bugün

setlerde 2-2 eşitlikle devam etmekte olan, 2011 wimbledon çeyrek final maçı.
tsonga'nın son sete muhteşem bir inançla başladığı maçtır. harika bir çekişme devam ediyor. son sette ilk oyunu servis kırarak tsonga aldı.
(bkz: selam federer ben tsonga abin)
federer'in moralinin bozulduğu zaman toparlamasının inanılmaz zor olduğunu kanıtlayan maçlardan biri. morali bozuldu mu tamamen oyundan kopuyor.

edit: toparlan artık lan maç gidiyor.
böyle giderse yarı finalde olması muhtemel novak djokovic - roger federer eşleşmesi gerçekleşmeyecektir. tsonga, federer'i eleyecek sanırım.
federer son sette durumu 2-1 yaptı. ufak bir kıpırdanma var sanki federer'de. bir de servis kırsa toparlanacak sanırım.
tamamen duygularıyla oynayan federer in avantajlı durumdan zora soktuğu karşılaşma. tsonga, bu güvenle alacak gibi maçı.
tribünlerden 'come on roger' bağırışının duyulduğu maçtır. hadi fed çevir şu maçı.
tsonga'nın 3-2 kazandığı maç. ulan tsonga, djokovic kanırtacak seni nasılsa.*
federer'in 2-0 öne geçtiği 178. maçta ilk defa 3-2 yenildiği maç. üstelik 5 sette topu topu sadece 11 basit hata yaptı. tsonga'nın hakkını vermek lazım. federer taraftarı da olsam bugün tarih yazdığı inkar edilemez.
Tek kelimeyle harika olan maç. Federer i tavırları için tebrik etmek lazım ayrıca. son set federer çevirir umuduyla ekrana yapışmış izliyordum ama olmadı malesef.
kanımca tsonga'nın almadığı ; federer'in verdiği maçtır. artık bu adamın maçlarını izlemeyeceğim üzüyor beni. *
federer in bıraktığı maç olmuştur. ama kaybetsede kazananlardandır federer...
federeri beğendiğim galatsarayın aradığı 10 numara bence. ama tenisi brakmalı yakışmıyor.
roger federer'in sevenlerini üzdüğü ve jo wilfried tsonga'nın tebrik edilmesi gereken maçtır. ve ayrıca tenis ile ilgilenen biri iseniz siz siz olun setler 2-0 oldu diye televizyonu kapatıp başka bir şey ile ilgilenmeyin. üzülürsünüz.
© copyright 2005 - 2026