bir şey konuşulmaması bunlardan biridir.
devamlı gergin, değişen bir gündem. kutuplaşmış bir millet. soğumamak elde değil.
devamlı gergin, değişen bir gündem. kutuplaşmış bir millet. soğumamak elde değil.
üniversitede ortalamasını yüksek tutmak isteyen öğrencilerin en sevdiği harf notudur.