bugün
- kadın araba sürerken sağ koltukta oturan erkek16
- saraca10
- saraca silsüpüroğlu19
- seçil erzana 550 bin dolar kaptıran zabıta18
- öfke kontrol yöntemleri21
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- kerhane tatlısı yiyelim mi diyen kız8
- recep tayyip erdoğan17
- 2 aralık 2023 pendikspor'un verilmeyen 2 penaltısı10
- nordsjaelland'ın okunuşu15
- kaç km hız felakettir10
- mirarskaya12
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı9
- ne bakiyon la8
- online yazarlar ne yapıyor sorunsalı9
- sakal traşı olmak8
- yürümesi zevkli cadde ve sokaklar10
- 9 aralık 2023 manyak olmaya karar verdim konseri10
- karton toplayan jojuk'un queen ravenna'ya yürümesi9
- hotchner from bau13
- fotoğraftaki memenin sahibi kız kim sorunsalı10
- pide yapabilen erkek21
- queen ravenna'nın kedisi8
- eski sevgiliye mesaj atimmi atmayimmi ikilemi12
- 40 yaş ve üstü adamların cinsellik peşinde koşması17
- sözlük erkeklerini zeytin sopasıyla dövmek10
- dilan dere'nin manzara paylaşımı13
- togg alır mısın8
- arkadaşlar gıcığıma gidiyorsunuz13
- çok yakışıklı bir beyden kokina almak12
- kızlara yaranmak için erkekleri gömen erkek16
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak14
- sözlük kızlarının şişko olması8
- şeyh şamil10
- sözlük akmıyor11
- saraca cinsiyet değiştirsin kampanyası10
- saraca abi bir şey soracağım10
- sözlükte hiç kimseye sulanmayan erkek yazar29
- hotchner from bau'nun beni donuzlaması8
- israil askerlerine türkiye den gönderilen içlikler12
- 12 aralık 2023 fc kopenhag galatasaray maçı8
- anne pizzası24
- bir gay erkek bir erkeği nasıl tavlar sorunsalı9
- müslümanların başarı sağlayabilmesinin tek yolu11
- karşı cinsle uzun uzun bakışma süreci8
- güzel kız götü görünce ne yapıyorsunuz16
- kralımız 0 0 7 kimleri adam etsin istersiniz13
- yahudilerin iyi insanlar olması11
- kapı tokmağının 2 bin lira olması11
- ölümlü dünya 227
- menuetin zekası13
'aşk bir sudur ye ye kişne' mevzudur.
Birlikte çekilen fotoğrafta ilk ona bakmaktır..
insanlığın uluslararası yarabirimi.
aşk, hormonlarımızın ihtiyaçlarımızla yoğurup ve diğer tüm zerzevatla da süslediği bir pasta gibidir. yani.. kendinizi eğitir, programlar, şartlarsanız, yaptığınız o pastayı eşek şakası olsun diye insanların suratına patlatıp ve sonra çöpe atıp hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam edebilirsiniz.
kusurlarını görüyorum.
ama kendi kusurlarımı nasıl seviyorsam onunkileri de seviyorum.
onunla ilgili her şeyi seviyorum.
ama kendi kusurlarımı nasıl seviyorsam onunkileri de seviyorum.
onunla ilgili her şeyi seviyorum.
Sırtın ağırmasına rağmen, gözlerin kan çanağına dönmüş olmasına rağmen, telefondan kesinlikle uzak durup uyuman gerekirken onunla günü konuşmadan gitmemektir. Svcçdgayg.
sırf pembe elidor kullanıyor diye pembe elidor satın alıp onu koklamaktır.
Sevmek , hoşlanmaktır.
ölümcül bir hastalıktır.
Kendinden vazgeçmektir.
özlemektir, susamaktır, sahiplenmektir.
Yalan'la eş anlamlı bir kelimedir.
aşk derdiyle hoşnutum, ey doktor!
bana ilaç verme ki benim helak olmam; senin derman olsun diye vereceğin zehrindedir. -fuzuli
aşk tam olarak budur işte..
bana ilaç verme ki benim helak olmam; senin derman olsun diye vereceğin zehrindedir. -fuzuli
aşk tam olarak budur işte..
Kısaca enayilik diyebiliriz.
Aşk, insan ilişkilerinde çok derin ve karmaşık bir duygusal durumu ifade eder. Genellikle romantik bir ilişki bağlamında düşünülse de, aşkın birçok farklı türü ve yönü vardır. Aşkın tanımı kişiden kişiye farklılık gösterebilir, ancak genel olarak aşk şu özellikleri içerebilir:
Yoğun Duygusal Bağlılık: Aşk, insanların birbirine yoğun bir duygusal bağlılık hissettiği bir durumdur. Bu bağlılık, kişinin duygusal olarak güvende hissetmesini, diğer kişiye yakın olma isteğini ve onunla zaman geçirme arzusunu içerir.
ilgilenme ve ilgilendirilme: Aşık olan kişiler, birbirlerinin hayatlarına ilgi gösterirler. Karşılıklı ilgi duygusu, kişilerin birbirlerinin duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarına dikkat etmelerini sağlar.
Empati ve Anlayış: Aşk, diğer kişinin duygusal durumlarını anlamayı, onun perspektifini görmeyi ve empati kurmayı içerir. Empati, ilişkideki iletişimi güçlendirebilir.
Cinsel Çekim: Romantik aşk genellikle cinsel çekim ile ilişkilendirilir. Aşık olan kişiler arasında cinsel çekim, ilişkinin bir parçası olabilir.
Destek ve Paylaşım: Aşk, kişilerin birbirlerine destek olma isteğiyle de ilişkilidir. iyi günlerde ve zor zamanlarda birbirlerine yardım etmek, duygusal olarak desteklemek ve deneyimleri paylaşmak aşkın bir yansımasıdır.
Bağlılık ve Sadakat: Aşk, uzun vadeli bir bağlılık ve sadakat duygusu içerir. iki kişi arasındaki ilişkinin sürdürülmesi ve güçlendirilmesi için çaba gösterme isteği, aşkın bir göstergesidir.
Olumlu Duygular: Aşık olan kişiler genellikle mutlu, sevinçli ve coşkulu hissederler. Karşılıklı etkileşim ve birlikte geçirilen zaman, olumlu duyguları artırabilir.
Aşk, farklı kültürlerde, dönemlerde ve bireyler arasında farklı şekillerde ifade edilebilir. Her insanın deneyimi farklı olabilir ve aşkın anlamı kişisel deneyimlere göre değişebili
Yoğun Duygusal Bağlılık: Aşk, insanların birbirine yoğun bir duygusal bağlılık hissettiği bir durumdur. Bu bağlılık, kişinin duygusal olarak güvende hissetmesini, diğer kişiye yakın olma isteğini ve onunla zaman geçirme arzusunu içerir.
ilgilenme ve ilgilendirilme: Aşık olan kişiler, birbirlerinin hayatlarına ilgi gösterirler. Karşılıklı ilgi duygusu, kişilerin birbirlerinin duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarına dikkat etmelerini sağlar.
Empati ve Anlayış: Aşk, diğer kişinin duygusal durumlarını anlamayı, onun perspektifini görmeyi ve empati kurmayı içerir. Empati, ilişkideki iletişimi güçlendirebilir.
Cinsel Çekim: Romantik aşk genellikle cinsel çekim ile ilişkilendirilir. Aşık olan kişiler arasında cinsel çekim, ilişkinin bir parçası olabilir.
Destek ve Paylaşım: Aşk, kişilerin birbirlerine destek olma isteğiyle de ilişkilidir. iyi günlerde ve zor zamanlarda birbirlerine yardım etmek, duygusal olarak desteklemek ve deneyimleri paylaşmak aşkın bir yansımasıdır.
Bağlılık ve Sadakat: Aşk, uzun vadeli bir bağlılık ve sadakat duygusu içerir. iki kişi arasındaki ilişkinin sürdürülmesi ve güçlendirilmesi için çaba gösterme isteği, aşkın bir göstergesidir.
Olumlu Duygular: Aşık olan kişiler genellikle mutlu, sevinçli ve coşkulu hissederler. Karşılıklı etkileşim ve birlikte geçirilen zaman, olumlu duyguları artırabilir.
Aşk, farklı kültürlerde, dönemlerde ve bireyler arasında farklı şekillerde ifade edilebilir. Her insanın deneyimi farklı olabilir ve aşkın anlamı kişisel deneyimlere göre değişebili
Yalın şarkıları.
Meraktır. Sürekli merak etmektir.
Duygu itimiyle yaşanan bir çeşit hastalık. istemesen de duyguların seni o hastalığın içine çeker. Kin gibi, nefret gibi, intikam gibi... Beyin De aktif olur duygular yönlendirir ve pişman olacağın şeyler yaparsın. Özetle kötü bir şeydir.
Sende olmayan şeyleri başkasından istemek.
Siz istediğiniz zaman gelmeyip canının istediği zaman gelen koca bir saçmalıktır sadece.
Özleminde burun sızlaması.
3 harf. Ben anlamıyorum bu şeylerden ya püü.
"what is love?
oh, baby, don't hurt me
don't hurt me no more
baby, don't hurt me
don't hurt me no more..."
diye giden klasik hadaway şarkısıdır.
oh, baby, don't hurt me
don't hurt me no more
baby, don't hurt me
don't hurt me no more..."
diye giden klasik hadaway şarkısıdır.
hayat bir uykudur, aşk da onun rüyası.