bugün

entry'ler (21)

pelin çift

trt de nihat hoca ile gündem ötesinde şu an.

fakire bir özel mesaj

Sayın Fakir üretiicisi, markanız biraz dandik. Tost makinanız ısınmıyor, süpürgeniz çekmiyor. Bir de Alman olacaksınız. Bir dost

kredi notu

bir girişimciyi destekliyordur kesin durduk yere. Şu dosya indirirken yazddığınız uyduruk karışık kelimeler gibi. Siz o harfleri girerken, biryerde birileri bu fikirle zengin oluyor..

yazarların eski sevgililerinin isimleri

f d ydi.. ben ona kısaca seni seviyorum dediydim.

kocişimle evde sinema ve kahve keyfi

standart facebook cümlesi. Kime ne... ağzımı bozduracak

kahve falları

bunun için bedava fal bakıcı uygulama var. Falcı bacı mıydı neydi

boyu kısalara tavsiyeler

Bir o kadar da yerin altında vardır derler... yere yakın olandan korkulur diye arkanızdan konuşuluyor dikkat edin.

nihat hatipoğluna sorulan gerizekalı sorular

Güzele bakmak sevap mıdır ? bakılan güzele de sevap yazılır mı?

adolf hitler yazar olsa açacağı başlıklar

Keşke hepsini sabun yapsaydı diyeceksiniz ama çok geç olacak.

boyu kısalara tavsiyeler

sabah kalkınca ölçülürseniz, 2 cm falan uzun olur. Kısalıyormuş akşama kadar. Yerçekimi işte

ben bir yumurta bile kıramam kızları

aferin. Takdir ettiğim kızdır. Adam kenarda gazete okuyup maç izleyeceğine yemekleri en azından birlikte yapsın.

kara para aşk

12 martta evleniyoruz diye söyleyen Elif, araya 2 hafta maçların girip dizinin yayınlanamayacağını tahmin edememiştir.

yağsız süt

su gibi gri oluyor ama diyet için iyi tabi.

a 101

A101 de bildiğin süper Künefe var. Dışarıda 6-7 lira yerine 2 liraya evde otur ye.

tv2

Takdir ettiğimiz güzel kanal kendisi. filmlerin sayısı artsa iyiydi

lazer yazıcı

hp 1010 mu 1020 mi mi öyle serileri vardır. Siyah beyaz 3000 sayfadan fazla yazar. Tez falan yazanlar için ideal denebilir.

yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle

stranger in paradise. e2 de çaldı ilk kez dinledim. Kismet diye bir müzikaldenmiş. ilginç ama adı orjinal arapça muzikalin.

saray

ülkerin çakmalarını yapan marka. gofreti var, balık krakeri var

prozac

sürekli bir gülümseme ve kahkaha atma hali. Bir de çene düşüklüğü yaratır zamanla

arizona

içecektir. yeşil üzerine bahar dalı motifli, ama aslında ballı çaymış
© copyright 2005 - 2026