bugün

geleceğin konyalı bilim adamlarıdır, düzgün konuş ulan bilim adamları hakkında tengir, o çocukların her biri ayrı bir gezegen keşfedecek.
ben yerine sünger taktırmış insanların görüntüsüdür. çok da dert etmemek lazım bu varlıkları.
abd'nin ay'a ayak basmasını kutladığı 50. yıl görüntülerinden sonra bu görüntü, aslında türkiyenin nerede olduğunu çok iyi anlatmaktadır.
bu görüntüleri kötülediğimiz için benim gibi düşünenleri cahil kesim top'a tutacak. ey cahil kesim! emin olun allahtan başka kimse insanların inançlarını sorgulayamaz ve insanlar allahtan başka kimseye hesap vermek zorunda da değildir! bizim üzüldüğümüz nokta; aslında senin de iyiliğini ilgilendiriyor. bak ayet var "hiç ölmeyecek gibi dünya için yarın ölecek gibi ahiret için çalış" ama sen bunun her zaman işine gelen kısmını anlıyorsun. yatarak bir adım ilerleyemezsin! çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsan eğer, ülkemizin bilim alanında ilerlemesi için efor sarf etmen gerekiyor! övünmen gereken nokta bu görüntüler değil! zira insanlar, inançları hakkında sadece allaha hesap verirler başkasına şirin görünmek için değil! sen vatansever bir insansan, çocuklarını ülkesine, milletine, ailesine katkı sağlayacak bir nesil olarak yetiştirirsin.
ikiyüzlülük sezdiğim başlıktır.çocuklara hiçbir şey zorla dayatılmasın dense haklı bir serzeniş. Bu durumda çocuğu zorla bir okula, bir kursa göndermek ya da istemediği kıyafeti giydirmek kötü bir şey. Ama iş böyle olunca da çıkmaza giriyor. ideal olan yani idea olan çocuklarla temel konular da bilgi vermek, her din hakkında bilgi vermek ve özgür bırakmak. Ama bu durum adı üstünde sadece fikir olarak kalır. Çünkü anne ve babası ne yaparsa çocuk onu taklit eder. Sözün özü bu fotoğrafa karşı olan kişi anne babasının isteği ile bir kıyafet giyen çocuğa da karşı ise sorun yok. O yüzden çokta duyar kasmamak lazım. Anne baba istediği kadar kapatsın, açsın çocuk büyüdüğünde kendi benliğini oluşturur ve yapılan müdahaleleri oyun olarak görür. Asıl kötü olan zorla bir bireyi kapatmak, açmak veya kararına saygı duymamak.
hırsız rüşvetçi ve tecavüzcü dinciler.
https://www.youtube.com/watch?v=X5VBHyKy4Bs#t=0m48s
beni baya rahatsız etmişdir. ayrıca kullaklarımı kanatmıştır.
bu ülkeye nasıl yazık edildiğini özetleyen görüntüdür.
https://streamable.com/qpusc

küçücük kız çocukları daha dünyayı tanımadan köle yapılmış, bir saçmalığın peşinden sürükleniyorlar ve bu saçmalık ilerleyen yıllarda bu çocukların yaşam tarzı olacak malesef.

islamiyet gerici bir din değildir, bilakis gericiliği yasaklar.
2019 yılında şu görüntüler hiç kuşkusuz ki gericiliktir ve islamiyetle bir alakası yoktur.

işte islamiyetin en büyük düşmanı kendisini müslüman zanneden bu tarikatçılardır, bu gerici zihniyettir.

yazık...
resmen rezillik.
kaldırımlar bomboş, herkes yolun ortasından yürüyor.
ülkenin en büyük caddesi ve meydanında her sene düzenli yapılan ipnelik yürüyüş görüntülerine ses çıkarmayanların rahatsız olduğu görüntüdür.
isteyen istediği gibi yaşayabilir diyenlerin rahatsız olduğu görüntüdür hani noldu sizin insanlık haklarınız falan hıı bursanın ibneleri beyoğlunda yürüdüğü zaman neden rahatsız olmuyorsunuz.
Ne kadar basit ve cahil insanlar var?
Biri kalkıp din, yobazlık, biri kalkıp ibnelik üzerinden bu yok olan ve çağın gerisinde mutfak ile yatak odası arasında geçecek hayatları tartışıyor.

Yüzbinlerce çocuk doğum yapmış, yüzbinlerce çocuk tecavüze uğramış ve daha dün Ümraniye'de Kur'an kursunda tecavüze uğrayan erkek çocuklara "şikâyetçi olmayın, yoksa cinlerimi üzerinize salarım" diyen bir eğitim seviyesinde bu çocuklar...

Böyle milyonlarca nesil yetişti ve yetişiyor.
Bu çocuklar ile nasıl bir sanayileşme üretim yüksek katma değer ortaya çıkarıp, teknoloji bilim sanat da ülkeyi ileri taşıyacağız?

Olayı din ve cinsel kimlik ile tartışan siz zavallılar ülkenin bugün mezarını kazdınız, bu gençler ise yarın bu mezarın mezar taşı oldu.

Hâlâ umut var diyenler ise kör ve cahil.
Şu an Türkiye Osmanlı'nın çöküşü son anlarını yaşıyor.

Edibüdü: Bu görüntüler baz alınarak yapılan bir yorum değil.
Tengir e katıldığım nadir konulardan biri. islam böyle bir şey değil. islam ilmi emreder. Düşünmeyi sorgulamayı emreder. Bunların yaşadığı islam falan değil.
Hiç kimsenin dinini inancını öğrenmesi kötü bir şey değildir hatta sosyolojik olarak teşvik edilmelidir ancak bu durumdan rant sağlamak adına çocukların bu tip şovlara alet edilmesi şovdur.
Maşallah. Allah sayılarını arttırsın.

Ayrıca kurban olun siz bu melek gibi insanlara kurban olun kurban.
spor yapan, vücutlarını utanılacak bir şey gibi görmeyen, özgüvenli çocukları beğeniyorum.
tabii ki çocuk yetiştirecek olsam önce güvenligini sağlar sonra da çıplakken bile başını önüne eğmeyecek şekilde yetiştirirdim.
çocukken kuran kursunda tecavüze uğradığı için kendini suçlayıp paçavralar ardına sığınan bir çocuğa bin kere yeğdir.
doblo sakso festivali.
burda bu kızlara övgü yağdıranlar düne kadar ups boobs abla meme yolla abla diye ağlıyorlardı. ikiyüzlü köpekler.
ibne dediklerinizi aileleri zorla ibne yapmıyor(du artık moda olduğundan gey çocuk yetiştirmek popüler) ama bu çocukların %95i kendi isteğiyle kapanmadı. bu insanın istediği gibi değil kendisine dayatıldığı gibi yaşamasıdır. türkiyede yaşayıp sadece demirören medyayı takip etmek gibi bir özgürlük.
2019 türkiyesinden aşırı rahatsız edici ve bir o kadar da düşündürücü görüntüdür.
görsel

bu ülkeyi sadece 17 yılda ne hale soktular.

bu çocuklarımız, genç kızlarımız temel bilgilerle eğitilmek, çocukluğunu, gençliğini yaşamak, dünyayı anlamak yerine beyinleri yıkanıyor ve topluma faydası olmayacak birer boş insana dönüştürülüyorlar.

yazık...
çok yazık...

ipin ucu iyice kaçtı, toplaması çok zor olacak ama toplayacağız...

Edit:
(bkz: #42219358) örtünmesin de kıçını mı açsıncılar gelmiş yine.
ulan ibişler, örtünmenin karşıtı kıçını açmak mı? siz neden hayatı böyle uçlarda yaşıyorsunuz. normal insan gibi giyinemez mi örtünmeyince, örtünmeyen her kız, her kadın kıçını mı açıyor?
the handmaid's tale gibi mübarek. Bu ne ya. Yazık.
Resimde yine ne giydiği belli bir gençlik var. Dün çocuğumu parka götürdüm götürmez olaydım. Ne giydiği belli olmayan ağzı burnu kaymış moda diye çıplak gezen daha taş çatlasın yaşı on iki olan çocuklar ellerinde sigara.. her köşede uygunsuz davranışlarda bulunan gençlik.. utandım böyle bir dünyaya çocuk getirdiğim için.. şimdi bu gençlik benim çocuğumun öğretmeni, doktoru.. olacak!!

Keşke fotoğraf çekseydim diyeceğim de şimdi onların kıyafetleri size göre moda ve modern olur..

Aslında insanları kılık kıyafete göre yorumlamam içindeki merhamete insanlığa bakardım ama gerçekten bu gençlik bambaşka acilen önlem alınması lazım.
O çocuklar umarım kendi hür iradeleriyle karar verecek özgürlüğe kavuşup öyle yollarını bulurlar. Elbette ki çocuğuna kendi benimsediğin fikirleri gösterecek öğreteceksin ama bu yaşta bu kalıba sokmak yanlış.
bunun nesinden rahatsız oluyorsunuz. size giren çıkan ne onu anlamadım. herkes çocuğunu nasıl isterse öyle yetiştirir. hayat görüşü ne ise ona göre de eğitim verir. siz buna karışma cürretini, bunu sorgulama hakkını nasıl kendiniz de görüyorsunuz. bu ne ahlaksızlıktır böyle. bu ne saygısızlıktır. bu ne hazımsızlıktır. sen kimsin ki neyi toplayacaksın.
Orta Dünya renk tonu efekti ve Trajan fontuyla altın renkli yabancı bir yazı yazsalar fantastik film görüntüsü sanarım alüminiyum.
A-kü, her gece porno izleyen davarlar gelmiş burda gene ahlak ve din satıyor. Ha sie amk.