bugün
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi9
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek6
- çocuğa yabancı isimler vermek6
- dekolteli çalışan arayan şirketin iş ilanı3
- aylık 283 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- son 20 yılın en gıcık lafı15
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması7
- dünya kupasında takımları karıştıran spiker2
- havalar da ısındı10
- hep kendini suçlamak12
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- futbol12
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey3
- ona bir şey söyle19
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı3
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- winamp msn messenger half life windows 984
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- 2026 dünya kupası8
- yeni biriyle tanışmak5
- kuran-ı kerim3
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- arkadaşlar bakar mısınız10
- günün şiiri6
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- en iyi süper kahraman dizisi2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- hangi manifest kızısın10
- yalnız yaşamak12
- hazır mantı6
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- güne bir şarkı bırak6
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- true'ya arkadan sahip olmak15
- mısır2
- belçika2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- sigarayı tersten yakmak4
- yks'ye öylesine girmek2
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- allah2
- araplaşmış türkler3
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
En güzel zamanlarinda üniversite den mezun olup issiz issiz takilma zamanlari 22 yaş.
işsiz gezme yaşıdır.
30 yaşa 8 sene kaldı demektir. Gençlik elden gitti gidiyor demektir. Eğer kadınsanız akrabaların evlen artık kızım baskısı yavaş yavaş başladı demektir. Komşu Teyzelerin size koca bulmaya başladığı ve bol bol nutuk dinlemek zorunda kaldığınız yaştır 22. Üniversite okumadıysanız ve ygs gibi bir sınava hazırlanıyorsanız, halleriniz varsa o hayallerin yıkılmaya başladığı yaştır 22. Kafanızda yaptığınız hesaplar asla tutmaz.
Evet biten yaştır.
Özetle iyi bir yaş değildi diyebilirim. Sanırım hayatım boyunca kırılmadığım kadar kırılıp, yine hayatım boyunca yalnız kalmadığım kadar yalnız kaldım.
Sonlarına doğru sihirli değnek değmiş gibi herbir şey düzeliverdi ailesel açıdan. Bu iyi. Yani hepsi değil de işte, idare edilir yani.
Başlarında depresyonda dolanırken, sonlarında "dağları deldim tek başıma, çölleri aştım bir tek ben!" diye haykırarak sonlandırıyorum.
Bana çok iey öğretmiş ve kesinlikle sonrasında iz bırkacak yaştır.
Özetle iyi bir yaş değildi diyebilirim. Sanırım hayatım boyunca kırılmadığım kadar kırılıp, yine hayatım boyunca yalnız kalmadığım kadar yalnız kaldım.
Sonlarına doğru sihirli değnek değmiş gibi herbir şey düzeliverdi ailesel açıdan. Bu iyi. Yani hepsi değil de işte, idare edilir yani.
Başlarında depresyonda dolanırken, sonlarında "dağları deldim tek başıma, çölleri aştım bir tek ben!" diye haykırarak sonlandırıyorum.
Bana çok iey öğretmiş ve kesinlikle sonrasında iz bırkacak yaştır.
başlayalı 3 ay olmasına rağmen, bir önceki yaş olan 21'in güzelliğini sikip atan yaştır.
bi bismillah çekeydin bari la.
bi bismillah çekeydin bari la.
ühühühühü. olum daha gencsınız biz 27 yaşındayız aha ocakta 28 olcaz emeke. ölmüşüz ağlayanımız yok be.
Eğlenceli zamanlardı, üniversite okuyordum herhalde.
Hem çalışıp hep okuyordum cebimde param vardı iyiydi. Okula taksi ile gelmiştim bir gün epey laf olmuştu. (bkz: swh)
Henüz erken.
Hem çalışıp hep okuyordum cebimde param vardı iyiydi. Okula taksi ile gelmiştim bir gün epey laf olmuştu. (bkz: swh)
Henüz erken.
hayat 22 de durup çok ağır ilerleseydi derim .
Bütün sorumlukların üstüne binmeye başladığı yaş.
9 yıl önce geride bıraktığım yaş nasıl iyi mi? Selamımı söyleyin onu çok sevdim.
Bokum gibi geçen yaş.
Turkiye sartlarina gore henuz cocuk olarak kabul edilen yas. Avrupa icin evet 22 yasina gelmis bir kisi artik birey olmus ve hayatini kazanmaya coktan baslamistir. Ancak burada isler farkli. Bir insanin hayatinin en guzel yaslari 16 - 23 yas arasidir. Henuz daha gencsin. Hatta cocuksun. Ama olabildigince cabuk " buyumeye" bak ve sakin buyumekten korkma. Arkasina bakarak buyuyen insan aslinda gittikce kuculur.
Evlilik konusuna gelince bu yaslarda ve devaminda hayatta en son dusunecegin sey bu olsun. Bak dert demiyorum, dusunecegin diyorum.
Evlilik konusuna gelince bu yaslarda ve devaminda hayatta en son dusunecegin sey bu olsun. Bak dert demiyorum, dusunecegin diyorum.
benim yaşım.
dün ablam evlendi. düğün boyu ne kadar teyze varsa; " sana kız buldum" sana kız bulucam" "sana kız bulayım" "kız buluyorum sana" diyip diyip kaçtı yanımdan.
düğün sonu baktım kız bulanlar ortalıkta yok. nerde lan bu kızlar?
dün ablam evlendi. düğün boyu ne kadar teyze varsa; " sana kız buldum" sana kız bulucam" "sana kız bulayım" "kız buluyorum sana" diyip diyip kaçtı yanımdan.
düğün sonu baktım kız bulanlar ortalıkta yok. nerde lan bu kızlar?
içinde bulunduğum ve 18 yaşından sonra en vasat geçen yaş. 19 ve 21 yaş benim için güzel geçmişti ama 18,20,22 hepsi vasat geçti. Sanırsam 23 mükkemmel, 24 yine vasat geçecek.
2 sene sonra detaylı bilgiyle gireceğim bir entry çünkü daha 20 yaşındayım.
Kafanın çalışmadığı bir yaş.
Türkiye şartlarında, fakir bir ailenin çocuğuysan ve bitirdiğinde işin olmayacak bir bölümü okuyorsan atın yaprağını yemeye başlama yıllarıdır. Ölünceye kadar sürün babam sürün.
Bu milletin evlatlarını sömürenlere hesap sorulacak günler de gelecek inşallah.
Bu milletin evlatlarını sömürenlere hesap sorulacak günler de gelecek inşallah.
Üniversite sonrası, iş hayatına atılmak için beklenilen, ailenizle dolu dolu geçirilecek en güzel yaş dilimidir. Her yaşın olduğu gibi bu yaşın da kıymetinin bilinmesi gerekir.
16 dan çok da birşey farketmedi. yine babamdan harçlık alıyorum. hattım yine babamın üstünde. arabam yine yok. hala geleceğim hakkında düşünüyorum. hala elizabet. tek fark banka hesabı ve ehliyet sahibi olmam.
Bir saat sonra içinde bulunmaya başlayacağım yaştır. Alırım dgko-larınızı.
Güzel yaş, duruşu çok "fonetik" hem yazıyla, hem sayıyla. Ara geçiş bir yaş. Belirsizliklerle doludur.
Bulunduğum yaş.
Bir öncekilerle beraber çok boktan geçmektedir.
Bir öncekilerle beraber çok boktan geçmektedir.
içinde bulunduğum yaş. Gece grubunun 22 şarkısıyla girdim bu yaşa. Bence tam olarak büyüdüğünüzü sanıp darbeler yiyince yine mi büyüyememişim yaşıdır.
2 ay sonra 23 olarak devireceğim yaştır.
(bkz: orta yaş)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar