bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı12
- soğan yiyen kız6
- motor yağı6
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz4
- üç nokta yerine dört nokta kullanan insan5
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar2
- chp değişecek mi3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası4
- seri eksiciyi tenhada yakalamak2
- türklerin türkiye de asimile olması8
- 30 ağustos zafer bayramı17
- incil vahiy9
- erecto bay birader bey yazar2
- kötüyü beteriyle aklama çabası2
- trt türkü2
- ilkay gündoğan2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı9
- ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır3
- bira ve nirvana2
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- seri eksici ezik3
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- israil'in ateşkese rağmen lübnan'ı vurması2
- nervio hamferdi11
- seda sayan'ın olduğu eğitim platformu reklamı2
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- tai lung44
- sarapci koala69
- sistem patlamış2
- ismet gurbuz 20243
- anın görüntüsü20
- galatasaray11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- winsley boteli3
- rafael leao34
- almanya6
- diamond bey birader elmas beydir4
- fenerbahçe organize troll örgütü2
- 0 0 713
- kadir mısıroğlunu vatandaşlıktan atan fenerbahçeli3
- mark 2 172
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- evagreen2
- zihin okuma mümkün mü4
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- recep tayyip erdoğan25
- mustafa kemal atatürk7
- cem yılmaz7
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
An itibari ile yediğim ve bir başlığı hakettiğine inandığım gofrettir. geçmişi uzun yıllara dayanır yanılmıyorsam muzlu, çilekli,portakallı, ve fındıklı versiyonları vardır. ve hakkatten 9 katlıdır.
ülkerin kendimi bildim bileli var olan gofret çeşididir. tam adı ulker 9 kat tat olup efsane türü fındıklı olanıdır. nedense marketlerde bile bulunması zor olan; bulunsa da tüm çeşitlerini bir arada görme olasılığının son derece zayıf olduğu gofret türüdür. şu an piyasada olan çeşitleri: fındıklı, muzlu, portakallı, çilekli, hindistan cevizli ve son olarak çikolatalıdır. (dip not: çikolatalı olana tarafımca yalnızca metrolardaki ülker otomatlarında rastlanmıştır. herhangi bir market reyonunda görme şerefine ben erişememişimdir) bir paketin içinde on tane iki ısırımlık gofret parçası vardır. beş ince gofret dilimi arasına tost sistemiyle aroma kremaları sürülerek dokuz ta oluşturulmaktadır. gerçek anlamda gofret dilimi içeren mamuller arasında açık ara en kalitelisi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebileceğim bir üründür. tekrar etmekte fayda var: ürünü hiç denemeyenler muhakkak fındıklı cinsiyle tatmalıdır; fakat 80 lerde çocuk olanlardan bu ürünü tanımayan tadını bilmeyen olmadığını varsayarak bu tanıtımın aslında bugünlerin teenagerlarına yönelik olduğunu belirtmek gerekir.
çocukluğuma dair en güzel şeylerden. muzlusu enfes bir lezzete haizdir.
Tadı gayet güzel olan,yediğim zaman aklımı başımdan alan bir ülker ürünü.
Tek dezavantajı, çok kırıntısının dökülmesidir.
Tek dezavantajı, çok kırıntısının dökülmesidir.
daha bugün migrostan nostalji olsun diye alıp yediğim müthiş gofret.ben çocuktum alır yerdik hala yiyoruz.çocuklarım da yer mi acaba? oy kurban olurum ben onlara her gün 9 tane alırdım valla.
(bkz: çocuk istiyorum)
(bkz: çocuk istiyorum)
Reklamındaki o efsane kelimelerin dilimde dolanmaktan beter olduğu Ülker marka(çileklisini öneririm)gofret. (bkz: Dokuz kat tat dokuz!)
kırıntısının dökülmesi falan önemli değil de, şeridinden tutup paketi açtığında üst kısımda iki adet gofret kalıyor böyle, siksen alamıyorsun. parmak girmiyor. orada kalıyor, duruyor amına koduğum. aynı göt durum biskrem paketi açma şeridinden açıldığında da oluyor mesela. ilk sıradaki bisküvi almaya çalışırken zâyi oluyor. bence bunlar olmasa çok daha güzel olur.
fındıklısı ilkokuldan beri peşimi bırakmadı.
ülkeri sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver. hoşbeş filan hikaye bunun yanında. özellikle portakallısı,fındıklısı ve muzlusu akıllara zarar. hoşbeş yokken 9 kat vardı. ne varsa eskilerde var.
edit: bu entry a101 de portakallısının büyük paketi bulunup (zira portakallısı uzun süredir yoktu) o gazla yazılmıştır.
görsel
edit: bu entry a101 de portakallısının büyük paketi bulunup (zira portakallısı uzun süredir yoktu) o gazla yazılmıştır.
görsel
Kağıt paket gitmiş, naylon paket gelmiş. Gofretler de küçülmüş, gözümüzden kaçtı sanma yetkili.
görsel
Keşke hep bu hali ile kalsaydı.
görsel
Keşke hep bu hali ile kalsaydı.
Hüsnükuruntu yapmıyorum, eskiden bunun tadı çok çooook güzeldi. Artık pek dandik yapıyorlar.
Maalesef ki ya gramajlar düşüyor ya kalitesi, ürünlerin. Üzücü.
Maalesef ki ya gramajlar düşüyor ya kalitesi, ürünlerin. Üzücü.
çocukluktan kalan efsane yiyecekler arasındadır. küçülttükleri gibi kaliteyi de bozdurlar.
fındıklı 1. muzlu 2.
fındıklı 1. muzlu 2.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar