bugün
- ekşi sözlük referans10
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları5
- online 40 yazar ne yapıyor5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- bir insanın muadilini bulmak5
- yazarların para ödediği yapay zekalar4
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- gey erkeklerin buluşma noktası3
- nihal atsız2
- din ve ahlak3
- wc'ye telefonsuz girmek7
- yanlışlıkla gey olmak9
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- mükemmeliyetçi insan2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde9
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- kulağın pıtı gibi olması3
- hastane randevusu2
- merfulu9
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- kod yazarken müzik dinlemek2
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- günlük tutan erkek19
- rodrigo mora6
- sıcak hava vs soğuk hava2
- en gey özelliğiniz6
- sen neye inanıyorsun2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- evde köpek beslemek2
- arda güler5
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- her yerde sümkürebilen insan6
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- halkını düşünmeyen lider4
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- adnan menderes2
- seçimi yine akepe kazanacak3
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- gratisin içini merak etmek8
- gocu8
- merhabalarr5
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- anafartalar cephesi2
- çomar haber ajansı3
- kavalali mehmet ali pasa5
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak3
entry'ler (1550)
Küfürbaz hergele.
Melih başganın fışkiyeli tweeti.
Arkadaş olmak istediğim yazar.
Boş yazar, boş başlık, boş girdi.
Küfürsüz fikrini beyan edemeyen, sığ bir yazardır. Zamanında öğretmeni iyi dövememiş. Dövse beynine işlevsellik kazandırabilirdi.
Eski sevgili kavramı 5 yıl önce son bulduğu için şu an zor olan durumdur.
Sözlük yazarlarının çoğunun üye olduğu dernektir.Sorsan lise terletir ve durmadan 'öğretmenler 3 ay yatıyor maaş alıyor yeaa' diye diye ağzının suyu ala aka konuşur.Halbuki o saman beyninde küçük bir zeka kırıntısı olsa belki öğretmen olmak ister ancak yaşamamıştır. Anlayış göstermek lazım.
Ha bu tarz düşüncelere sahip bir veliyse iş daha vahim. Zira pandemi sürecinde veliler okullar açılsın diye kendini yırttı. 5 ay boyunca kendileri tahammül edemedikleri çocuklarına öğretmen kızınca çemkiren velilere selam olsun.
Ha bu tarz düşüncelere sahip bir veliyse iş daha vahim. Zira pandemi sürecinde veliler okullar açılsın diye kendini yırttı. 5 ay boyunca kendileri tahammül edemedikleri çocuklarına öğretmen kızınca çemkiren velilere selam olsun.
Çanakkale.
Memleketim olur.
Yazarların, Uludağ sözlük 'e üye oldukları yaştır efenim. Kendi adıma 13 veyahut 14 yaşında üye oldum. O zamanlar 8.ci nesil yazarları çok eziklerlerdi. Ancak yeni nesilleri görünce bizim nesile kurban olsunlar. Tabi o zamanlar sözlük janrına pek alışkın değiliz, henüz pişmemişiz arada ergence entrylerim olsa da genel itibariyle fena gitmemişim.
ingilizce'den katıldığım hede. ingilizce öğretmenleri kutumu yeşillendirebilir.
(bkz: zall)
(bkz: zalo)
Güzel bir dil geliştirme uygulaması. Onaylamak arı için biraz süre gerekiyor ki bu güzel bir şey bir nebze dahi olsa. Dilini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir. Pek fazla sapık yok.Ancak bekarlar için daha uygun olabilir. Yeni üye oldum dünyanın her bir yanından mesajlardan gına geliyor bir süre sonra elbette kötü niyetlileri anlıyorsun zaten. Kızların mesaj kutusu 5 dakika da dolarken, erkeklerin biraz daha çaba sarfetmesi lazım.Sevgiliniz, eşiniz yoksa çokta güzel yazışılır.Zira varsa hemcinsler pek geri dönüş yapmıyor.
Trolldur bize ak-gençliğin ne kadar kötü bir şey olacağını anlatmak için onlar gibi davranmaktadır.
Şöyle bir mantıksızlık vardır. Türkiye 'de büyük oranda bulunan sünnilerin akıl hocası Ebu Hanife hadislere hemen inanmaz sorguladıktan sonra inanırmış. Buhari tarafından' dinsizlikle 'suçlanmış.ama şimdi bu sünniler kalkmış sidik için yazan hadise dahi inanıyorlar. E hani önderiniz Ebu Hanifeydi?
Kızlar soruyor 'da hesap açsa daha mutlu olacak yazardır.
Uyumaktır.
Çanakkale since 1885.
Entrylerinin neden kaliteli olduğu belli olan hemşeridaş yazar arkadaşımızdır. Çanakkale'de selamlar.