bugün
- alttaki yazara motto ver16
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
- claudian clouds12
- bebek katili öcalan9
- porno entelektüelliği8
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi3
- sözlüğe sütyensiz giren yazarlar3
- sözlük yazarları neli kahve içiyor3
- zorunlu eğitim zulmü3
- uludağ sözlük kızları mericini seçiyor3
- 20122
- pkk'ya küfür edince sinirlenen ülkücü2
- üsteki yazara güzel bir şey söyle4
- bu havada gidilmez3
- osuruktan şiirler22
- türkiye'nin ab vize muafiyeti için son 6 kriteri2
- güzel kızların çaylaklığını merici çeksin2
- avrupa yakası aslı5
- günün sözü2
- hayatın kuralları13
- kendini değersizleştiren insan5
- rap dinleyen insanların kendini zeki sanması2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- israil'in lübnan da çatışmalara hazırlanması2
- erzincan da yolcu otobüsü ile suv çarpışması3
- türker ertürk hakkında soruşturma başlatılması2
- velvet27
- çalışmadan para kazanmak6
- sarı torba8
- uludağ itiraf3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler25
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- anın fotoğrafı4
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- bir yazarı savunmak7
- kardeş2
- sözlüğün bozulmamış hali3
- anın görüntüsü33
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- evliliğin anlamı13
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- amedspor7
- ahmet kaya2
- nasıl birisiniz5
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- mor semsiyeli yabanci8
- özlediniz mi beni6
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz5
entry'ler (1550)
Küfürbaz hergele.
Melih başganın fışkiyeli tweeti.
Arkadaş olmak istediğim yazar.
Boş yazar, boş başlık, boş girdi.
Küfürsüz fikrini beyan edemeyen, sığ bir yazardır. Zamanında öğretmeni iyi dövememiş. Dövse beynine işlevsellik kazandırabilirdi.
Eski sevgili kavramı 5 yıl önce son bulduğu için şu an zor olan durumdur.
Sözlük yazarlarının çoğunun üye olduğu dernektir.Sorsan lise terletir ve durmadan 'öğretmenler 3 ay yatıyor maaş alıyor yeaa' diye diye ağzının suyu ala aka konuşur.Halbuki o saman beyninde küçük bir zeka kırıntısı olsa belki öğretmen olmak ister ancak yaşamamıştır. Anlayış göstermek lazım.
Ha bu tarz düşüncelere sahip bir veliyse iş daha vahim. Zira pandemi sürecinde veliler okullar açılsın diye kendini yırttı. 5 ay boyunca kendileri tahammül edemedikleri çocuklarına öğretmen kızınca çemkiren velilere selam olsun.
Ha bu tarz düşüncelere sahip bir veliyse iş daha vahim. Zira pandemi sürecinde veliler okullar açılsın diye kendini yırttı. 5 ay boyunca kendileri tahammül edemedikleri çocuklarına öğretmen kızınca çemkiren velilere selam olsun.
Çanakkale.
Memleketim olur.
Yazarların, Uludağ sözlük 'e üye oldukları yaştır efenim. Kendi adıma 13 veyahut 14 yaşında üye oldum. O zamanlar 8.ci nesil yazarları çok eziklerlerdi. Ancak yeni nesilleri görünce bizim nesile kurban olsunlar. Tabi o zamanlar sözlük janrına pek alışkın değiliz, henüz pişmemişiz arada ergence entrylerim olsa da genel itibariyle fena gitmemişim.
ingilizce'den katıldığım hede. ingilizce öğretmenleri kutumu yeşillendirebilir.
(bkz: zall)
(bkz: zalo)
Güzel bir dil geliştirme uygulaması. Onaylamak arı için biraz süre gerekiyor ki bu güzel bir şey bir nebze dahi olsa. Dilini geliştirmek isteyenler için faydalı olabilir. Pek fazla sapık yok.Ancak bekarlar için daha uygun olabilir. Yeni üye oldum dünyanın her bir yanından mesajlardan gına geliyor bir süre sonra elbette kötü niyetlileri anlıyorsun zaten. Kızların mesaj kutusu 5 dakika da dolarken, erkeklerin biraz daha çaba sarfetmesi lazım.Sevgiliniz, eşiniz yoksa çokta güzel yazışılır.Zira varsa hemcinsler pek geri dönüş yapmıyor.
Trolldur bize ak-gençliğin ne kadar kötü bir şey olacağını anlatmak için onlar gibi davranmaktadır.
Şöyle bir mantıksızlık vardır. Türkiye 'de büyük oranda bulunan sünnilerin akıl hocası Ebu Hanife hadislere hemen inanmaz sorguladıktan sonra inanırmış. Buhari tarafından' dinsizlikle 'suçlanmış.ama şimdi bu sünniler kalkmış sidik için yazan hadise dahi inanıyorlar. E hani önderiniz Ebu Hanifeydi?
Kızlar soruyor 'da hesap açsa daha mutlu olacak yazardır.
Uyumaktır.
Çanakkale since 1885.
Entrylerinin neden kaliteli olduğu belli olan hemşeridaş yazar arkadaşımızdır. Çanakkale'de selamlar.