bugün
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar5
- kafaya kuş sıçması3
- mesajlara hızlı cevap vermek3
- üniversitede kızlara para yedirmek5
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor8
- sabah kahvesi2
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- işerken hapşırmak2
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- velvet'in elleri nimettir3
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- aslan gibi adam3
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- manifest dinleyen erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- herkes yatmış görünüyor4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- ona bir şey söyle8
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- mohamed salah ghaly13
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- yaz yemekleri5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- stres yönetimi6
- sudekiray3
- spiderman mi döver batman mi5
- berrak tüzünataç3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- borsa4
entry'ler (1550)
Küfürbaz hergele.
Melih başganın fışkiyeli tweeti.
Arkadaş olmak istediğim yazar.
Boş yazar, boş başlık, boş girdi.
Küfürsüz fikrini beyan edemeyen, sığ bir yazardır. Zamanında öğretmeni iyi dövememiş. Dövse beynine işlevsellik kazandırabilirdi.
Eski sevgili kavramı 5 yıl önce son bulduğu için şu an zor olan durumdur.
Sözlük yazarlarının çoğunun üye olduğu dernektir.Sorsan lise terletir ve durmadan 'öğretmenler 3 ay yatıyor maaş alıyor yeaa' diye diye ağzının suyu ala aka konuşur.Halbuki o saman beyninde küçük bir zeka kırıntısı olsa belki öğretmen olmak ister ancak yaşamamıştır. Anlayış göstermek lazım.
Ha bu tarz düşüncelere sahip bir veliyse iş daha vahim. Zira pandemi sürecinde veliler okullar açılsın diye kendini yırttı. 5 ay boyunca kendileri tahammül edemedikleri çocuklarına öğretmen kızınca çemkiren velilere selam olsun.
Ha bu tarz düşüncelere sahip bir veliyse iş daha vahim. Zira pandemi sürecinde veliler okullar açılsın diye kendini yırttı. 5 ay boyunca kendileri tahammül edemedikleri çocuklarına öğretmen kızınca çemkiren velilere selam olsun.
Çanakkale.
Memleketim olur.
Yazarların, Uludağ sözlük 'e üye oldukları yaştır efenim. Kendi adıma 13 veyahut 14 yaşında üye oldum. O zamanlar 8.ci nesil yazarları çok eziklerlerdi. Ancak yeni nesilleri görünce bizim nesile kurban olsunlar. Tabi o zamanlar sözlük janrına pek alışkın değiliz, henüz pişmemişiz arada ergence entrylerim olsa da genel itibariyle fena gitmemişim.
ingilizce'den katıldığım hede. ingilizce öğretmenleri kutumu yeşillendirebilir.
(bkz: zall)
(bkz: zalo)
Güzel bir dil geliştirme uygulaması. Onaylamak arı için biraz süre gerekiyor ki bu güzel bir şey bir nebze dahi olsa. Dilini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir. Pek fazla sapık yok.Ancak bekarlar için daha uygun olabilir. Yeni üye oldum dünyanın her bir yanından mesajlardan gına geliyor bir süre sonra elbette kötü niyetlileri anlıyorsun zaten. Kızların mesaj kutusu 5 dakika da dolarken, erkeklerin biraz daha çaba sarfetmesi lazım.Sevgiliniz, eşiniz yoksa çokta güzel yazışılır.Zira varsa hemcinsler pek geri dönüş yapmıyor.
Trolldur bize ak-gençliğin ne kadar kötü bir şey olacağını anlatmak için onlar gibi davranmaktadır.
Şöyle bir mantıksızlık vardır. Türkiye 'de büyük oranda bulunan sünnilerin akıl hocası Ebu Hanife hadislere hemen inanmaz sorguladıktan sonra inanırmış. Buhari tarafından' dinsizlikle 'suçlanmış.ama şimdi bu sünniler kalkmış sidik için yazan hadise dahi inanıyorlar. E hani önderiniz Ebu Hanifeydi?
Kızlar soruyor 'da hesap açsa daha mutlu olacak yazardır.
Uyumaktır.
Çanakkale since 1885.
Entrylerinin neden kaliteli olduğu belli olan hemşeridaş yazar arkadaşımızdır. Çanakkale'de selamlar.