bugün

öncelikle "x doğumlu olmak" tandaslı bi başlık açtığım için kendimi çok pis kınıyorum. ama 2000 doğumlu olmak farklı be biraderim. şu açıdan farklı; diyelim 1974 doğumlusun, yaşın soruldumu bi heyecan, bi panik hali kaplar içini. 34 mü desem, 35 mi desem...

ama 2000 doğumlu olunca tüm bu sorunlardan kurtuluyorsun babacan. diyelim yıl 2034. kaç yaşındasın? 34 . bu kadar basit işte. hesabın, kitabın net olacak arkadaş.
ayrıca "kaçlısın" sorusun -misal- 64'lü cevabını verememek gibi bir dezavantajı da vardır.
milenyum çocuğu olmaktır.

ilk entry i kim neden sildi dememe neden olacak başlık kim neden siliyor. * *
1999 yili nisan aylarinda ozel gece turlari, turneler hazirlanmasina sebebiyet veren eylem.

nice cocuk milenyuma girerken dunyaya merhaba dedi.
milenyumda doguldugu sanılsa da aslında milenyum çocugu olmamaktır. çünkü milenyum 1 ocak 2001' de başlamaktadır.
bu sene 11 yaşına girmiş olmak demektir. yeni bir yüzyılın ilk yılında doğuyor olmaktır. sözlüğün en genç yazarlarından biri olmaktır aynı zamanda. verdiği heyecan anlatılmaz yaşanır.
Ulan 2000'de doğan çocuk şimdi dana gibi olmuş oluyor, 11 yaşında oluyor lan? yok artık birden inanasım gelmedi. zaman ne çabuk geçiyor.
2000 doğumlu olmak bana çocuktan çok arabaları anımsatıyor.
doğduğu yıl, milenyum yazılı bir sürü tuluma, zıbına, tişörte sahip olmaktır; herkes tarafından ''milenyum çocuğu ya bu.'' diye sevilmektir. yıllar geçtikçe bu durum unutulur ve o 2000 doğumlu çocuk 11 yaşında kocaman bir ilkokul 5. sınıf öğrencisi olur. fakat bizim gözümüzde hala 2000'li, hala küçücüktür. *
inanmasi cok zor olsa da bunlar 11 yasindalar. okula falan gidiyorlar, hem de orta okula, bi kac sene sonra liseye gececekler.
ayrıcalıklıdır. Ayrı bi havası vardır bana sorcak olursanız değilim.
17 mayıs 2000 galatasaray arsenal maçını izleyememektir.
yazık la kimin çocuğuysa.
eğer sözlükte ise kapıyı kapatıp kaçsın yoksa annesini ve babasını bir daha göremez.
iğrençtir. bir kere ah o güzel 90'lar ve ah o güzel 20. yy dediğimiz vakitleri görmemişlerdir. dünya'nın daha fazla gelişmesiyle bütün kötülükleri göreceklerdir. kötüdür işte. * *
henüz ergen bile olamamaktır.
Milenyum çocukları olarak nitelendirebiliriz. Bizlerden daha çok şey bildiklerini ima ederler. Bizim bile yokken onların sevgilileri vardır. Hatta isyan ederler bazen sevgilileri yüzünden. Gidip mahallede top oynasınlar ya.
5 yil sonra liseli olmaktir.
11. nesil falan olacaklardır, düşünsenize bir. 2000 doğumlu, araba gibi lan. *
91 liyim.... 98 liyim,99 luyum'a kadar doğduğu yılı bu şekilde ifade edebilirken, 2000 yılında doğanların 00 lıyım demesi abes ve anlamsız olacağından 2000 liyim demek zorunda kalmaktadırlar.
ölüm anında, film şeridine pek de aşina olmadığından, hayatı gözlerinin önünden slayt gösterisi şeklinde geçecek olan insanların kafakağıtlarında yazan şey.* *
(bkz: geleceğin yazarlarına atıfta bulunmak)
doğduktan sonraki ilk 6 ay üzerinde ''millennium'' yazan zıbınlara, tişörtlere mahkum olmuş bir çocuk ve şu anda şaka maka 11 yaşında olmaktır.
2000 motor olmamasın yeter, denilesi insan.
yaşlandığımızı hissettiren veletler olmaktır.
jennifer lopez'in waiting for tonight klibini seyredip, yoksa yılbaşında bütün elektronikler iflas mı edecek stresini yaşamamış olmaktır.
yaşını hesaplamasına gerek olmayan şanslı insanlar. yok ben şu yaşındayım bu yaşındayım derdi yok. yıl kaçsa bu yumurcaklar o yaşında olacak.
güncel Önemli Başlıklar