bugün

1993 yılının herhangi bir günü doğmuşlardır. her türlü eğitim ve öğretim sistemi, sınav sistemi üstlerinde denenmiştir. kobay bir nesildir.
son oks ye giren nesildir.
Edit: 94 lüler sonmuş ben sonuncusu bizim döneme yapıldı diye hatırlıyodum.
ösymde şifre skandalına maruz kalan nesildir.
"1993 doğumlu mu varmış" diye hayıfandıranlardır.
Adapazarı depremini hayatlarının en can alıcı yaşlarında, yani 6 yaşında yaşamışlardır.

Not: oks ye en son 1994 lüler girmiştir.
An itibariyle Üniversite 2. Sınıfın egemen neslidirler. Hazırlık okuyanlar 1 de o ayrı.
özenti kişiliklere bürünen panpayı agızlarına sakız yapmıs kardeşlerimiz.
1993'lü olup 1994'lülerle okuyan modeli bolcadır. sporla ilgileniyorsa son yıl okul takımına yaşının büyük gelmesi gibi zorluklarla karşılaşan olmuştur. ama arkadaşlarından 1 yaş büyük olmanın avantajlarını da bolca görmüştür*
2013 senesiyle birlikte hepsi 20 yaşını doldurmuş olacak. yaşlanıyoruz mu ne ?
(bkz: Suso)
(bkz: andre wisdom)
(bkz: xocolatl) *
93lüyüm sekste güçlüyüm diye aptal aptal ortalarda dolanan nesil.
Yaslandigimizi anladigimiz neslin bireyleridir.

90'li yillarda dogmak nedir.
94'lülerden bi farkları yoktur. 91'lilerin 92'lilerden olmadığı gibi.
her yeni sınav sistemini ablaları-abileri olan 92lilerden bir sonra tatmışlardır:

(bkz: oks)
(bkz: ygs)
(bkz: lys)
lys-5'in en zoruna denk gelen nesil. Ah ulan lys-5'te derece yapacaktım ben.
sbs'den yırtmış şanslı nesildir oks'yle kurtulmuşlardır.
(bkz: oks ye girmiş efsane nesil)
onlar şu an zor günler geçiriyor. (bkz: askere gidiyorum diye sevinen garibim 93 lüler)
hazır askerlerdir. büyüdü adamlar.
mensubu olduğum tayfadır. iyi ve kötü birçok yanını gördük yaşadık.
nacizane tespitlerime göre gümbür gümbür gelen nesildir.

not: ben değilim efendim, ne münasebet.
erkek versiyonlarının askerlik çağı gelmiş olan nesildir.*
şaka maka 20 yaşındalar. yaşındayız. 93 doğumlu insan nasıl 20 yaşında olabilir, bu paradoksu da asla açıklayamayacağız sanırım. zira malumunuz zamanda 93 yılına olan uzaklığımız "15-16 sene evvel" olarak sabitlenmiştir.
askere gidip adam olma sırası gelmiş nesildir, an itibariyle birkaç ay daha akılları bir karış havada gezeceklerdir. ondan sonra o akıl nasıl alınıyor görürler efendim. abileriniz sevsin sizi.
gereksiz insanlar topluluğu son zamanların modası ''panpa'' sözünü ağzına pelesenk yapmışlardır.

oysa bizim zamanımızda böylemiydi azizim, kardeşim, hacı, baba naber, dostum, hey adamım, derdik ''panpa'' ne amk...
© copyright 2005 - 2026